Type to search

Stiri Euro 2024

Spania Va juca Fără Trei Titulari în Semifinala Euro 2024 cu Franța

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Pedri Accidentat Grav, Spania Pierde Un Jucător Cheie

  Spania a suferit o lovitură majoră înaintea semifinalei Euro 2024 împotriva Franței, deoarece Dani Carvajal, Robin Le Normand și Pedri sunt indisponibili. Pedri a fost forțat să părăsească terenul în primele minute ale sfertului de finală împotriva Germaniei, după o intrare dură din partea lui Toni Kroos, ceilalți doi jucători fiind suspendați pentru cumul de cartonașe.

  Pedri, tânărul fotbalist de la Barcelona, a ieșit de pe teren în lacrimi, iar Federația Spaniolă de Fotbal a confirmat ulterior că acesta a suferit o entorsă a ligamentului colateral medial la genunchiul stâng. În consecință, Pedri, în vârstă de 21 de ani, nu va mai putea juca la acest turneu.

  Accidentarea lui Pedri reprezintă o lovitură semnificativă pentru Spania, deoarece mijlocașul a fost o piesă esențială în jocul echipei. Deși Spania a reușit să învingă Germania cu un gol marcat în penultimul minut de Mikel Merino, absența lui Pedri va fi resimțită în semifinala cu Franța, ale cărei ponturi Euro 2024 vor fi publicate online de experți ponturi pariuri.

Spania Va juca Fără Trei Titulari în Semifinala Euro 2024 cu Franța
Dani Carvajal faultându-l pe Jamal Musiala, incident pentru care a primit cartonașul roșu

Probleme de Disciplină: Carvajal și Le Normand Suspendați

  Pe lângă pierderea lui Pedri, Spania va fi lipsită de doi apărători de bază în semifinala cu Franța. Robin Le Normand a primit un cartonaș galben în minutul 29 al meciului cu Germania, ceea ce înseamnă că va fi suspendat pentru următorul meci. De asemenea, Dani Carvajal a fost avertizat în minutul 100, iar mai târziu a fost eliminat pentru împiedicarea unui contraatac german, ceea ce agravează situația suspendării sale.

  Absențele lui Carvajal și Le Normand deschid ușa pentru potențiale înlocuiri în apărare, cum ar fi Nacho și Jesus Navas, potrivit recentelor predicții fotbal venite din Spania. Antrenorul Luis de la Fuente va trebui să își regândească strategia defensivă pentru a contracara atacurile puternice ale Franței, echipă care s-a calificat în semifinale după o victorie la penalty-uri împotriva Portugaliei.

Spania Va juca Fără Trei Titulari în Semifinala Euro 2024 cu Franța
Robin Le Normand primind cartonașul galben

Optimismul lui Luis de la Fuente pentru Semifinală

  În ciuda problemelor cu care se confruntă, antrenorul Spaniei, Luis de la Fuente, rămâne optimist și încrezător. Într-o conferință de presă, el a declarat că echipa sa este pregătită să înfrunte Franța și că jucătorii săi sunt la un nivel foarte ridicat de performanță. De la Fuente a subliniat că echipa a realizat ceva istoric prin calificarea în semifinale și că are încredere că pot ajunge departe în competiție.

  Antrenorul a lăudat determinarea și calitatea jucătorilor săi, afirmând că aceștia sunt obișnuiți să concureze la cel mai înalt nivel și că au o oportunitate reală de a câștiga turneul. Deși conștient de dificultățile care îi așteaptă, De la Fuente crede că echipa sa are toate atuurile necesare pentru a învinge Franța și pentru a avansa în finală.

Spania Va juca Fără Trei Titulari în Semifinala Euro 2024 cu Franța
Luis de la Fuente rămâne optimist, în ciuda celor trei absențe
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri