Type to search

Stiri Bundesliga

Speranțe Minime pentru VfL Bochum în Meciul de Baraj cu Fortuna Dusseldorf

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Fortuna Dusseldorf, cu Un Picior în Bundesliga

  Fortuna Dusseldorf, după o victorie convingătoare cu 3-0 în prima manșă a barajului pentru promovare/retrogradare, este la un pas de a reveni în Bundesliga după patru ani de absență. Echipa antrenată de Daniel Thioune a demonstrat o formă excelentă, dominând-o pe VfL Bochum pe terenul acestora și având acum o sarcină relativ simplă: să evite o prăbușire catastrofală pe teren propriu.

  Sub conducerea lui Thioune, Fortuna a evoluat de la o echipă de mijlocul clasamentului în Bundesliga 2 la o echipă care aspiră la primul eșalon, având deja un picior în Bundesliga pentru sezonul viitor, conform recentelor pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. În prima manșă, Dusseldorf a înscris de trei ori fără replică, beneficiind de un autogol al lui Philipp Hofmann și de golurile lui Felix Klaus și Yannik Engelhardt.

  Echipa gazdă are o formă impresionantă, fiind neînvinsă în ultimele opt meciuri, inclusiv șase victorii consecutive pe teren propriu. Acest parcurs remarcabil le oferă un avantaj considerabil împotriva unui VfL Bochum care se află într-o formă slabă înaintea unui meci crucial, ale cărui ponturi Bundesliga sunt disponibile online.

Speranțe Minime pentru VfL Bochum în Meciul de Baraj cu Fortuna Dusseldorf
Daniel Thioune

Bochum, Aproape de Retrogradare

  Deși VfL Bochum a evitat retrogradarea automată în sezonul regulat al Bundesligii, echipa pare destinată să retrogradeze după eșecul suferit, 0-3 în prima manșă a barajului cu Fortuna Dusseldorf. Forma slabă a echipei vizitatoare, evidențiată de trei înfrângeri consecutive, cu un total de 17 goluri primite în ultimele cinci meciuri, a pus presiune enormă pe antrenorul Heiko Butscher și defensiva sa fragilă.

  Potrivit celor mai noi statistici fotbal din Bundesliga, Bochum a încheiat sezonul regulat pe locul 16, la egalitate de puncte cu Union Berlin, dar cu un golaveraj inferior. De asemenea, echipa a avut cele mai slabe performanțe în meciurile în deplasare, acumulând doar 10 puncte. Cu toate acestea, o rază de speranță există, având în vedere că Bochum a învins Dusseldorf cu 3-0 în martie 2021 într-un meci din Bundesliga 2. Totuși, un asemenea rezultat ar fi considerat o minune în contextul actual.

Speranțe Minime pentru VfL Bochum în Meciul de Baraj cu Fortuna Dusseldorf
Heiko Butscher

Formații probabile

  Fortuna Dusseldorf:

Kastenmeier; Zimmermann, Oberdorf, De Wijs, Iyoha; Engelhardt, Tanaka, Sobottka; Klaus, Vermeij, Tzolis

  VfL Bochum:

Luthe; Passlack, Ordets, Schlotterbeck, Gamboa; Losilla, Bero; Asano, Stoger, Wittek; Paciencia

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri