Type to search

Stiri La Liga

Șoc în La Liga: Barcelona Pierde Acasă, 3-5 cu Villarreal. Real Madrid Câștigă Greu cu Las Palmas

Avatar of Xpert Bet
Share

Barcelona, Controverse VAR și Înfrângere Cumplită

  Barcelona a suferit o înfrângere devastatoare, pierzând cu 5-3 în fața lui Villarreal, iar antrenorul Xavi Hernandez a anunțat că se retrage la finalul sezonului. Într-un meci marcat de controverse VAR, două decizii contestabile au stârnit critici, inclusiv un gol anulat pentru Villarreal și un penalty respins pentru Barcelona.

  Deși dețineau controlul jocului cu 70% posesie, Barcelona a fost condusă cu 2-0 de Villarreal, revenind ulterior într-un interval de 11 minute, dar eforturile lor au fost anulate de două goluri marcate de oaspeți în prelungiri, determinând pierderea celor trei puncte, conform câtorva ponturi pariuri curajoase, emise anterior de experții pariurilor sportive. 

  După meci, Xavi și-a exprimat frustrarea și a dezvăluit că nu îi pasă de eventualele sancțiuni, subliniind că decizia VAR a schimbat soarta meciului. Chiar dacă Barcelona a luptat pentru a reveni în joc, un penalty acordat și apoi retras în urma unui control VAR controversat a influențat rezultatul final. Xavi a declarat că echipa avea victoria în mână, dar aceasta le-a scăpat, iar acum se confruntă cu un deznodământ nefericit în LaLiga.

Șoc în La Liga: Barcelona Pierde Acasă, 3-5 cu Villarreal. Real Madrid Câștigă Greu cu Las Palmas
Gerard Moreno a deschis scorul

Real Madrid Revine Spectaculos și Devine Lider în Clasamentul La Liga

  Într-un alt meci, Real Madrid a revenit spectaculos într-o victorie 2-1 împotriva lui Las Palmas, obținând supremația în LaLiga. Fără principalul marcator, Jude Bellingham, suspendat, Real a avut o primă repriză mai dificilă, dar a reușit să revină și să obțină cele trei puncte cu un gol decisiv, marcat de Aurelien Tchouameni în ultimele minute. 

  Real Madrid a avut o primă repriză mai puțin inspirată fără Jude Bellingham, dar reacția sa târzie în a doua repriză i-a adus victoria. Cu Vinicius Jr. și Rodrygo neinspirați în absența lui Bellingham, Las Palmas a deschis scorul, dar o realizare rapidă a lui Vinicius Jr. și un gol târziu al lui Tchouameni au adus cele trei puncte pentru Real, consolidându-le poziția de lideri în LaLiga.

Șoc în La Liga: Barcelona Pierde Acasă, 3-5 cu Villarreal. Real Madrid Câștigă Greu cu Las Palmas
Tchouameni a înscris golul victoriei lui Real Madrid
Taguri

Lasa un comentariu