Type to search

Stiri Euro 2024

UEFA Impune Noi Reguli la Euro 2024: Doar Căpitanii Vor Putea Discuta cu Arbitrii

Avatar of Xpert Bet
Share

Euro 2024: Reguli Stricte pentru Jucători

  UEFA a anunțat că la Euro 2024 doar căpitanii echipelor vor putea discuta cu arbitrii în timpul meciurilor, sub sancțiunea primirii unui cartonaș galben pentru orice alt jucător care încearcă să-și susțină punctul de vedere. Această decizie a fost comunicată personal tuturor echipelor naționale implicate la Euro 2024 cu privire la viitoarele meciuri, ale căror ponturi pariuri vor fi publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  În ciuda accentului pus pe sancționarea jucătorilor supărați, erorile arbitrului continuă să își lase amprenta asupra meciurilor din întreaga lume. Aceste greșeli nu au afectat doar cele mai populare divizii din lume, ci și alte turnee de top, cum ar fi cele două decizii greșite din semifinala Ligii Campionilor UEFA dintre Real Madrid și Bayern Munchen.

Intervenția UEFA pentru Îmbunătățirea Arbitrajului

  Cu toate acestea, Roberto Rosetti, directorul de arbitraj al UEFA, a afirmat că nesupunerea lasă o „imagine proastă” fotbalului. Executivul a mai afirmat că această măsură va ajuta arbitrii să explice mai bine deciziile pe teren. UEFA dorește ca la Euro 2024 căpitanii să ajute la explicațiile arbitrilor.

  Prin urmare, UEFA solicită ca toate echipele să garanteze că fiecare căpitan este singurul jucător care discută cu arbitrii, acesta asigurându-se că ceilalți coechipieri nu se vor apropia de arbitru, permițând conversații directe pentru a comunica decizia într-un mod respectuos și prompt.

  De asemenea, UEFA a adăugat o mențiune specială în cazul în care portarul este căpitanul echipei la turneu. Orice coleg care va ignora rolul său de căpitan sau se va apropia de arbitru arătând lipsă de respect sau nesupunere va primi automat un cartonaș galben.

UEFA Impune Noi Reguli la Euro 2024: Doar Căpitanii Vor Putea Discuta cu Arbitrii
Jucătorii care nu respectă noua regulă vor primi cartonaș galben
Taguri