Type to search

Stiri Euro 2024

Victorie Impresionantă pentru Spania: Calificare Triumfală în Optimile Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Dominația Spaniei în Fața Italiei

  Spania a reușit să se califice în optimile Euro 2024 într-un mod impresionant, obținând a doua victorie consecutivă, deși fără să marcheze un gol propriu împotriva Italiei. În meciul disputat joi seara la Gelsenkirchen, echipa lui Luis de la Fuente a reușit să profite de o greșeală defensivă a Italiei, câștigând cu 1-0 datorită unui autogol.

  Cu toate acestea, deși scorul ar putea părea dezamăgitor pentru un meci de o asemenea anvergură, Spania își va accepta cu bucurie victoria și va reflecta asupra ocaziilor ratate doar dacă acestea o vor costa puncte sau progresul în această competiție majoră, ale cărei ponturi pariuri vor continua să fie dezvăluite online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  În primele minute ale meciului, Pedri a avut o șansă clară, însă Gianluigi Donnarumma a reușit să apere. La fel, Nico Williams și Alvaro Morata au ratat ocazii importante, dar schimbarea tacticii spaniolilor a fost evidentă, aceștia atacând frecvent pe flancuri. Dominarea lor a fost clară, cu șapte șuturi și o posesie de 82,1% în primele 15 minute ale reprizei secunde.

Victorie Impresionantă pentru Spania: Calificare Triumfală în Optimile Euro 2024
Nico Williams

Tactici Spaniole De Succes

  Spania a continuat să controleze jocul, cu o posesie impresionantă și pase precise, în timp ce Italia nu a reușit să-și creeze ocazii semnificative. Până la mijlocul primei reprize, Italia nu a avut niciun șut la poartă și doar un singur contact în careul spaniol. Dominarea spaniolilor nu a fost doar pentru a păstra mingea, ci și pentru a amenința poarta adversă, cu șapte șuturi în primele 30 de minute, potrivit recentelor statistici fotbal europene.

  În repriza a doua, Spania a continuat să atace, iar autogolul a venit în minutul 55, când Riccardo Calafiori a deviat în propria poartă un șut al lui Morata, după o centrare a lui Williams. Spania a menținut presiunea, având 43% din acțiune în treimea italiană în primele 15 minute ale reprizei secunde.

Italia în Dificultate

  Italia, care a pierdut doar un singur meci împotriva Spaniei în ultimele 10 întâlniri la Euro și Cupa Mondială, a avut dificultăți majore în acest meci. Echipa lui Luciano Spalletti nu a avut ocazia să-și arate adevăratul potențial, încheind meciul cu doar patru șuturi, unul dintre cele mai scăzute rezultate din turneu.

  În ciuda victoriei lor anterioare împotriva Albaniei, Italia trebuie acum să lupte pentru a-și asigura calificarea în fazele eliminatorii. În prezent, ocupă locul al doilea în grupă, cu două puncte avans față de Albania și ultimul lor adversar din grupă, Croația. De cealaltă parte, Spania, care a asigurat deja primul loc în Grupa B, ar putea să-și odihnească jucătorii titulari în meciul de luni împotriva Albaniei, conform ultimelor predicții fotbal italiene.

Victorie Impresionantă pentru Spania: Calificare Triumfală în Optimile Euro 2024
Calafiori a reușit un autogol spectaculos
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri