Type to search

Stiri Premier League

Tottenham vs Brentford: Duel în Premier League între Spurs și Bees

Avatar of Xpert Bet
Share

Tottenham Își Încearcă Norocul În Premier League După Eliminarea Din Cupă

  După înfrângerea acasă cu Manchester City, Tottenham se întoarce în Premier League pentru a-și căuta prima victorie din 2024. Echipa lui Ange Postecoglou își concentrează acum eforturile pe clasament, cu speranța de a rămâne în top 4.

  Deși eliminată din Cupa FA săptămâna trecută, forma bună a lui Tottenham în Premier League este evidențiată de o serie impresionantă de 33 de meciuri consecutive în care au marcat. Spurs caută să-și continue buna formă ofensivă și să depășească Brentford, o echipă pe care au învins-o în nouă din ultimele zece întâlniri.

  Ange Postecoglou va trebui să gestioneze absențele importante ale lui Son Heung-min, Pape Sarr și Yves Bissouma, în timp ce Thomas Frank se confruntă cu pierderile semnificative ale lui Rico Henry, Aaron Hickey și Bryan Mbeumo. Cu atacuri puternice din partea ambelor echipe, gestionarea defensivă va fi crucială.

Tottenham vs Brentford: Duel în Premier League între Spurs și Bees
Ange Postecoglou

Brentford, În Căutarea Revanșei: Provocarea de a Întrerupe Seria Negativă din Deplasări

  Brentford, recent eliminată din Cupa FA, vine după o victorie importantă împotriva lui Nottingham Forest în ultima etapă de Premier League. Cu Ivan Toney redevenind căpitan și marcând, Bees speră să întrerupă seria negativă din deplasări și să învingă Tottenham într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite de experți pe site-urile de pariuri sportive.

  Echipa lui Thomas Frank are în plan să rupă două serii negative: cele patru înfrângeri consecutive în deplasare și cele două înfrângeri în derby-urile londoneze. Cu un atac condus de Ivan Toney, Brentford caută să profite de absențele din apărarea lui Tottenham și să obțină puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării.

  James Maddison, revenit după o accidentare, aduce opțiuni suplimentare pentru Tottenham, iar Richarlison, în formă excelentă, se așteaptă să conducă linia ofensivă. Ambele echipe vor încerca să-și impună jocul și să obțină cele trei puncte într-un meci crucial pentru ambele tabere. Cu atacuri de calibru și provocări defensive, Tottenham vs Brentford este un spectacol de fotbal pe care fanii nu vor să-l rateze.

Tottenham vs Brentford: Duel în Premier League între Spurs și Bees
Thomas Frank

Formații probabile

  Tottenham Hotspur:

Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Hojbjerg, Bentancur; Johnson, Kulusevski, Werner; Richarlison

  Brentford:

Flekken; Collins, Pinnock, Mee; Roerslev, Janelt, Jensen, Damsgaard, Lewis-Potter; Toney, Maupay

Taguri

Lasa un comentariu