Type to search

Stiri Diverse

Sporting Lisabona vs Tondela: Bătălia pentru Sferturile Cupei Portugaliei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Sporting Lisabona: Dorința Continuării Formei Impresionante

  Sporting Lisabona intră în această confruntare cu Tondela după o serie de rezultate pozitive, inclusiv o victorie de 2-1 împotriva aceleiași echipe în Cupa Ligii, care i-a propulsat în semifinale. Având 17 victorii în Cupa Portugaliei – ultima în 2019 – Sporting este una dintre cele mai de succes echipe în această competiție.

  Cu un parcurs impresionant și în campionat și în Europa League, echipa lui Ruben Amorim are în vedere menținerea performanței de top. În plus, Sporting a avut o formă de invidiat în meciurile de acasă, câștigând toate cele nouă partide disputate pe Estadio Jose Alvalade în toate competițiile.

Sporting Lisabona vs Tondela: Bătălia pentru Sferturile Cupei Portugaliei
Ruben Amorim

Tondela: Speranțe și Provocări majore

  Tondela, sub îndrumarea lui Toze Marreco, a avut performanțe bune în competițiile cupelor portugheze, dar a întâmpinat dificultăți în campionat, aflându-se în prezent pe locul șapte, potrivit statisticilor experților în ponturi pariuri sportive legate de meciurile echipelor portugheze.

  Cu toate acestea, echipa a avut câteva victorii convingătoare în rundele anterioare ale Cupei Portugaliei, inclusiv o victorie după executarea loviturilor de departajare împotriva lui Torreense. Cu posibile rotații ale jucătorilor gazdelor, Tondela ar putea avea o șansă, mai ales dacă reușește să marcheze un gol timpuriu.

Sporting Lisabona vs Tondela: Bătălia pentru Sferturile Cupei Portugaliei
Toze Marreco

Formații probabile

  Sporting Lisabona:

Israel; Quaresma, Inacio, Reis; Esgaio, Hjulmand, Braganca, Santos; Trincao, Goncalves, Paulinho

  Tondela:

Silva; Bebeto, Alves, Ba, Barros; Costinha, Xaver, Clebinho; Farias, Gomes, Roberto

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu