Type to search

Stiri Liga Portugal

Bătălie Majoră pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Casa Pia vs. Estoril Praia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Casa Pia: În Căutarea Unui Nou Început

  După o schimbare de antrenor în mijlocul sezonului, Casa Pia își propune să revină pe drumul victoriilor sub comanda noului antrenor Goncalo Santos. Cu o serie de rezultate fluctuante în ultimele meciuri, incluzând înfrângeri consecutive în fața unor echipe puternice precum Estrela Amadora și Benfica Lisabona, Casa Pia a revenit recent pe drumul cel bun cu o victorie zdrobitoare împotriva lui Vizela.

  Această schimbare de formă a fost susținută de o apărare stabilă sub conducerea lui Santos, iar echipa speră să continue această tendință pozitivă în meciul împotriva lui Estoril Praia, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive.

Bătălie Majoră pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Casa Pia vs. Estoril Praia
Goncalo Santos

Estoril Praia: Luptă Pentru Consolidarea Poziției

  Estoril Praia vine după două succese consecutive, inclusiv o victorie surprinzătoare împotriva lui FC Porto. Cu un atacant prolific în persoana lui Cassiano și o apărare tot mai solidă în ultimele meciuri, oaspeții sunt determinați să își consolideze poziția în clasament și să își asigure supraviețuirea în Liga Portugal. În tur, Estoril a învins Casa Pia cu 4-0.

  Cu toate că oaspeții au avut dificultăți în apărare în sezonul actual, faptul că au reușit să termine două meciuri fără gol primit în ultimele confruntări din Liga Portugal, le dă încredere înaintea acestei partide vitale pentru ambele echipe, confirmând recentele predicții fotbal din prima ligă portugheză.

Bătălie Majoră pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Casa Pia vs. Estoril Praia
Vasco Seabra

Formații probabile

  Casa Pia:

Batista; Zolotic, Varela, Nunes; Larrazabal, Segovia, Neto, Lelo; Roberto Moreira, Cardoso

  Estoril Praia:

Carne; Parra, Basso, Alvaro; Pina, Fernandes, Zanocelo, Gomes; Guitane, Cassiano, Tavares

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri