Type to search

Stiri Euro 2024

Slovenia și Danemarca Împart Punctele la Euro 2024 într-o Remiză Palpitantă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Primă Repriză Dominată de Danemarca

  Slovenia și Danemarca au terminat la egalitate, 1-1, în primul meci nedecis de la Euro 2024, după ce golul lui Christian Eriksen a fost anulat de Erik Janza într-un meci fragmentat desfășurat la Stuttgart. Acest rezultat poate fi avantajos pentru Anglia și Serbia, celelalte două echipe din Grupa C.

  Christian Eriksen, care a suferit un stop cardiac în deschiderea Euro 2020, a revenit spectaculos, oferind o performanță magică la mijlocul terenului pentru Danemarca, într-un eci ale cărui ponturi bune au fost vizibile online, pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Eriksen a demonstrat o inteligență și o calitate tehnică remarcabilă, marcând primul gol al meciului după o combinație abilă cu Jonas Wind.

  Acesta a devenit al treilea cel mai în vârstă jucător care marchează pentru Danemarca la un turneu major și cel mai în vârstă la un Campionat European. Conform recentelor statistici fotbal ale meciului, Danemarca a dominat posesia și a completat 582 de pase – cel mai mare număr înregistrat vreodată de această echipă într-un meci de Euro sau Cupa Mondială – dar nu a reușit să-și mențină avantajul în repriza a doua.

Slovenia și Danemarca Împart Punctele la Euro 2024 într-o Remiză Palpitantă
Christian Eriksen a deschis scorul pentru Danemarca

Revanșa Sloveniei și Pericolele Aeriene

  Deși Danemarca a deținut controlul în prima repriză, Slovenia a rămas în joc și a crescut în încredere pe măsură ce timpul trecea. Amenințările lor ofensive au venit sporadic, dar s-au bazat pe mingi aeriene, cu centrări și lansări lungi în careu pentru a-și crea șanse de gol, conform ultimelor predicții fotbal cu privire la acest meci.

  Adam Gnezda Cerin și Andraz Sporar au avut oportunități pe care ar fi trebuit să le valorifice mai bine, înainte ca Erik Janza să egaleze dintr-o lovitură de colț, după un ricoșeu norocos. Atacantul sloven Benjamin Sesko a arătat talentul său evident, lovind bara cu un voleu puternic și fiind jucătorul cel mai des faultat de pe teren.

  În ciuda faptului că a primit puține mingi, Sesko a demonstrat că este o amenințare majoră și merită urmărit pe parcursul turneului. Danemarca a avut șansa de a câștiga prin Rasmus Hojlund, dar încercarea sa a fost parată de portarul Jan Oblak. În final, echipa lui Kasper Hjulmand a fost dezamăgită de scăderea eficacității sale ofensive din repriza a doua.

Slovenia și Danemarca Împart Punctele la Euro 2024 într-o Remiză Palpitantă
Erik Janza a fost eroul Sloveniei, marcând golul egalizator cu Danemarca
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri