Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Venezuela vs Mexic. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 27.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Raphael Claus

Stadion
Stadion

SoFi Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

04:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
06.06.2019 Mexic 3-1 Venezuela 4-4 10-13 1-2 0-0
14.06.2016 Mexic 1-1 Venezuela 5-3 13-19 2-4 0-0
26.01.2012 Mexic 3-1 Venezuela --- --- --- ---
12.06.2011 Mexic 0-3 Venezuela --- --- --- ---
30.03.2011 Mexic 1-1 Venezuela --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Venezuela
Gazde Scor Oaspeți
Venezuela 2-1 Ecuador
Venezuela 0-0 Guatemala
Venezuela 1-2 Italia
Venezuela 0-1 Columbia
Venezuela 1-1 Peru
Logo
Mexic
Gazde Scor Oaspeți
Jamaica 0-1 Mexic
Brazilia 3-2 Mexic
Uruguay 4-0 Mexic
Bolivia 0-1 Mexic
SUA 2-0 Mexic

ECHIPE PROBABILE

Logo
Venezuela
Portar Romo
Fundași Gonzalez, Ferraresi, Osorio, Navarro
Mijlocași Martinez, Herrera
Savarino, Casseres, Soteldo
Atacanți Rondon
Logo
Mexic
Portar Gonzalez
Fundași Sanchez, Montes, Vasquez, Arteaga
Mijlocași Romo, Chavez
Vega, Pineda, Quinones
Atacanți Gimenez

pont

Peste 1.5 Goluri @ 1.42

Cu golgheteri precum Salomon Rondon și Santiago Giménez pe teren, capacitatea de a marca este ridicată. Ambele echipe au demonstrat că pot reveni și marca în momente cheie, ceea ce face ca un meci cu peste 1.5 goluri să fie o opțiune foarte probabilă.

ANALIZA MECI

Venezuela vs Mexic

     Meciul dintre Venezuela și Mexic din cadrul Copa America 2024 promite să fie o confruntare captivantă, plină de emoții și intensitate. Programat să aibă loc pe 27 iunie 2024, la ora 04:00, la SoFi Stadium, acest meci din etapa a doua a grupelor vine cu multe așteptări și presiuni pentru ambele echipe, fiecare dorind să-și asigure un loc în fazele eliminatorii.


     Ambele echipe au început turneul cu dreptul, obținând victorii importante în primele meciuri. Venezuela a reușit să învingă Ecuador cu scorul de 2-1, un rezultat obținut cu multă determinare, revenind în a doua repriză după ce a fost condusă. Această victorie a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără victorie pentru echipa lui Fernando Batista și le-a dat un impuls de încredere pentru confruntările viitoare. De cealaltă parte, Mexic a obținut o victorie la limită împotriva Jamaicăi, scor 1-0, grație unui gol splendid marcat de Gerardo Arteaga în minutul 69. Cu toate acestea, meciul a avut un cost pentru mexicani, căpitanul Edson Alvarez suferind o accidentare la ischio-coarbe, punându-i participarea la restul turneului sub semnul întrebării.


     În ceea ce privește statisticile directe, Mexic domină clar în întâlnirile cu Venezuela, având 14 victorii în cele 20 de meciuri disputate, comparativ cu doar 2 victorii ale venezuelenilor. În cadrul Copa America, echipele s-au întâlnit de trei ori, Mexic ieșind învingător de două ori, iar o întâlnire terminându-se la egalitate. Ultima lor confruntare a avut loc în 2019 într-un meci amical, unde Mexic s-a impus cu 3-1. Pe lângă numărul de victorii, Mexic a marcat de-a lungul acestor confruntări un total de 38 de goluri, în timp ce Venezuela a înscris 14 goluri. Un aspect interesant pentru pariori este faptul că 70% din aceste meciuri directe au avut peste 2.5 goluri, iar în 65% din ele ambele echipe au marcat.


     Analizând performanțele recente, Venezuela a demonstrat o capacitate de revenire impresionantă, marcând majoritatea golurilor în repriza a doua. De asemenea, echipa a fost eficientă în meciurile de acasă, cu o medie de 1.6 goluri pe meci și o tendință de a genera multe cornere, având o medie de 5.2 cornere pe meci. Din punct de vedere defensiv, Venezuela a fost destul de solidă, reușind să păstreze poarta intactă în 40% din meciurile disputate pe teren propriu. Un alt aspect de notat este că Venezuela are o serie pozitivă de șase meciuri consecutive fără înfrângere împotriva echipelor din CONCACAF, ceea ce sugerează o anumită stabilitate și consistență în jocul lor.


     De cealaltă parte, Mexic a avut o serie de fluctuații în meciurile din deplasare, dar a demonstrat o eficiență ofensivă considerabilă, cu o medie de 1.8 goluri pe meci. Mexicanii sunt cunoscuți pentru stilul lor de joc dominator, având o posesie medie de 60% în deplasare și o tendință de a crea numeroase ocazii de gol, reflectate printr-o medie de 6.5 cornere pe meci. În plus, Mexic a avut o serie de rezultate pozitive când a marcat primul gol, câștigând 12 din ultimele 13 meciuri în care au deschis scorul.

Venezuela: Formă, știri si statistici

     Venezuela se află într-un moment de creștere și optimism, în mare parte datorită prestației lor recente în Copa America și a performanțelor îmbunătățite sub conducerea lui Fernando Batista. După ce au învins Ecuador cu 2-1, venezuelenii au demonstrat că sunt capabili să concureze la cel mai înalt nivel, chiar și atunci când sunt în dezavantaj. Această victorie a fost obținută grație golurilor marcate de Jhonder Cadiz și Eduard Bello, ambii devenind primii venezueleni care au înscris la debutul lor în Copa America din 2016 încoace.


     Pe plan ofensiv, Venezuela a arătat o capacitate de a crea și finaliza ocazii de gol, având o medie de 1.6 goluri pe meci în ultimele lor cinci meciuri acasă. Această abilitate de a marca este în mare parte datorată unor jucători cheie precum Salomon Rondon, care a egalat recordul de apariții pentru echipă în acest turneu, și Josef Martinez, un alt jucător important în ofensivă. De asemenea, echipa are un stil de joc orientat spre atac, ceea ce le permite să creeze multe ocazii de gol și să forțeze adversarii să comită greșeli.


     Din punct de vedere defensiv, Venezuela a demonstrat o oarecare consistență, reușind să mențină poarta intactă în 40% din meciurile de acasă. Această soliditate defensivă este crucială, mai ales împotriva unei echipe puternice precum Mexic. În plus, echipa a fost destul de eficientă în gestionarea fazelor fixe, reușind să limiteze numărul de goluri primite din cornere și lovituri libere.


     Pe plan tactic, Venezuela are un stil de joc direct și agresiv, bazându-se pe viteza și abilitățile individuale ale atacanților lor. Ei preferă să joace pe contraatac, folosindu-se de spațiile lăsate de adversari pentru a crea ocazii de gol. Această abordare le-a permis să revină în meciuri și să obțină rezultate pozitive chiar și atunci când au fost conduși.


     Absentele notabile pentru Venezuela includ pe Darwin Machis și Cristian Casseres, ambii retrași la pauza meciului împotriva Ecuadorului din cauza unor accidentări. Cu toate acestea, este posibil ca aceștia să fie disponibili pentru meciul împotriva Mexicului, ceea ce ar reprezenta un plus important pentru echipă.


     În concluzie, Venezuela se află într-o formă bună și are potențialul de a crea surprize în acest turneu. Cu o echipă bine organizată și jucători cheie în formă, venezuelenii au toate motivele să fie optimiști în privința meciului împotriva Mexicului. Cu toate acestea, vor trebui să fie atenți la defensivă și să capitalizeze pe ocaziile pe care le vor crea pentru a obține un rezultat pozitiv.

Mexic: Formă, știri si statistici

     Mexic, cunoscută și sub numele de El Tri, a început Copa America 2024 cu o victorie importantă împotriva Jamaicăi, reușind să se impună cu 1-0 datorită unui gol marcat de Gerardo Arteaga în minutul 69. Această victorie a fost crucială pentru moralul echipei, venind după o serie de rezultate mixte în meciurile de pregătire.


     În meciurile din deplasare, Mexic a demonstrat o capacitate ofensivă remarcabilă, având o medie de 1.8 goluri pe meci. Această performanță este susținută de jucători talentați precum Hirving Lozano, care este un constant pericol pentru apărările adverse datorită vitezei și abilității sale tehnice, și Raul Jimenez, cunoscut pentru eficiența sa în fața porții. De asemenea, echipa se bazează pe experiența și viziunea de joc a mijlocașilor precum Andres Guardado și Hector Herrera.


     Defensiv, Mexic a fost relativ solidă în deplasare, reușind să păstreze poarta intactă în mai multe ocazii. Cu toate acestea, absența căpitanului Edson Alvarez din cauza accidentării suferite în meciul împotriva Jamaicăi reprezintă o pierdere semnificativă pentru echipă. Luis Romo, care a intrat în locul său, a demonstrat că poate aduce un plus, oferind pasa decisivă pentru golul lui Arteaga, dar lipsa lui Alvarez va fi resimțită, în special în fazele defensive.


     În ceea ce privește stilul de joc, Mexic preferă să controleze meciurile prin posesie, având o medie de 60% posesie în meciurile din deplasare. Ei își construiesc atacurile pornind de la fundași, utilizând pase scurte și rapide pentru a deschide spații în defensiva adversă. De asemenea, echipa are o predilecție pentru a ataca pe flancuri, unde jucători precum Jesus Corona și Alexis Vega pot exploata spațiile și crea ocazii de gol.


     Comparând cele două echipe, Mexic pare să aibă un avantaj datorită experienței și talentului individual al jucătorilor săi. Cu toate acestea, Venezuela a demonstrat că poate fi un adversar dificil, mai ales pe teren propriu, unde beneficiază de suportul fanilor și de o motivație suplimentară. Un alt aspect important de luat în considerare este capacitatea Mexicului de a gestiona presiunea și de a rămâne concentrat pe parcursul întregului meci, un element esențial în contextul turneelor de mare amploare.


     În concluzie, meciul dintre Venezuela și Mexic se anunță a fi o confruntare echilibrată, cu ambele echipe având șanse reale de a obține un rezultat pozitiv. Deși Mexic pornește ca favorit datorită istoricului și calității lotului, Venezuela are potențialul de a crea surprize și de a continua seria pozitivă din acest turneu.

Ponturi Pariuri Copa America

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din America de Sud. Cu ajutorul ponturi Copa America oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții de elită. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor și până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturii pariuri bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturile zilei, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Pe lângă ponturi Copa America, vă oferim și ponturi pariuri experti pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturii pariuri actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Copa America bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Copa America.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Copa America. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturii pariuri actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Copa America oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturile zilei pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi pariuri experti actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturii pariuri bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și ponturii pariuri oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturile zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Copa America sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri experti. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și ponturii pariuri oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturile zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri Copa America și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturii pariuri și ponturi pariuri experti.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Copa America și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri