Type to search

Stiri NHL

Victorie Uimitoare pentru Edmonton Oilers: McDavid Strălucește în Finala Cupei Stanley

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanță Deosebită a lui Connor McDavid în Game 4

  Connor McDavid a condus echipa Edmonton Oilers spre o victorie impresionantă cu 8-1 împotriva Florida Panthers, evitând eliminarea în Meciul 4 al Finalei Cupei Stanley. McDavid a marcat un gol și a oferit trei pase decisive, stabilind un nou record NHL pentru cele mai multe pase decisive într-un singur postsezon, cu 32 de asisturi, depășindu-l pe celebrul Wayne Gretzky, conform recentelor statistici hochei din NHL.

  „A fost o victorie necesară și ne simțim bine că am supraviețuit încă o zi,” a declarat McDavid pentru Sportsnet. „Ne vom deplasa în Florida cu același obiectiv.” Alături de McDavid, Dylan Holloway a avut două goluri și o pasă decisivă, iar Mattias Janmark a contribuit cu un gol și o pasă decisivă. Stuart Skinner a apărat 32 de șuturi, asigurându-se că Oilers nu au fost niciodată în pericol de a pierde conducerea.

Victorie Uimitoare pentru Edmonton Oilers: McDavid Strălucește în Finala Cupei Stanley
Stuart Skinner a apărat 32 de șuturi

Edmonton Oilers: Dominare Totală în Game 4

  Edmonton a preluat conducerea încă din primul minut, Mattias Janmark marcând un gol cu ajutorul lui Connor Brown, care a furat pucul în zona Floridei. În prima repriză, Oilers au marcat de trei ori, în timp ce Florida Panthers au reușit un singur gol, prin Vladimir Tarasenko.

  În a doua repriză, Edmonton și-a mărit avantajul la 6-1, McDavid și Darnell Nurse contribuind la scorul final. „Am făcut treaba pe partea ofensivă, dar trebuie să continuăm să ne îmbunătățim,” a spus centrul Oilers, Leon Draisaitl. În a treia repriză, Holloway și Ryan McLeod au înscris două goluri suplimentare, asigurând victoria categorică de 8-1, într-un meci ale cărui ponturi hochei au fost disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Deși Oilers mai au mult de recuperat pentru a reveni în serie, McDavid și echipa sa rămân calmi și concentrați. „Suntem într-o groapă, dar nu este nicio presiune pe noi. Trebuie doar să găsim o cale să câștigăm Game 5 și să continuăm de acolo,” a declarat McDavid.

Victorie Uimitoare pentru Edmonton Oilers: McDavid Strălucește în Finala Cupei Stanley
Connor McDavid
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri