Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Uruguay vs Brazilia. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 07.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Uruguay vs Brazilia sferturi finala Copa America
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Darío Herrera

Stadion
Stadion

Allegiant Stadium

ceas
Ora de incepere

04:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
18.10.2023 Uruguay 2-0 Brazilia 2-3 18-16 3-5 0-0
15.10.2021 Brazilia 4-1 Uruguay 3-2 10-14 1-3 0-0
18.11.2020 Uruguay 0-2 Brazilia 6-2 16-12 4-3 1-0
16.11.2018 Brazilia 1-0 Uruguay 4-4 15-23 2-6 0-0
24.03.2017 Uruguay 1-4 Brazilia 4-3 16-10 3-3 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Uruguay
Gazde Scor Oaspeți
Uruguay 1-0 SUA
Uruguay 5-0 Bolivia
Uruguay 3-1 Panama
Uruguay 4-0 Mexic
Uruguay 0-0 Costa Rica
Logo
Brazilia
Gazde Scor Oaspeți
Columbia 1-1 Brazilia
Paraguay 1-4 Brazilia
Costa Rica 0-0 Brazilia
SUA 1-1 Brazilia
Mexic 2-3 Brazilia

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Uruguay
Portar Rochet
Fundași Nandez, R.Araujo, M.Olivera, Vina
Mijlocași Ugarte, Valverde
Pellistri, De la Cruz, C.Olivera
Atacanți Nunez
Logo
Brazilia
Portar Alisson
Fundași Danilo, Militao, Marquinhos, Arana
Mijlocași Guimaraes, Gomes
Raphinha, Paqueta, Rodrygo
Atacanți Endrick

pont

Peste 4.5 Cartonașe
Peste 4.5 Cartonașe@1.40
Read More
Istoria meciurilor dintre Uruguay și Brazilia arată o tendință spre dueluri fizice și faulturi. Stilurile lor de joc pot duce la un număr mare de cartonașe. Uruguay sub Bielsa are un stil de pressing intens, ducând frecvent la faulturi. Brazilia poate adopta un joc mai agresiv, crescând riscul de cartonașe.
Uruguay Nu Pierde 1X
Uruguay Nu Pierde 1X@1.50
Read More
Uruguay a câștigat toate meciurile din grupă, demonstrând o formă excelentă și o defensivă solidă. Brazilia a înregistrat patru egaluri în ultimele șapte meciuri, iar absența lui Vinícius Júnior le slăbește atacul. Uruguay a învins recent Brazilia în calificările pentru Cupa Mondială, oferindu-le un avantaj psihologic important.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Uruguay vs Brazilia

     Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale Copa America 2024 este duelul dintre Uruguay și Brazilia, programat pentru data de 7 iulie, la ora 04:00, în sferturile de finală ale competiției. Această confruntare promite să fie spectaculoasă și plină de adrenalină, având în vedere istoricul bogat al întâlnirilor dintre cele două echipe și ambițiile lor de a ajunge cât mai departe în turneu.

     Uruguay a avut un parcurs impresionant în faza grupelor, reușind să câștige toate cele trei meciuri și să acumuleze nouă puncte, marcând de nouă ori, cel mai mare număr de goluri din competiție. În schimb, Brazilia a terminat pe locul al doilea în Grupa D, cu cinci puncte, după două egaluri și o victorie. Din această cauză, brazilienii au acum de înfruntat un test dificil în sferturi.


     În meciurile directe, Uruguay și Brazilia au avut întotdeauna partide echilibrate. În total, s-au întâlnit de 79 de ori, cu Brazilia câștigând 38 de meciuri, Uruguay 21, iar 20 de meciuri s-au terminat la egalitate. În aceste întâlniri, Brazilia a marcat 133 de goluri, în timp ce Uruguay a reușit să înscrie 97. Procentajul meciurilor care s-au încheiat cu peste 2.5 goluri este de aproximativ 46%, iar în 55% din cazuri ambele echipe au reușit să marcheze.


     În ceea ce privește performanțele recente, Uruguay a obținut victorii importante împotriva Panamei (3-1), Boliviei (5-0) și SUA (1-0), demonstrând o formă excelentă și o capacitate de a marca în momente cheie. De partea cealaltă, Brazilia a obținut o victorie categorică împotriva Paraguayului (4-1), dar a înregistrat și două egaluri (0-0 cu Costa Rica și 1-1 cu Columbia), arătând o oarecare instabilitate.


     Printre jucătorii remarcabili ai ambelor echipe, Uruguay îl are pe Darwin Núñez, care a înscris 10 goluri în ultimele 8 meciuri, fiind un punct de referință în atac. De asemenea, Sergio Rochet, portarul echipei, a reușit să păstreze poarta intactă în 6 din ultimele 7 meciuri. Pentru Brazilia, absența lui Vinícius Júnior va fi resimțită, acesta fiind cel mai bun marcator al echipei în turneu. În locul său, Raphinha va fi jucătorul de urmărit, având o prestație remarcabilă împotriva Columbiei.


     Statisticile arată că în meciurile de acasă, Uruguay are o medie de 2.8 goluri pe meci, cu 80% dintre acestea având peste 1.5 goluri și 60% peste 2.5 goluri. De asemenea, echipa generează în medie 7.2 cornere pe meci, cu un procent de 75% din meciuri având peste 8.5 cornere. În schimb, Brazilia, în meciurile din deplasare, are o medie de 2.4 goluri pe meci, cu 70% din meciuri având peste 1.5 goluri și 50% peste 2.5 goluri. Echipa generează în medie 6.5 cornere pe meci, cu 60% dintre acestea având peste 8.5 cornere.


     Acest meci este deosebit de important pentru ambele echipe, având în vedere că o victorie le-ar aduce în semifinale și ar fi un pas semnificativ spre câștigarea Copa America. Uruguay vine cu o serie impresionantă de victorii și o defensivă solidă, în timp ce Brazilia trebuie să-și găsească rapid forma pentru a trece de acest obstacol dificil. Cu ambițiile ridicate și presiunea enormă, acest meci promite să fie unul de neuitat pentru fanii fotbalului.

Uruguay: Formă, știri si statistici

     Uruguay, sub conducerea lui Marcelo Bielsa, a arătat o formă impresionantă în acest turneu, dominând faza grupelor cu un joc ofensiv spectaculos și o defensivă solidă. După ce a câștigat toate cele trei meciuri din grupă, echipa se pregătește acum să înfrunte Brazilia în sferturile de finală. În meciurile de acasă, Uruguay a demonstrat o capacitate excelentă de a controla jocul și de a pune presiune pe adversari.


     Una dintre cele mai mari forțe ale echipei este Darwin Núñez, un atacant prolific care a înscris 10 goluri în ultimele 8 meciuri. Cu o viteză și o tehnică impresionante, Núñez este mereu o amenințare pentru apărarea adversă. De asemenea, mijlocașii Federico Valverde și Manuel Ugarte aduc un plus de creativitate și stabilitate în mijlocul terenului, asigurând o tranziție rapidă de la apărare la atac.


     Defensiv, Sergio Rochet a fost un zid în poarta Uruguayului, reușind să păstreze poarta intactă în 6 din ultimele 7 meciuri. Cu o organizare defensivă bine pusă la punct și jucători experimentați precum Ronald Araújo și Matías Viña, echipa a arătat o soliditate care va fi crucială împotriva atacului brazilian. În plus, echipa are o medie de 7.2 cornere pe meci în meciurile de acasă, ceea ce arată capacitatea lor de a menține presiunea și de a crea oportunități de gol.


     Stilul de joc al Uruguayului sub Bielsa este unul agresiv, cu un pressing intens și o tranziție rapidă în atac. Echipa folosește adesea flancurile pentru a crea suprapuneri și a genera ocazii de gol, cu jucători precum Nahitan Nández și Facundo Pellistri jucând un rol crucial în aceste zone. În plus, echipa este cunoscută pentru rotațiile constante și flexibilitatea tactică, adaptându-se rapid la stilul de joc al adversarului.


     Pe de altă parte, una dintre slăbiciunile echipei ar putea fi dependența de jucătorii cheie. Absența lui Maximiliano Araujo ar putea fi resimțită, deși Cristian Olivera a arătat că poate fi un înlocuitor de încredere. De asemenea, echipa trebuie să evite pierderile de concentrare în momentele critice, mai ales împotriva unui adversar de talia Braziliei.


     În ceea ce privește statistica, Uruguay are o medie de 2.8 goluri pe meci acasă, cu 80% din meciuri având peste 1.5 goluri și 60% peste 2.5 goluri. De asemenea, 75% dintre meciurile de acasă au avut peste 8.5 cornere, arătând capacitatea echipei de a crea numeroase ocazii de gol. Echipa marchează frecvent în ultimele 15 minute ale primei reprize și în primele 15 minute ale reprizei secunde, perioade în care presiunea lor intensă aduce rezultate.


     Uruguay
are o serie impresionantă de victorii, având un streak de 5 meciuri câștigate consecutiv, ceea ce le oferă un moral ridicat înainte de confruntarea cu Brazilia. Cu toate acestea, meciul va fi o adevărată provocare, având în vedere istoricul echilibrat al întâlnirilor directe și calitatea adversarului.


     În concluzie, Uruguay este pregătită să își demonstreze valoarea și să continue parcursul impresionant de la Copa America 2024. Cu un atac puternic, o defensivă solidă și un stil de joc agresiv și dinamic, echipa lui Marcelo Bielsa are toate atuurile pentru a pune probleme serioase Braziliei și a avansa în semifinale. Va fi crucial ca echipa să își mențină concentrarea și să își valorifice șansele pentru a obține o victorie importantă.

Brazilia: Formă, știri si statistici

     Brazilia vine în acest meci cu dorința de a-și continua parcursul în Copa America 2024, dar și cu provocarea de a depăși unele inconsistențe care au apărut în faza grupelor. Sub conducerea lui Dorival Junior, echipa a avut un parcurs mixt, cu o victorie și două egaluri, terminând pe locul al doilea în Grupa D. Deși Brazilia are un istoric impresionant în competițiile internaționale, absența unor jucători cheie și fluctuațiile de formă ar putea complica lucrurile în meciul împotriva Uruguayului.


     Unul dintre cele mai mari dezavantaje pentru Brazilia în acest meci este absența lui Vinícius Júnior, suspendat din cauza acumulării de cartonașe galbene. Vinícius Júnior a fost cel mai bun marcator al echipei în turneu și lipsa sa va fi cu siguranță resimțită. În locul său, atenția se va concentra pe Raphinha, care a avut o prestație remarcabilă împotriva Columbiei, marcând un gol din lovitură liberă. De asemenea, tânărul Endrick ar putea primi șansa de a-și demonstra valoarea în acest meci important.


     În meciurile din deplasare, Brazilia a arătat că are capacitatea de a controla jocul și de a crea numeroase ocazii de gol. Echipa are o medie de 2.4 goluri pe meci în deplasare, cu 70% din meciuri având peste 1.5 goluri și 50% peste 2.5 goluri. De asemenea, brazilienii generează în medie 6.5 cornere pe meci, cu 60% din acestea având peste 8.5 cornere. Aceste statistici arată că echipa este capabilă să mențină presiunea și să creeze oportunități chiar și în meciurile disputate în afara terenului propriu.


     Stilul de joc al Braziliei sub Dorival Junior este caracterizat prin posesie și atacuri construite cu răbdare. Echipa preferă să controleze mingea și să creeze ocazii prin pase precise și mișcări colective. Cu toate acestea, absența unor jucători cheie și lipsa unui punct focal în atac pot fi factori limitativi. Rodrygo, Gabriel Martinelli și Pepe vor trebui să își asume responsabilitatea și să contribuie activ în ofensivă pentru a compensa absența lui Vinícius Júnior.


     Deși Brazilia nu a pierdut sub conducerea lui Dorival Junior, echipa a înregistrat patru egaluri în cele șapte meciuri internaționale de la preluarea mandatului. Această inconsistență ar putea fi un punct de vulnerabilitate împotriva unui adversar de talia Uruguayului, care a arătat o formă excelentă și o defensivă solidă.


     În comparație cu Uruguay, Brazilia are un stil de joc mai puțin agresiv, preferând să construiască atacurile cu răbdare și să controleze posesia. Această abordare ar putea fi un avantaj în cazul în care echipa reușește să domine jocul și să își creeze ocazii clare. Cu toate acestea, pressingul intens al Uruguayului și capacitatea lor de a genera ocazii rapide ar putea pune presiune pe defensiva braziliană.


     Una dintre punctele forte ale Braziliei este experiența și calitatea individuală a jucătorilor. Cu toate acestea, echipa trebuie să își îmbunătățească eficiența în atac și să evite pierderile de concentrare în momentele critice. De asemenea, Brazilia trebuie să fie pregătită să facă față unui pressing agresiv și să își valorifice ocaziile create.


     În concluzie, meciul dintre Uruguay și Brazilia se anunță a fi unul extrem de echilibrat și plin de tensiune. Brazilia are calitatea și experiența necesare pentru a obține un rezultat pozitiv, dar va trebui să își îmbunătățească consistența și să compenseze absențele cheie. Va fi interesant de văzut cum se vor descurca brazilienii împotriva unui Uruguay în formă maximă și cu un moral ridicat. Fanii fotbalului și pariorii vor avea parte de un spectacol deosebit și de un meci care promite să fie memorabil.

Ponturi Pariuri Copa America

     Bine ai venit pe xpertbet.ro, locul unde găsești cele mai precise și actualizate ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă ești un parior cu experiență sau un începător dornic să învețe, aici vei găsi toate informațiile necesare pentru a face pariuri informate și profitabile. Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume, reunind echipele naționale de top din America de Sud și, uneori, invitați din alte regiuni. Datorită nivelului ridicat de competitivitate și spectaculozității, ponturile Copa America sunt esențiale pentru orice parior serios.

     Unul dintre meciurile de mare interes din cadrul Copa America este cel dintre Uruguay și Brazilia. Aceste două echipe sunt cunoscute pentru istoria lor bogată și pentru rivalitatea intensă, ceea ce face ca fiecare confruntare să fie plină de suspans și oportunități de pariere. La xpertbet.ro, îți oferim ponturi Uruguay vs Brazilia bazate pe analize detaliate și informații actualizate. Echipa noastră de experți studiază în detaliu forma jucătorilor, tacticile antrenorilor, statistici și multe alte detalii relevante pentru a-ți oferi ponturi pariuri azi care să te ajute să iei cele mai bune decizii.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri Copa America bazate pe analize riguroase și date actualizate. Fiecare pont este gândit pentru a-ți maximiza șansele de câștig. Echipa noastră de experți studiază constant evoluția echipelor și jucătorilor pentru a-ți oferi cele mai relevante informații. Ponturile Copa America nu se referă doar la meciurile din faza grupelor, ci acoperă întregul turneu, inclusiv fazele eliminatorii și finala, pentru a te ajuta să iei decizii informate pe tot parcursul competiției.

     Un aspect important al ponturilor Uruguay vs Brazilia pe care le oferim este că acestea sunt gândite pentru a se potrivi cu diverse strategii de pariere. Indiferent dacă preferi pariurile pe scoruri exacte, pe numărul total de goluri sau alte tipuri de pariuri, echipa noastră de experți se asigură că vei găsi mereu ponturi pariuri azi care să se potrivească stilului tău de pariere. Prin analiza aprofundată a statisticilor și tendințelor, ne asigurăm că fiecare pont este cât mai precis și avantajos.

     Pe xpertbet.ro, ne dedicăm să îți oferim ponturile zilei, actualizate în timp real, astfel încât să nu ratezi niciodată o oportunitate bună de pariere. Echipa noastră monitorizează constant evoluția echipelor și jucătorilor, pentru a-ți oferi cele mai relevante informații. Fiecare pont este analizat cu atenție, luând în considerare toate variabilele care ar putea influența rezultatul unui meci. Astfel, te asigurăm că primești doar ponturi bune, care îți vor spori șansele de câștig.

     Pe lângă ponturi pariuri Copa America, xpertbet.ro îți oferă și sfaturi utile despre gestionarea bugetului de pariuri și strategii eficiente de pariere. Ne dorim să îți oferim o experiență completă în lumea pariurilor sportive, astfel încât să poți paria cu încredere și să obții rezultate cât mai bune. Indiferent de tipul de pariuri pe care le preferi, la noi vei găsi mereu ponturi bune care să te ajute să iei decizii corecte și să îți maximizezi câștigurile.

     Echipa noastră de analiști sportivi are o vastă experiență în domeniul pariurilor, iar fiecare membru aduce o contribuție valoroasă pentru a-ți oferi cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Suntem dedicați să îți oferim servicii de calitate și să te ajutăm să devii un parior de succes. Pe xpertbet.ro, nu doar că primești ponturi Copa America, dar ai parte și de o experiență completă în lumea pariurilor sportive. Îți oferim toate resursele necesare pentru a avea succes în pariurile tale, de la analize detaliate și predicții precise, până la sfaturi utile despre gestionarea bugetului și strategii de pariere.

     Un alt aspect crucial al ponturilor Uruguay vs Brazilia este analiza detaliată a factorilor externi care pot influența rezultatul meciului. Condițiile meteo, starea gazonului, absențele jucătorilor cheie și multe alte variabile sunt luate în considerare pentru a oferi o imagine completă și corectă a meciului. Astfel, te asigurăm că fiecare pont pe care îl primești este fundamentat pe o bază solidă de informații și analize.

     În concluzie, xpertbet.ro este partenerul tău de încredere în domeniul pariurilor sportive. Cu ajutorul ponturilor pariuri Copa America și al analizelor detaliate pe care le oferim, vei fi mereu cu un pas înainte și vei putea face pariuri informate și câștigătoare. Te invităm să explorezi site-ul nostru și să descoperi toate beneficiile pe care le oferim. Nu uita să revii zilnic pentru ponturi pariuri azi și pentru cele mai recente și relevante informații din lumea sportului. Cu xpertbet.ro, pariurile tale sunt pe mâini bune!

     Indiferent de echipa pe care o susții sau de tipul de pariuri pe care le preferi, la xpertbet.ro vei găsi mereu ponturi pariuri Copa America care să te ajute să iei decizii corecte. Analizăm constant evoluția echipelor și jucătorilor, oferindu-ți ponturi Copa America bazate pe date actualizate și pe o înțelegere profundă a jocului. Fiecare pont este gândit pentru a-ți maximiza șansele de câștig și pentru a-ți oferi o experiență de pariere cât mai plăcută și profitabilă.

     Te invităm să te alături comunității noastre de pariori și să profiți de toate avantajele pe care le oferim. Cu xpertbet.ro, ai acces la cele mai bune pronosticuri sportive, analize detaliate și sfaturi utile care te vor ajuta să devii un parior de succes. Nu ezita să explorezi toate resursele disponibile pe site-ul nostru și să te informezi constant pentru a lua cele mai bune decizii în pariurile tale sportive.

     Așadar, fie că ești interesat de ponturi Uruguay vs Brazilia sau de orice alt meci din cadrul Copa America, xpertbet.ro este locul unde vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Suntem dedicați să îți oferim cele mai bune servicii și să te ajutăm să ai succes în lumea pariurilor sportive. Îți dorim mult noroc și câștiguri consistente în toate pariurile tale!

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri