Type to search

Stiri Liga Portugal

Spectacol la Minho: Sporting Braga Învinge Moreirense într-un Derby Cu Ritm Alert

Avatar of Xpert Bet
Share

Abel Ruiz Deschide Scorul După Un Start Puternic al lui Sporting Braga

  Cu o intrare puternică, Abel Ruiz a adus în avantaj gazdele, deschizând scorul în minutul 11. Chiar dacă Moreirense a revenit în joc, doar spre final au reușit să creeze pericol real, cu o bară lovită de Madson, tensionând suporterii echipei gazdă într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost accesibile pe site-urile acelor experți ponturi pariuri.

  Cu doar o oră înainte de meci, forțele de ordine au intrat pe stadion, iar îndoielile cu privire la desfășurarea partidei s-au risipit treptat. Meciul de la Braga oferea șansa de a apăra locul 4 în fața Vitoriei Guimaraes și pentru Moreirense, posibilitatea de a se apropia de locul 5, potrivit recentelor statistici fotbal din Liga Portugal.

Spectacol la Minho: Sporting Braga Învinge Moreirense într-un Derby Cu Ritm Alert
Abel Ruiz (9) a înscris golul victoriei

Dominare a Celor de la Braga și Gafă Defensivă a lui Moreirense

  Artur Jorge a făcut patru schimbări în echipă după rezultatul egal cu Chaves. Abel Ruiz, autorul golului, a fost înlocuit în repriza secundă, iar Braga a dominat jocul. Moreirense a încercat să atace, dar gafa defensivă i-a adus în dificultate, cu Ruiz ratând ocazia să majoreze scorul. 

  Chiar dacă Moreirense s-a apropiat periculos de poarta lui Matheus spre final, suporterii gazdelor au asigurat succesul echipei lor. Madson a lovit bara, aducând emoție în ultimele minute, dar Sporting Braga și-a asigurat cele trei puncte prețioase, conform ultimelor pronosticuri fotbal din Portugalia.

Spectacol la Minho: Sporting Braga Învinge Moreirense într-un Derby Cu Ritm Alert
Moreirense atacă prin Lawrence Ofori darfără rezultat
Taguri

Lasa un comentariu