Type to search

Stiri

Triumf și dezamăgire în cele două confruntări europene de handbal masculin

Avatar of Xpert Bet
Share

Victorie zdrobitoare pentru CSM Constanța

 Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a dat o lecție de dominație în seara zilei de marți, 14 noiembrie, în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța. Într-un meci crucial pentru Grupa H a competiţiei masculine de handbal EHF European League, constănțenii au învins echipa poloneză KGHM Chrobry Glogow cu un scor impresionant de 29-18 (15-8).

  Constănţenii au preluat controlul jocului după un start mai timid al polonezilor, care au condus cu 1-0 și 2-1 în primele minute. Cu o performanță remarcabilă, jucătorii echipei gazdă au asigurat o victorie categorică. Zoran Nikolic, Nikolai Aliohin, și Gabriel Ilie au fost doar câțiva dintre protagoniștii care au contribuit semnificativ la succesul echipei. 

  Portarul gazdelor, Dan Lucian Vasile, a avut o evoluție de excepție, realizând nu mai puțin de 16 intervenții salvatoare (57,14%), asigurând astfel poarta echipei CSM Constanța. Cu această victorie, constănțenii ocupă poziția de lider în Grupa H, acumulând 6 puncte.

 Peste o săptămână, pe 21 noiembrie, CSM Constanţa se pregătește pentru partida revanșă cu KGHM Chrobry Glogow, care va avea loc în Polonia. Cu moralul ridicat și o echipă în formă, constănțenii își propun să obțină o nouă victorie în această confruntare, consolidându-și poziția în fruntea grupei.

Triumf și dezamăgire în cele două confruntări europene de handbal masculin
Portarul Dan Lucian Vasile în centrul imaginii

Primul eșec pentru Dinamo, în fața campioanei en-titre, Fuchse Berlin

  În altă parte a Europei, campioana României la handbal masculin, echipa CS Dinamo Bucureşti, a trăit o altă realitate marți seara. În Grupa G a competiției masculine de handbal EHF European League, Dinamo a fost învinsă de către deținătoarea trofeului, Fuchse Berlin, cu un scor de 33-30 (16-11).

  După zece minute echilibrate, Fuchse Berlin s-a desprins pe tabelă, iar la pauză a avut un avans confortabil de cinci goluri (16-11). Deși Dinamo a luptat curajos în repriza secundă, Fuchse a păstrat diferența, încheind meciul cu o victorie la o diferență onorabilă de trei goluri.

Triumf și dezamăgire în cele două confruntări europene de handbal masculin

Perspective pentru viitor - competiția continuă

Jucători precum Andrii Akimenko și Lazar Kukic au reprezentat punctele forte ale echipei Dinamo, contribuind semnificativ la efortul echipei în timpul meciului. Portarul Vladimir Cupara a avut 7 intervenții notabile, dar Fuchse Berlin s-a dovedit a fi o provocare formidabilă pentru campioana românească.

Cu primul eșec în grupă, Dinamo București își îndreaptă atenția către viitor și se pregătește pentru următoarea confruntare din competiție. Cu o istorie bogată și determinare remarcabilă, Dinamo rămâne o forță de luat în calcul în handbalul european masculin.

În concluzie, seria de confruntări europene de handbal masculin aduce atât triumf, cât și dezamăgire, oferind pasionaților de acest sport spectacolul și intensitatea așteptată în competițiile de top.

Taguri

Lasa un comentariu