Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Slovenia vs Serbia. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 20.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Poza Meci Slovenia vs Serbia gRUPELE EURO 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

István Kovács

Stadion
Stadion

Allianz Arena

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

16:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
12.06.2022 Slovenia 2-2 Serbia 1-2 17-12 5-2 0-1
05.06.2022 Serbia 4-1 Slovenia 4-0 6-10 1-1 0-0
11.10.2011 Slovenia 1-0 Serbia --- --- --- ---
07.09.2010 Serbia 1-1 Slovenia --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Slovenia
Gazde Scor Oaspeți
Slovenia 1-1 Danemarca
Slovenia 1-1 Bulgaria
Slovenia 2-1 Armenia
Slovenia 2-0 Portugalia
Slovenia 2-2 Malta
Logo
Serbia
Gazde Scor Oaspeți
Anglia 1-0 Serbia
Suedia 0-3 Serbia
Austria 2-1 Serbia
Cipru 0-1 Serbia
Rusia 4-0 Serbia

ECHIPE PROBABILE

Logo
Slovenia
Portar Oblak
Fundași Karnicnik, Blazic, Bijol, Janza
Mijlocași Stojanovic, Gnezda Cerin
Elsnik, Mlakar
Atacanți Sporar, Sesko
Logo
Serbia
Portar V. Milinkovic-Savic
Fundași Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic
Mijlocași Zivkovic, S. Milinkovic-Savic, Gudelj, Mladenovic
Tadic
Atacanți Vlahovic, Mitrovic

pont

Victorie Serbia @ 1.80

Serbia a fost aproape de a obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe puternice precum Anglia, arătând capacitatea lor de a concura la cel mai înalt nivel. Această performanță va ridica moralul echipei și le va oferi încrederea necesară pentru a înfrunta Slovenia.

ANALIZA MECI

Slovenia vs Serbia

     Meciul dintre Slovenia și Serbia, programat pentru data de 20 iunie 2024, la ora 16:00, promite să fie unul intens și plin de suspans, având în vedere că ambele echipe sunt în căutarea unei victorii esențiale în etapa a doua din Grupa C a EURO 2024. Transmis în direct pe Pro TV, acest duel va fi urmărit cu mare interes de fanii fotbalului și pariorii sportivi deopotrivă. În momentul de față, Slovenia se află pe locul 3 în clasamentul grupei, cu 1 punct obținut după remiza cu Danemarca, în timp ce Serbia ocupă ultima poziție, cu 0 puncte, după înfrângerea suferită în fața Angliei.


     Analizând meciurile directe dintre cele două echipe, putem observa un echilibru aproape perfect: din cele opt confruntări, șase s-au încheiat la egalitate, iar fiecare echipă a reușit câte o victorie. Slovenia și Serbia au marcat împreună 20 de goluri în aceste meciuri, ceea ce indică o medie de 2.5 goluri pe meci. În 62.5% dintre aceste întâlniri, ambele echipe au reușit să înscrie, confirmând potențialul ofensiv al ambelor tabere.


     Un aspect notabil în acest meci este reprezentat de goana pentru o primă victorie esențială în cadrul turneului. Slovenia, deși are o istorie modestă în competițiile internaționale, a arătat un spirit combativ remarcabil în meciul de debut împotriva Danemarcei. Echipa antrenată de Matjaž Kek a revenit de la un deficit de un gol pentru a obține un egal valoros, grație unui gol surprinzător al fundașului stânga Erik Janža. Acest rezultat le oferă slovencilor un moral pozitiv și speranța că pot obține prima lor victorie la un Campionat European.


     De cealaltă parte, Serbia, antrenată de Dragan Stojković, vine după o înfrângere dificilă împotriva uneia dintre favoritele turneului, Anglia. Deși scorul final a fost de 1-0 în favoarea englezilor, performanța defensivă a sârbilor a fost notabilă, limitându-i pe adversari la doar cinci șuturi pe poartă. Acest meci a arătat capacitatea Serbiei de a se apăra organizat și de a rezista presiunii, însă a evidențiat și nevoia de a îmbunătăți eficiența în atac pentru a putea spera la puncte în următoarele meciuri.


     În ceea ce privește statisticile, Slovenia are o medie de 1.4 goluri pe meci în partidele de acasă, cu 60% dintre meciuri terminând cu peste 1.5 goluri și 40% cu peste 2.5 goluri. În ceea ce privește cornerele, echipa generează în medie 4.2 cornere pe meci, cu 50% dintre aceste meciuri având peste 8.5 cornere și 30% peste 9.5 cornere. Perioada cea mai productivă pentru marcarea golurilor este între minutele 60 și 75, când Slovenia reușește să își intensifice presiunea ofensivă.


     În meciurile din deplasare, Serbia are o medie de 1.2 goluri pe meci, cu 55% dintre meciuri terminând cu peste 1.5 goluri și 35% cu peste 2.5 goluri. Echipa generează în medie 3.8 cornere pe meci, cu 45% dintre aceste meciuri având peste 8.5 cornere și 25% peste 9.5 cornere. Perioada cea mai productivă pentru marcarea golurilor este între minutele 75 și 90, când Serbia își intensifică eforturile pentru a înscrie.


     La nivel de echipă, Slovenia se bazează pe un mix de jucători experimentați și tineri talentați. Jan Oblak, portarul de la Atletico Madrid, este o piesă centrală în apărare, oferind siguranță și experiență. Fundașii Jaka Bijol, Vanja Drkusic și Žan Karnicnik completează linia defensivă, în timp ce mijlocașii Adam Gnezda Čerin și Timi Max Elšnik asigură controlul la mijlocul terenului. În atac, vedeta este fără îndoială Benjamin Šeško, susținut de Andraž Šporar.


     Punctele forte ale Sloveniei includ organizarea defensivă solidă și capacitatea de a reveni în meciurile dificile, în timp ce punctele slabe ar putea fi inconstanța în atac și lipsa de experiență în turneele majore. Stilul de joc al echipei este unul compact, axat pe apărare și contraatacuri rapide, ceea ce le permite să fie periculoși în momentele cheie ale jocului.


     În concluzie, meciul dintre Slovenia și Serbia promite să fie unul echilibrat și intens, cu ambele echipe în căutarea unei victorii esențiale pentru a-și păstra șansele de calificare în fazele eliminatorii ale EURO 2024. Având în vedere forma recentă și statisticile, este de așteptat un meci strâns, în care orice detaliu poate face diferența.

Slovenia: Formă, știri si statistici

     Slovenia, antrenată de Matjaž Kek, a demonstrat o formă solidă în ultimele meciuri, obținând un punct prețios în meciul de deschidere împotriva Danemarcei, unde au revenit de la 0-1 pentru a egala printr-un gol surprinzător al fundașului stânga Erik Janža. Aceasta remiză a oferit echipei un moral pozitiv și speranța că pot obține prima lor victorie la un Campionat European.


     Din punct de vedere statistic, Slovenia are o medie de 1.4 goluri pe meci în partidele de acasă, cu 60% dintre meciuri terminând cu peste 1.5 goluri și 40% cu peste 2.5 goluri. În ceea ce privește cornerele, echipa generează în medie 4.2 cornere pe meci, cu 50% dintre aceste meciuri având peste 8.5 cornere și 30% peste 9.5 cornere. Perioada cea mai productivă pentru marcarea golurilor este între minutele 60 și 75, când Slovenia reușește să își intensifice presiunea ofensivă.


     La nivel de echipă, Slovenia se bazează pe un mix de jucători experimentați și tineri talentați. Jan Oblak, portarul de la Atletico Madrid, este o piesă centrală în apărare, oferind siguranță și experiență. Fundașii Jaka Bijol, Vanja Drkusic și Žan Karnicnik completează linia defensivă, în timp ce mijlocașii Adam Gnezda Čerin și Timi Max Elšnik asigură controlul la mijlocul terenului. În atac, vedeta este fără îndoială Benjamin Šeško, susținut de Andraž Šporar.


     Punctele forte ale Sloveniei includ organizarea defensivă solidă și capacitatea de a reveni în meciurile dificile, în timp ce punctele slabe ar putea fi inconstanța în atac și lipsa de experiență în turneele majore. Stilul de joc al echipei este unul compact, axat pe apărare și contraatacuri rapide, ceea ce le permite să fie periculoși în momentele cheie ale jocului.


     Un alt aspect important pentru Slovenia este forma bună arătată în ultimele meciuri, echipa fiind neînvinsă în ultimele șapte partide internaționale. Această serie de invincibilitate le oferă slovencilor un avantaj psihologic important înaintea confruntării cu Serbia. Totuși, trebuie menționat că în cele patru meciuri disputate la un Campionat European, Slovenia nu a reușit să obțină nicio victorie, având nevoie de o performanță excelentă pentru a schimba această statistică negativă.


     În contextul meciului cu Serbia, un alt factor cheie va fi prestația portarului Jan Oblak, considerat unul dintre cei mai buni portari din lume. Siguranța pe care o oferă apărarea Sloveniei datorită prezenței lui Oblak este un atu important, care poate influența decisiv rezultatul meciului. Pe lângă Oblak, Slovenia va conta și pe experiența fundașilor Jaka Bijol și Vanja Drkusic, care au demonstrat că pot face față presiunii meciurilor importante.


     În mijlocul terenului, Adam Gnezda Čerin și Timi Max Elšnik vor avea rolul de a controla jocul și de a asigura tranzițiile rapide între apărare și atac. Acești doi mijlocași au arătat o formă bună în meciul cu Danemarca și vor fi esențiali pentru a păstra echilibrul echipei în fața unei Serbii agresive și determinate.


     În atac, Benjamin Šeško este principalul pericol pentru apărarea adversă. Cu 11 goluri marcate în 30 de meciuri internaționale, Šeško este un atacant complet, capabil să înscrie din orice poziție și să creeze oportunități pentru colegii săi. Alături de Šeško, Andraž Šporar va încerca să profite de orice ocazie pentru a pune presiune pe apărarea sârbă.


     În concluzie, Slovenia are toate atuurile pentru a obține un rezultat pozitiv în fața Serbiei. Cu o apărare solidă, un mijloc creativ și un atac periculos, echipa antrenată de Matjaž Kek va încerca să își folosească avantajele pentru a obține prima victorie la un Campionat European. Deși statistica și istoria nu sunt de partea lor, forma recentă și dorința de a reuși pot fi factorii decisivi în acest duel.

Serbia: Formă, știri si statistici

     Serbia se află într-o poziție dificilă după înfrângerea suferită în fața Angliei, dar echipa antrenată de Dragan Stojković rămâne optimistă privind șansele de calificare. Deși au pierdut cu 1-0, performanța lor defensivă a fost notabilă, limitând Anglia la doar cinci șuturi pe poartă. Aceasta înfrângere arată capacitatea Serbiei de a se apăra organizat și de a rezista presiunii, însă evidențiază și nevoia de a îmbunătăți eficiența în atac pentru a putea spera la puncte în următoarele meciuri.


     Din punct de vedere statistic, în meciurile din deplasare, Serbia are o medie de 1.2 goluri pe meci, cu 55% dintre meciuri terminând cu peste 1.5 goluri și 35% cu peste 2.5 goluri. Echipa generează în medie 3.8 cornere pe meci, cu 45% dintre aceste meciuri având peste 8.5 cornere și 25% peste 9.5 cornere. Perioada cea mai productivă pentru marcarea golurilor este între minutele 75 și 90, când Serbia își intensifică eforturile pentru a înscrie.


     Lotul Serbiei include jucători cu experiență internațională și talent individual remarcabil. Dusan Tadic, căpitanul echipei, este așteptat să revină în echipa de start, oferind creativitate și experiență la mijlocul terenului. Tadic, cu 92 de selecții și o vastă experiență internațională, va fi un element cheie în strategia ofensivă a Serbiei. El va colabora cu mijlocașii Sasa Lukic și Nemanja Gudelj pentru a crea oportunități de atac și pentru a asigura tranzițiile rapide.


     În atac, Aleksandar Mitrović și Dušan Vlahović reprezintă principalele amenințări, ambii având capacitatea de a transforma orice oportunitate în gol. Mitrović, cunoscut pentru abilitatea sa de a finaliza din orice poziție, a marcat în ambele întâlniri anterioare cu Slovenia, și va căuta să-și extindă această serie de goluri. Vlahović, în vârstă de 24 de ani, a fost unul dintre cei mai activi jucători în meciul cu Anglia, și va fi o prezență constantă în atacul Serbiei.


     Un alt aspect important este stilul de joc agresiv al Serbiei, evidențiat prin cele 19 faulturi comise în meciul cu Anglia. Acest stil de joc poate crea probleme adversarilor, dar poate duce și la acumularea de cartonașe, ceea ce reprezintă un risc în meciurile de acest nivel. Dragan Stojković va trebui să gestioneze atent acest aspect pentru a evita sancțiunile disciplinare care ar putea afecta echipa.


     În concluzie, Serbia are toate motivele să fie încrezătoare înaintea meciului cu Slovenia. Deși se află într-o poziție dificilă în clasament, echipa are potențialul de a obține un rezultat pozitiv. Cu un mix de experiență și talent tânăr, o defensivă solidă și un atac periculos, Serbia va încerca să își folosească atuurile pentru a obține prima victorie la EURO 2024. Starea de spirit și determinarea echipei vor juca un rol crucial în acest duel important.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, locul ideal pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024 și analize detaliate pentru a lua decizii informate. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă maximiza șansele de câștig. Ne concentrăm pe furnizarea de ponturii pariuri care sunt bazate pe analize detaliate și date actualizate, astfel încât să puteți paria inteligent și cu încredere.

     Pe XpertBet.ro, oferim o gamă largă de ponturi pariuri sportive pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este atent analizat de experții noștri, care iau în considerare toate variabilele care pot influența rezultatul unui meci, inclusiv forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și tacticile antrenorilor. Aceste ponturi pariuri EURO 2024 sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe din lumea fotbalului.

     Un aspect important al platformei noastre este acuratețea și relevanța ponturi EURO 2024 pe care le oferim. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din fotbal, asigurându-se că fiecare pont este bazat pe date precise și analize detaliate. Ne străduim să vă oferim ponturii pariuri care sunt bine fundamentate și de încredere, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi EURO 2024. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Acestea includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri sportive care sunt bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

     Pe XpertBet.ro, ne dedicăm să oferim cele mai bune ponturii pariuri pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată a datelor disponibile, asigurându-vă că veți beneficia de cele mai bune sfaturi și predicții. Echipa noastră de experți lucrează neobosit pentru a vă oferi ponturi de încredere, astfel încât să puteți paria cu încredere pe meciurile preferate.

     Pe XpertBet.ro, acoperim o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la campionatele internaționale. Oferim ponturi pariuri EURO 2024 care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și ponturii pariuri. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, oferim și biletu zilei, un serviciu special care vă oferă cele mai bune pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletu zilei este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletu zilei care să vă maximizeze șansele de profit. Fiecare biletu zilei este conceput pentru a oferi cele mai bune oportunități de câștig, luând în considerare toate variabilele importante care pot influența rezultatele meciurilor.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi EURO 2024 de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturii pariuri, ponturi pariuri sportive și biletu zilei, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri