Type to search

Stiri Diverse

Încleștare Intensă Pentru Promovare în Premier League: Southampton vs. Preston

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Duel Crucial pe St Mary's Stadium

  Într-o luptă pentru promovare în Premier League, Southampton și Preston North End se întâlnesc într-un meci crucial pe St Mary’s Stadium. Condusă de Russell Martin, echipa gazdă vine după o victorie de ultim moment împotriva lui Watford în weekend, iar acum își propune să urce în clasamentul Championship după acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de experți ponturi pariuri sportive.

  Cu toate că duelul cu Watford a fost dificil, fanii lui Southampton au fost răsplătiți cu o victorie dramatică, când Flynn Downes a marcat în prelungiri pentru a asigura cele trei puncte. Între timp, Preston a suferit o înfrângere la limită pe teren propriu împotriva unei echipe Norwich City în revenire de formă.

Încleștare Intensă Pentru Promovare în Premier League: Southampton vs. Preston
Russell Martin

Southampton: Luptă Pentru Locurile de Promovare

  Cu Southampton la opt puncte în spatele locului al șaselea, ambii manageri își îndeamnă echipele să urmărească cu atenție cele trei puncte. Forma recentă a lui Southampton în Championship a fost solidă, cu o singură înfrângere în ultimele șapte meciuri. Deși golgheterul Adam Armstrong nu a fost inclus în echipa ideală a campionatului, prestația sa pe teren continuă să fie vitală pentru Southampton. În tur, cele două echipe au remizat, 2-2.

  Sub comanda lui Ryan Lowe, Preston speră să-și revigoreze șansele de promovare, deși perspectivele lor sunt tot mai sumbre. Cu Milutin Osmajic, care a reușit un hat-trick impresionant în meciul cu Huddersfield, Preston își pune speranțele în atacantul său pentru a obține puncte cruciale în această confruntare.

Încleștare Intensă Pentru Promovare în Premier League: Southampton vs. Preston
Ryan Lowe

Formații probabile

  Southampton:

Bazunu; Walker-Peters, Harwood-Bellis, Stephens, Manning; Downes, Smallbone, S Armstrong; Fraser, A Armstrong, Adams

  Preston:

Woodman; Storey, Lindsay, Hughes; Holmes, Ledson, Browne, Brady, Frokjaer-Jensen; Osmajic, Keane

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri