Type to search

Stiri Formula 1

Verstappen Triumfă în Marele Premiu al Japoniei: Red Bull domină la Suzuka

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Verstappen Revine Spectaculos

  Max Verstappen, actualul campion mondial, demonstrează încă o dată supremația echipei de Formula 1 Red Bull la Marele Premiu al Japoniei, obținând a treia sa victorie în acest sezon. O performanță impecabilă de la pole-position până la linia de sosire îl clasează pe Verstappen în fruntea clasamentului, lăsându-l pe coechipierul său, Sergio Perez, să completeze un podium impresionant cu locurile 1-2 pentru Red Bull la Suzuka.

  După o retragere neașteptată în Melbourne, la Marele Premiu al Australiei, care a pus capăt unei serii impresionante de nouă victorii consecutive, Verstappen revine în forță, demonstrându-și abilitățile de pilot de excepție și confirmând recentele pronosticuri Formula 1 cu privire la dominația echipei Red Bull.

  Potrivit ultimelor statistici Formula 1, Verstappen devine al doilea pilot care a câștigat consecutiv trei Mari Premii ale Japoniei, alături de multiplul fost campion mondial Michael Schumacher, și are acum un avans de 13 puncte în clasamentul piloților față de colegul său, Perez. 

Ferrari și McLaren Rămân în Urmă

  În timp ce Red Bull domină circuitul, echipele Ferrari și McLaren încearcă din răsputeri să țină pasul. Cu toate că Carlos Sainz de la Ferrari a ocupat locul trei pe podium la Suzuka, distanța mare față de Verstappen subliniază superioritatea echipei Red Bull într-o cursă ale cărei ponturi Formula 1 au fost dezvăluite online de excelenții experți ponturi pariuri din lumea sporturilor cu motor.

  Lewis Hamilton și George Russell de la Mercedes au dezamăgit, clasându-se pe locurile nouă și respectiv șapte. Strategia tactică a echipei Mercedes a dat greș, iar lipsa de performanță îi lasă pe Hamilton și Russell în urmă față de rivalii de la Red Bull și Ferrari în lupta pentru supremație. Lando Norris de la Mc Laren a terminat al cincilea, după Charles Leclerc de la Ferrari. Fernando Alonso de la Aston Martin a ocupat locul șase, iar Oscar Piastri de la McLaren locul opt.

Verstappen Triumfă în Marele Premiu al Japoniei: Red Bull domină la Suzuka
Podiumul de la Suzuka - Verstappen, Perez și Sainz
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri