Type to search

Stiri Euro 2024

Turcia la Euro 2024: O Echipă cu Jucători Talentați, Pregătită pentru Succes

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Provocări și Selecții pentru Vincenzo Montella

  Echipa națională a Turciei pentru Euro 2024 începe să prindă contur sub conducerea lui Vincenzo Montella, care a anunțat inițial un lot provizoriu de 35 de jucători. Însă, acest număr a fost redus deja din cauza accidentărilor suferite de jucători cheie, precum fostul jucător de la Leicester City, Caglar Soyuncu, și atacantul de la Bournemouth, Enes Unal.

  Montella are termen până pe 7 iunie pentru a definitiva lotul, având ocazia să evalueze cine va mai rămâne în echipă. Există, totuși, câteva nume care sunt sigure de prezența lor la turneu, confirmând recentele predicții fotbal din Turcia.

  Vedeta lui Inter Milano, Hakan Calhanoglu, a avut un sezon extraordinar în Serie A și conduce pe teren o echipă talentată care include tânărul Arda Guler de la Real Madrid, promițătorul fundaș lateral Ferdi Kadioglu și tânărul atacant de la Juventus, Kenan Yildiz. În plus, Orkun Koksu, care s-a transferat de la Feyenoord la Benfica, este văzut ca viitorul lider al compartimentului median, chiar dacă se acomodează încă la noua sa echipă de club.

Turcia la Euro 2024: O Echipă cu Jucători Talentați, Pregătită pentru Succes
Vincenzo Montella

Turcia: Ambiții și Oportunități la Euro 2024

  Turcia are motive să fie optimistă cu privire la evoluția sa la Euro 2024, în ciuda dezamăgirii de la Euro 2020. Calificarea pentru Euro 2024 a fost relativ simplă, iar poziția din Grupa F, alături de Portugalia, Cehia și Georgia, le oferă turcilor o șansă excelentă de a ajunge în fazele eliminatorii. Aceasta ar fi considerată o reușită, mai ales având în vedere eșecul de acum trei ani, când au ieșit din grupă cu trei înfrângeri și un singur gol marcat.

  Dacă meciurile se aliniază în favoarea lor, Turcia ar putea surprinde și avansa mult în turneu. Exemplele din trecut, precum locul trei la Cupa Mondială din 2002 și semifinalele de la Euro 2008, arată că surprizele sunt posibile. Un loc trei în grupă este realist și chiar așteptat. După aceea, totul este posibil, iar echipa lui Montella are potențialul de a reuși performanțe notabile în apropiatele meciuri ale cărot ponturi pariuri sunt expuse online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Montella, numit antrenor în septembrie 2023, are o sarcină majoră în față. Italianul a preluat echipa de la Stefan Kuntz și a completat campania de calificare, pregătind lotul pentru Euro 2024. Acesta este primul său job în managementul internațional, după ce a antrenat echipe precum Adana Demirspor, Sevilla și AC Milan. Ultimul amical al Turciei s-a încheiat cu o remiză, 0-0 în deplasare cu Italia.

  Hakan Calhanoglu, născut în Germania, a petrecut o mare parte din viața sa în țara gazdă a Euro 2024, înainte de a se muta în Italia în 2017. Acum, la Inter Milan, mijlocașul este o piesă centrală a echipei sale naționale, fiind un lider pe teren și un specialist la loviturile libere, oferind o amenințare constantă la poarta adversă.

Turcia la Euro 2024: O Echipă cu Jucători Talentați, Pregătită pentru Succes
Hakan Calhanoglu

Lotul provizoriu de jucători ai Turciei pentru Euro 2024

  Portari:

Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Manchester United), Doğan Alemdar (Troyes)

  Apărători:

Zeki Çelik (Roma), Merih Demiral (Al-Ahli), Ozan Kabak (TSG Hoffenheim), Mert Müldür (Fenerbahçe), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Cenk Özkacar (Valencia), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Samet Akaydin (Panathinaikos), Ahmetcan Kaplan (Ajax)

  Mijlocași:

Hakan Çalhanoğlu (Inter Milano), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (West Bromwich Albion), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Abdülkadir Ömür (Hull City), Arda Güler (Real Madrid), Berat Özdemir (Trabzonspor), Can Uzun (1. FC Nürnberg)

  Atacanți:

Cenk Tosun (Beşiktaş), Yusuf Yazıcı (Lille), İrfan Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Yunus Akgün (Leicester City), Kenan Yıldız (Juventus), Oğuz Aydın (Alanyaspor), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri