Type to search

Stiri Premier League

Succes Răsunător pentru Newcastle în Premiere League: 3-1 în fața lui Aston Villa

Avatar of Xpert Bet
Share

Revenirea Spectaculoasă a lui Newcastle

  Într-un meci crucial, Newcastle a demonstrat o revenire spectaculoasă a formei, obținând o victorie importantă în deplasare împotriva lui Aston Villa. Fundașul Fabian Schar a fost vedeta serii, deschizând scorul în minutul 32 după un șut din marginea careului de șase metri și dublând avantajul patru minute mai târziu, profitând de o minge deviată din transversală.

  Cu toate acestea, bucuria victoriei a fost umbrită de accidentarea atacantului Alexander Isak, care a fost nevoit să iasă de pe teren înainte de pauză. Înlocuitorul său, Miguel Almiron, și aripa Anthony Gordon au acoperit cu succes posturile vacante, menținând presiunea asupra adversarilor. 

Eddie Howe, Reacție de Satisfacție Ponderată

  Newcastle și-a consolidat controlul în repriza secundă, marcând al treilea gol în minutul 52 prin Jacob Murphy, care a beneficiat de o pasă genială de la Almiron și a înscris după un șut deviat de fundașul advers Alex Moreno în propria poartă. Ollie Watkins a înscris golul de onoare al gazdelor în minutul 71, stabilind scorul final într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost publicate anterior de experții pariurilor sportive.

  Antrenorul oaspeților, Eddie Howe, a fost încântat de rezultat, dar și-a exprimat o ușoară frustrare în legătură cu performanțele sub așteptări din ultima perioadă. Cu toate acestea, victoria aduce echipa pe locul 7 în clasament, acumulând 32 de puncte, în timp ce Aston Villa rămâne pe poziția a patra, cu 43 de puncte.

Succes Răsunător pentru Newcastle în Premiere League: 3-1 în fața lui Aston Villa
Murphy (23) felicitat de coechipieri
Taguri

Lasa un comentariu