Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Belgia vs Romania. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 22.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Szymon Marciniak

Stadion
Stadion

RheinEnergieStadion

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
14.11.2012 Romania 2-1 Belgia --- --- --- ---
11.11.2011 Belgia 2-1 Romania --- --- --- ---
28.04.1999 Romania 1-0 Belgia --- --- --- ---
13.10.1993 Romania 2-1 Belgia --- --- --- ---
14.10.1992 Belgia 1-0 Romania --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Belgia
Gazde Scor Oaspeți
Belgia 0-1 Slovacia
Belgia 3-0 Luxemburg
Belgia 2-0 Muntenegru
Belgia 2-2 Anglia
Belgia 0-0 Irlanda
Logo
Romania
Gazde Scor Oaspeți
Ucraina 0-3 Romania
Liechtenstein 0-0 Romania
Bulgaria 0-0 Romania
Columbia 2-3 Romania
Irlanda de N 1-1 Romania

ECHIPE PROBABILE

Logo
Belgia
Portar Casteels
Fundași Castagne, Debast, Faes, Theate
Mijlocași Tielemans, Onana
Doku, De Bruyne, Trossard
Atacanți Lukaku
Logo
Romania
Portar Nita
Fundași Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu
Mijlocași Rus
Man, Marin, Stanciu, Mihaila
Atacanți Dragus

pont

Victorie Belgia @ 1.50

Belgia nu a pierdut două meciuri consecutive în cadrul unui turneu major din 1930. Cu o nevoie urgentă de puncte și jucători de top, echipa are toate motivele să își revină și să obțină o victorie crucială împotriva României.

Recomandări Bet Builder

Accidentare
Șuturi pe poartă +0.5
Leandro Trossard
Accidentare
Șuturi +0.5
Florinel Coman
Accidentare
Șuturi +1.5
Jérémy Doku
Accidentare
Șuturi +1.5
Nicolae Stanciu
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Romelu Lukaku
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Nicușor Bancu
Accidentare
Faulturi comise +1.5
Răzvan Marin

ANALIZA MECI

Belgia vs Romania

     Pe data de 22 iunie 2024, la ora 22:00, în cadrul etapei a doua din Grupa E a EURO 2024, se va disputa unul dintre cele mai așteptate meciuri: Belgia vs România. Această confruntare va avea loc pe stadionul RheinEnergie din Köln și va fi transmisă în direct pe Pro TV. Importanța acestui meci este imensă, având în vedere că ambele echipe au nevoie de puncte pentru a-și asigura o poziție avantajoasă în grupă și pentru a-și crește șansele de calificare în fazele eliminatorii ale competiției.


     Belgia
vine după o înfrângere surprinzătoare în fața Slovaciei, unde a fost învinsă cu 1-0. Aceasta a fost prima înfrângere sub conducerea lui Domenico Tedesco, iar echipa a arătat o lipsă de eficiență în fața porții, nereușind să înscrie din ultimele 47 de șuturi în turneele internaționale majore. De cealaltă parte, România a impresionat în primul meci, reușind o victorie categorică, 3-0, împotriva Ucrainei. Aceasta a fost cea mai mare victorie a lor într-un turneu de asemenea amploare, marcând toate cele trei goluri din doar nouă șuturi, ceea ce subliniază eficiența lor în fața porții.


     Istoricul meciurilor directe dintre cele două echipe este echilibrat, fiecare echipă având câte cinci victorii, iar două meciuri s-au terminat la egalitate. Ultima confruntare a avut loc într-un meci amical în 2012, unde România a învins cu 2-1. În meciurile directe, Belgia a înscris 14 goluri, iar România 13. Procentul meciurilor în care s-au marcat peste 2.5 goluri este de 40%, iar în 60% din aceste confruntări ambele echipe au reușit să marcheze.


     Goalgheterii
ambelor echipe joacă un rol crucial în aceste confruntări. Pentru Belgia, Romelu Lukaku a fost golgheterul calificărilor, înscriind 14 goluri în opt meciuri. În schimb, pentru România, Nicolae Stanciu și Denis Drăguș au fost esențiali, contribuind semnificativ atât cu goluri, cât și cu pase decisive în meciurile anterioare.


     Statisticile ne oferă o imagine detaliată a modului în care cele două echipe performează în diferite aspecte ale jocului. Belgia, în meciurile de acasă, are o medie de 2.3 goluri pe meci, cu 70% dintre meciuri terminându-se cu peste 1.5 goluri și 55% cu peste 2.5 goluri. Procentul meciurilor în care ambele echipe marchează este de 60%. La capitolul cornere, Belgia are o medie de 5.4 cornere pe meci, iar 45% dintre meciuri au peste 8.5 cornere, în timp ce 35% au peste 9.5 cornere. Cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 60 și 75.


     România
, în deplasare, are o medie de 1.8 goluri pe meci, cu 65% dintre meciuri terminându-se cu peste 1.5 goluri și 50% cu peste 2.5 goluri. Procentul meciurilor în care ambele echipe marchează este de 55%. La capitolul cornere, România are o medie de 4.8 cornere pe meci, iar 50% dintre meciuri au peste 8.5 cornere, în timp ce 30% au peste 9.5 cornere. Cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 45 și 60.


     Secvențele și serii de rezultate ale ambelor echipe arată trenduri interesante. Belgia are o serie de cinci meciuri fără victorie în turneele internaționale majore, iar România vine după trei victorii consecutive în toate competițiile.


     Forțele, slăbiciunile și stilurile de joc ale celor două echipe sunt de asemenea importante în analiza acestei confruntări. Belgia este recunoscută pentru atacul său puternic și pentru capacitatea de a domina posesia, dar suferă în fața echipelor bine organizate defensiv. Pe de altă parte, România se bazează pe un joc defensiv solid și pe contraatacuri rapide, însă poate avea dificultăți în a controla jocul împotriva echipelor care presează intens.


     Comparând cele două echipe, Belgia are un stil mai ofensiv și este mai eficientă în posesie, în timp ce România excelează în organizarea defensivă și în jocul de contraatac. Acest duel promite a fi unul echilibrat și plin de suspans, cu șanse mari de a oferi surprize și momente memorabile pentru fanii fotbalului și pariorii interesați de această confruntare.

Belgia: Formă, știri si statistici

     Belgia se pregătește să își recupereze moralul și să demonstreze calitatea superioară a echipei sale în fața unei Românii ambițioase. Meciul împotriva Slovaciei a fost o lovitură dură pentru echipa condusă de Domenico Tedesco, care a avut așteptări mari de la acest turneu. Înfrângerea cu 1-0 a evidențiat problemele persistente ale echipei în fața porții, unde eficiența a lăsat de dorit, în ciuda unui număr mare de ocazii create.


     Belgia
a fost considerată una dintre favoritele pentru câștigarea turneului, având un lot plin de jucători de clasă mondială, precum Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku și Eden Hazard. Totuși, neîmplinirile din meciul cu Slovacia au arătat că echipa are nevoie de o strategie mai eficientă și de o mai bună coordonare în fazele decisive ale jocului. În fața României, echipa belgiană va trebui să își îmbunătățească jocul și să fie mai precisă în fața porții pentru a obține un rezultat pozitiv.


     Statisticile din meciurile de acasă ale Belgiei indică o echipă cu potențial ofensiv ridicat. Media de 2.3 goluri pe meci arată capacitatea de a crea și finaliza ocazii, dar și vulnerabilitatea în apărare, având în vedere procentul ridicat de meciuri în care ambele echipe marchează (60%). Echipa belgiană are, de asemenea, o medie de 5.4 cornere pe meci, sugerând o presiune constantă asupra apărării adverse.


     Forțele echipei belgiene includ un atac puternic și o capacitate de a controla jocul prin posesie și pase precise. Totuși, slăbiciunile includ vulnerabilitatea în fața contraatacurilor și dificultatea de a finaliza ocaziile create. Stilul de joc al Belgiei este caracterizat printr-o abordare ofensivă, cu accent pe controlul mijlocului terenului și pe crearea de ocazii prin joc combinativ.


     Comparativ, Belgia are un avantaj evident în ceea ce privește talentul individual și experiența internațională. Jucători precum Kevin De Bruyne sunt capabili să facă diferența prin pase decisive și șuturi de la distanță. În același timp, Romelu Lukaku, deși a avut ghinion în meciul cu Slovacia, rămâne o amenințare constantă în fața porții datorită forței fizice și abilității de a finaliza.


     Un alt aspect important pentru Belgia va fi gestionarea momentelor cheie ale jocului. Statisticile arată că echipa marchează cel mai des între minutele 60 și 75, ceea ce sugerează că echipa este capabilă să își intensifice eforturile în a doua jumătate a meciului. Acest aspect ar putea fi crucial în confruntarea cu România, o echipă cunoscută pentru organizarea sa defensivă.


     În concluzie, Belgia are toate resursele necesare pentru a se impune în fața României, dar va trebui să își îmbunătățească eficiența în fața porții și să fie mai atentă în apărare pentru a evita surprizele. Acest meci reprezintă o oportunitate pentru echipa belgiană de a demonstra că înfrângerea împotriva Slovaciei a fost doar un accident și că sunt pregătiți să concureze la cel mai înalt nivel.

Romania: Formă, știri si statistici

     România intră în acest meci cu un moral ridicat și cu ambiții mari după victoria impresionantă cu 3-0 împotriva Ucrainei. Echipa condusă de Eduard Iordănescu a arătat un joc solid și eficient, profitând la maxim de greșelile adversarilor și demonstrând o capacitate impresionantă de a finaliza ocaziile create. Această victorie a fost cea mai mare din istoria participărilor României la turneele internaționale majore, și a pus echipa într-o poziție favorabilă pentru calificarea în fazele eliminatorii.


     În meciurile din deplasare, România a arătat o constanță remarcabilă. Media de 1.8 goluri pe meci și procentul de 65% de meciuri în care s-au marcat peste 1.5 goluri indică un echilibru între atac și apărare. În plus, echipa a reușit să păstreze trei meciuri consecutive fără gol primit, ceea ce subliniază soliditatea defensivă. La capitolul cornere, România are o medie de 4.8 cornere pe meci, ceea ce sugerează că echipa este capabilă să pună presiune pe apărarea adversă.


     Forțele României includ o organizare defensivă solidă și o eficiență ridicată în fața porții. Echipa se bazează pe o strategie de contraatac, profitând de rapiditatea și abilitățile jucătorilor ofensivi precum Nicolae Stanciu și Denis Drăguș. Slăbiciunile echipei includ dificultățile în a controla jocul împotriva echipelor care presează intens și vulnerabilitatea în fața echipelor cu un atac puternic.


     Comparativ cu Belgia, România are un stil de joc mai defensiv și se bazează pe organizarea și disciplina echipei. În timp ce Belgia mizează pe posesie și atac combinativ, România se concentrează pe apărare și pe exploatarea greșelilor adversarilor. Această abordare a fost evidentă în meciul împotriva Ucrainei, unde echipa a profitat de erorile portarului advers pentru a marca.


     În concluzie, România are șansa de a continua parcursul impresionant la EURO 2024 printr-o prestație solidă împotriva Belgiei. Echipa va trebui să rămână concentrată și să își mențină disciplina defensivă pentru a face față presiunii ofensive a adversarilor. Acest meci reprezintă o oportunitate pentru România de a-și demonstra capacitatea de a concura la cel mai înalt nivel și de a obține o calificare istorică în fazele eliminatorii ale turneului.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, destinația ideală pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024 și analize detaliate pentru a lua decizii informate. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă maximiza șansele de câștig. Ne concentrăm pe furnizarea de ponturi pariuri pro care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate și date actualizate, astfel încât să puteți paria inteligent și cu încredere.

     Echipa noastră analizează cu atenție toate variabilele care pot influența rezultatul unui meci, inclusiv forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și strategiile antrenorilor. În special, ne concentrăm pe Romania EURO 2024 și pe performanțele echipei naționale, oferind ponturi pariuri cote mari pentru meciurile lor. Analizăm în detaliu fiecare meci și selectăm cele mai bune oportunități de pariere pentru a vă oferi cele mai mari șanse de succes.

     Ponturi pariuri EURO 2024 sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe din lumea fotbalului. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și asigură că fiecare pont este bazat pe date precise și analize detaliate. Ne străduim să vă oferim ponturi EURO 2024 care sunt bine fundamentate și de încredere, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi EURO 2024. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Aceste resurse includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri pro care sunt bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

     Pe XpertBet.ro, acoperim o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la campionatele internaționale. Oferim ponturi pariuri EURO 2024 care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și ponturi pariuri cote mari. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, oferim și biletul zilei, un serviciu special care vă oferă cele mai bune pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletul zilei este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletul zilei care să vă maximizeze șansele de profit. Fiecare biletul zilei este conceput pentru a oferi cele mai bune oportunități de câștig, luând în considerare toate variabilele importante care pot influența rezultatele meciurilor.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi EURO 2024 de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, Romania EURO 2024, ponturi pariuri pro și ponturi pariuri cote mari, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri