Type to search

Stiri Liga Portugal

Sporting Lisabona Vizează Extinderea Avantajului în Fruntea Clasamentului din Liga Portugal

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Sporting Lisabona: Cu Gândul la Titlu

  Sporting Lisabona se pregătește să călătorească pentru a se confrunta cu Famalicao marți, într-un meci reprogramat din Liga Portugal, având ca obiectiv extinderea avantajului lor în fruntea clasamentului. Oaspeții își propun să continue impresionanta serie de 15 meciuri fără înfrângere în campionat, în timp ce echipa gazdă speră să rămână neînvinsă pentru al cincilea joc consecutiv, conform recentelor statistici fotbal din Portugalia.

  Sub comanda lui Armando Evangelista, Famalicao a obținut cu greu o remiză extrem de disputată, 2-2 împotriva lui FC Porto sâmbătă, după ce a condus de două ori înainte de a-și ceda avantajul de fiecare dată. Jhonder Cadiz a marcat două goluri în prima repriză, iar Mehdi Taremi a egalat pentru Porto în minutul 82, determinând un final tensionat al unui joc ale cărui ponturi bune au fost publicate onlide de cei mai tari experți ponturi pariuri sportive.

Sporting Lisabona Vizează Extinderea Avantajului în Fruntea Clasamentului din Liga Portugal
Armando Evangelista

Reacție Formidabilă a lui Sporting Lisabona

  Sporting Lisabona a reacționat excelent după eliminarea din Europa League, înregistrând patru victorii consecutive în Liga Portugal și calificându-se în finala Cupei Portugaliei după o victorie cu scorul general de 4-3 împotriva lui Benfica Lisabona. Oaspeții au obținut recent o victorie impresionantă cu 4-0 împotriva lui Gil Vicente, confirmând ultimele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. În tur, Sporting a învins Famalicao cu 1-0.

  Zvonuri puternice îl leagă pe antrenorul principal, Ruben Amorim, de postul de manager al lui Liverpool după plecarea lui Jurgen Klopp la finalul acestui sezon, însă acesta a respins vehement sugestiile, afirmând că întreaga sa concentrare este pe conducerea lui Sporting către al doilea titlu de campioană din mandatul său.

Sporting Lisabona Vizează Extinderea Avantajului în Fruntea Clasamentului din Liga Portugal
Ruben Amorim

Formații probabile

  Famalicao:

Junior; Nathan, De Haas, Mihaj, Moura; Youssouf, Topic; Rodriguez, Sa, Sorriso; Cadiz

  Sporting Lisabona:

Israel; St Juste, Coates, Inacio; Catamo, Hjulmand, Morita, Matheus; Trincao, Goncalves, Gyokeres

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri