Type to search

Stiri NBA

Triumf Dramatic Reușit de Boston Celtics: Derrick White Asigură Victoria într-un Final Exploziv

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Derrick White: Eroul Ultimului Minut

  Într-un meci crucial pentru calificarea în Finala NBA, Derrick White a demonstrat o determinare desăvârșită. Deși ratase 7 din 8 aruncări de trei puncte, a avut curajul să-și asume aruncarea decisivă în ultimul minut al jocului, scorul fiind egal. White, care a așteptat cu încredere pasa lui Jaylen Brown, a reușit să înscrie din colțul drept al terenului, cu doar 45 de secunde rămase pe cronometru. Această aruncare a închis meciul cu scorul de 105-102, completând o victorie crucială pentru Boston Celtics împotriva Indiana Pacers.

  Antrenorul lui Boston, Joe Mazzulla, a lăudat capacitatea lui White de a rămâne concentrat și de a nu se lăsa afectat de ratările anterioare. White, alături de Jaylen Brown și Jayson Tatum, care au înscris 29 și, respectiv, 26 de puncte, au condus echipa spre Finala NBA pentru a disua oară în ultimele trei sezoane. Brown a subliniat dedicarea și munca grea a echipei pe parcursul sezonului, menționând că acum sunt gata să facă pasul următor, conform recentelor predicții baschet din NBA.

Triumf Dramatic Reușit de Boston Celtics: Derrick White Asigură Victoria într-un Final Exploziv
Jaylen Brown în luptă cu Stephen A. Smith

Indiana Pacers: O Prestație Demnă de Admirat

  De cealaltă parte, Indiana Pacers, deși au pierdut, au demonstrat o determinare incredibilă. Andrew Nembhard a avut o performanță remarcabilă, cu 24 de puncte și un record personal de 10 pase decisive în play-off. De asemenea, echipa a reușit să conducă cu nouă puncte în al patrulea sfert, dar au cedat în fața unui Boston mult mai eficient în ultimele momente ale jocului.

  Pascal Siakam, cu 19 puncte și 10 recuperări, și T.J. McConnell, cu 15 puncte, au contribuit semnificativ la eforturile echipei. Antrenorul Rick Carlisle a lăudat spiritul de luptă al echipei, subliniind că, în ciuda dificultăților, Pacers nu au renunțat la nicio posesie și au jucat pentru a câștiga în fiecare moment al meciului, ale cărui ponturi baschet au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive. Deși au pierdut în Game 1 în prelungiri și au fost învinși în alte meciuri foarte strânse, Pacers au arătat o determinare de fier pe teren.

  Boston a demonstrat încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai puternice echipe din ligă, reușind să depășească obstacolele și să încheie seria cu o victorie importantă. Cu acest succes, Celtics se pregătesc acum pentru marea finală împotriva câștigătoarei dintre Dallas Mavericks și Minnesota Timberwolves.

Triumf Dramatic Reușit de Boston Celtics: Derrick White Asigură Victoria într-un Final Exploziv
Jayson Tatum a înscris 26 de puncte pentru Celtics
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri