Type to search

Stiri Diverse

Celtic Câștigă Cupa Scoției cu Un Gol Târziu și Obține Dubla Internă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Celtic: O Nouă Victorie Împotriva Rivalilor în Cupa Scoției

  Celtic a învins Rangers cu 1-0 în finala Cupei Scoției, datorită unui gol marcat în minutul 90 de Adam Idah, obținând astfel dubla campionat-cupă. Meciul a fost unul tensionat și părea să se îndrepte către prelungiri, până când Idah, împrumutat de la Norwich City, a fost la locul potrivit pentru a înscrie și a aduce clubului al 42-lea trofeu în Cupa Scoției, un record impresionant.

  Golul a venit în urma unei acțiuni individuale a lui Paulo Bernardo, care a driblat în treimea finală și a șutat de la marginea careului. Portarul Jack Butland a reușit să respingă mingea, dar Idah s-a desprins de marcajul său și a trimis mingea în plasă din apropiere, stabilind scorul unui meci ale cărui ponturi pariuri au fost expuse de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

„Am venit aici să marchez cât mai multe goluri, dar nu mă așteptam să înscriu un gol atât de important în fața acestor fani. Este un sentiment uimitor,” a declarat Idah pentru BBC Scotland. 

Rangers Rămân Doar cu Cupa Ligii în Acest Sezon

  Rangers au terminat pe locul doi atât în Premiership, cât și în Cupa Scoției în acest sezon, dar nu au încheiat campania fără trofee, câștigând Cupa Ligii Scoției. În timpul meciului, au crezut că au deschis scorul în minutul 60, când Abdallah Sima a marcat la colțul lung, dar golul a fost anulat după o revizuire VAR, care a arătat că Nicolas Raskin l-a faultat pe portarul lui Celtic, Joe Hart.

  Idah, întrebat despre viitorul său, a răspuns: „Fotbalul este complicat. Îmi place aici, am spus-o și anterior, este un club grozav, dar sunt încă sub contract cu Norwich. Voi reveni în vară și vom vedea ce se întâmplă.” Această victorie consolidează statutul lui Brendan Rodgers și al echipei sale, încheind sezonul cu un succes important și confirmând recentele predicții fotbal scoțiene.

Celtic Câștigă Cupa Scoției cu Un Gol Târziu și Obține Dubla Internă
Adam Idah a înscris unicul gol al partidei în minutul 90
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri