Type to search

Stiri Diverse

Transfer Bombă: Joselu Părăsește Real Madrid pentru Al Gharafa în Qatar

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Joselu Face O Alegere Surprinzătoare

  Joselu, jucător împrumutat de Real Madrid, a luat o decizie importantă pentru următoarea etapă a carierei sale. Cu Espanyol, clubul său de origine, retrogradat, veteranul a avut șansa de a reveni la Real Madrid după 11 ani de la plecarea sa de la același club.

  Deși transferul inițial a fost controversat, ulterior s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune afaceri ale Realului din ultimele timpuri, Joselu marcând 18 goluri în 49 de apariții în toate competițiile, potrivit recentelor statistici fotbal spaniole, inclusiv o dublă memorabilă în semifinala Ligii Campionilor împotriva lui Bayern Munchen, ale cărei ponturi bune au fost disponibile online.

  Datorită acestor două goluri fabuloase care l-au menținut în istoria Realului pentru totdeauna, percepția privind Joselu era că Real Madrid va activa opțiunea de cumpărare la preț redus și va păstra serviciile atacantului de 34 de ani. Cu toate acestea, conform expertului în transferuri Fabrizio Romano, Joselu a decis să se alăture echipei Al Gharafa din Qatar.

  Conform recentelor predicții fotbal dezvăluite de presa spaniolă, Joselu a primit o ofertă lucrativă profitabilă pentru a se muta în acea parte a lumii, iar acordul este în fază finală. Romano adaugă că antrenorul Carlo Ancelotti a dorit să păstreze experiența lui Joselu, dar acesta a ales să se alăture unei echipe care a terminat pe locul trei în Qatar Stars League pentru sezonul 2023-24.

Transfer Bombă: Joselu Părăsește Real Madrid pentru Al Gharafa în Qatar
Carlo Ancelotti voia să-l păstreze pe Joselu

Impactul asupra Echipei și Planurile de Viitor ale lui Real Madrid

  Real Madrid avea opțiunea de a beneficia de semnătura lui Joselu pentru 1,5 milioane de euro, iar orice taxă de transfer plătită de Al Gharafa este așteptată să fie în jurul acelei sume. Întrebarea care se pune este dacă Real Madrid va încerca să găsească un înlocuitor pentru Joselu.

  Având în vedere că două vedete ale fotbalului, Kylian Mbappe și Endrick au venit în lotul madrilen, este puțin probabil ca Real să fie foarte afectată de plecarea lui Joselu. Totuși, prezența lui Joselu aducea ceva diferit în atacul echipei, așa cum s-a văzut în manșa secundă a semifinalei Ligii Campionilor îmnpotriva lui Bayern.

  Într-o ligă precum La Liga, Real Madrid probabil se poate descurca fără un atacant clasic, dar nu există nicio îndoială că Los Blancos ar fi beneficiat de un suport moral mai bun cu Joselu în echipă. Un alt jucător experimentat, Nacho, pleacă și el de pe Bernabeu în această vară, alegând să se mute în Pro League din Arabia Saudită.

Transfer Bombă: Joselu Părăsește Real Madrid pentru Al Gharafa în Qatar
Nacho Fernandez
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri