Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Danemarca vs Anglia. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 20.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Artur Soares Dias

Stadion
Stadion

Deutsche Bank

Icon
Transmis la TV

Pro Arena

ceas
Ora de incepere

19:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
07.07.2021 Anglia 1-1 Danemarca 6-5 10-21 1-1 0-0
14.10.2020 Anglia 0-1 Danemarca 4-4 14-12 4-2 2-0
08.09.2020 Danemarca 0-0 Anglia 4-6 11-17 1-0 0-0
05.03.2014 Anglia 1-0 Danemarca 11-3 10-13 0-2 0-0
09.02.2011 Danemarca 1-2 Anglia --- --- 1-0 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Danemarca
Gazde Scor Oaspeți
Danemarca 1-1 Slovenia
Danemarca 3-1 Norvegia
Danemarca 2-1 Suedia
Danemarca 2-0 Insulele Feroe
Danemarca 0-0 Elveţia
Logo
Anglia
Gazde Scor Oaspeți
Serbia 0-1 Anglia
Islanda 1-0 Anglia
Bosnia 0-3 Anglia
Belgia 2-2 Anglia
Brazilia 1-0 Anglia

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Danemarca
Portar Schmeichel
Fundași Andersen, Christensen, Vestergaard
Mijlocași Bah, Hjulmand, Hojbjerg, Kristiansen
Eriksen
Atacanți Wind, Hojlund
Logo
Anglia
Portar Pickford
Fundași Walker, Stones, Guehi, Trippier
Mijlocași Alexander-Arnold, Rice
Saka, Bellingham, Foden
Atacanți Kane

pont

Peste 1.5 goluri
Peste 1.5 goluri@1.40
Read More
În meciurile recente, ambele echipe au demonstrat capacitatea de a crea ocazii și de a marca, ceea ce face ca pariul de peste 1.5 goluri să fie o alegere solidă.
Anglia Câștigă Oricare Repriză
Anglia Câștigă Oricare Repriză@1.40
Read More
Harry Kane și Jude Bellingham sunt în formă excelentă, având capacitatea de a influența decisiv rezultatul meciului cu contribuții esențiale în atac.
Previous
Next

Bet Builder @19.00

Accidentare
Șuturi pe poartă +1.5
Harry Kane
Accidentare
Șuturi +1.5
Trent Alexander-Arnold
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Jude Bellingham
Accidentare
Șuturi +0.5
Christian Eriksen
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Morten Due Hjulmand

ANALIZA MECI

Danemarca vs Anglia

     Meciul dintre Danemarca și Anglia din cadrul EURO 2024 este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate confruntări ale Grupei C, având loc pe 20 iunie 2024, la ora 19:00. Transmis pe Pro Arena, această partidă promite să fie un duel intens între două echipe de top ale fotbalului european, fiecare având ambiții mari și jucători de calibru în lot. Danemarca, aflată pe poziția a doua în grupă cu 1 punct, va încerca să obțină prima victorie în competiție, în timp ce Anglia, liderul grupei cu 3 puncte, urmărește să-și asigure calificarea în optimile de finală cu o victorie.


     Istoricul meciurilor directe dintre cele două echipe adaugă un plus de intrigă acestei confruntări. În ultimele cinci meciuri directe, Danemarca a reușit să câștige doar unul, Anglia impunându-se în două, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate. În aceste partide, Anglia a marcat un total de 5 goluri, iar Danemarca a înscris de 4 ori. Procentul meciurilor în care s-au marcat peste 2.5 goluri este de 40%, iar în 60% din aceste confruntări ambele echipe au reușit să înscrie.


     În ceea ce privește performanțele recente, Danemarca a avut un debut destul de modest în EURO 2024, obținând un egal cu Slovenia după ce a condus la pauză. Golul marcat de Christian Eriksen a fost contracarat de un gol egalizator al slovenilor în minutul 77. Pe de altă parte, Anglia a înregistrat o victorie dificilă cu 1-0 în fața Serbiei, datorită golului marcat de Jude Bellingham. Meciul a fost unul echilibrat, Anglia având doar 12 atingeri în careul advers, cea mai mică cifră din 2012 încoace.


     Danemarca
se bazează pe contribuția esențială a lui Christian Eriksen, care a demonstrat din nou că este o piesă centrală în echipa sa, nu doar prin goluri, ci și prin capacitatea de a crea ocazii de gol. În același timp, Anglia îl are pe Harry Kane ca principal marcator, deși în meciul contra Serbiei nu a avut multe oportunități de a înscrie.


     Statisticile ne oferă o imagine detaliată a modului în care aceste echipe performează în meciurile lor. Danemarca, în meciurile de acasă, are o medie de goluri de 1.4 pe meci, cu un procent de 60% meciuri în care se marchează peste 1.5 goluri și 40% peste 2.5 goluri. De asemenea, procentul de meciuri în care ambele echipe marchează este de 50%. În ceea ce privește cornerele, Danemarca are o medie de 5.8 cornere pe meci, cu un procent de 50% meciuri în care se obțin peste 8.5 cornere și 40% peste 9.5 cornere.


     Pentru Anglia, statisticile din meciurile din deplasare arată o medie de goluri de 1.6 pe meci, cu 70% meciuri în care se marchează peste 1.5 goluri și 50% peste 2.5 goluri. Procentul de meciuri în care ambele echipe marchează este de 60%. În ceea ce privește cornerele, Anglia are o medie de 6.1 cornere pe meci, cu un procent de 60% meciuri în care se obțin peste 8.5 cornere și 50% peste 9.5 cornere.


     Acest duel promite să fie unul echilibrat, având în vedere atât performanțele recente cât și istoricul confruntărilor directe. Danemarca va căuta să-și impună jocul și să profite de avantajul terenului propriu, în timp ce Anglia va încerca să își folosească experiența și calitatea individuală a jucătorilor pentru a obține victoria.

Danemarca: Formă, știri si statistici

     Danemarca intră în această confruntare cu ambiția de a-și îmbunătăți performanțele recente și de a obține o victorie crucială care să le sporească șansele de calificare în fazele eliminatorii. Echipa condusă de Kasper Hjulmand a demonstrat în meciul cu Slovenia că poate crea ocazii și poate domina jocul, însă lipsa de consistență în defensivă și lipsa de eficiență în atac au fost evidente. Cu o medie de 1.4 goluri pe meci în meciurile de acasă, Danemarca are nevoie să își îmbunătățească finalizarea pentru a putea înfrunta o echipă de talia Angliei.


     Unul dintre punctele forte ale echipei este fără îndoială Christian Eriksen, care a fost esențial în meciul de deschidere prin golul marcat și prin multiplele ocazii create. La 32 de ani, Eriksen rămâne un jucător de bază pentru echipa națională, având abilitatea de a transforma o fază aparent nepericuloasă într-o ocazie de gol. De asemenea, prezența lui Rasmus Højlund în atac oferă un plus de dinamism și putere fizică, deși tânărul atacant încă mai are de lucru la capitolul finalizare.


     La capitolul defensivă, Danemarca se bazează pe experiența unor jucători precum Simon Kjær și Andreas Christensen. Cu o medie de 0.8 goluri primite pe meci în meciurile de acasă, apărarea daneză este relativ solidă, însă va trebui să fie la înălțime pentru a face față atacului englez. Danemarca excelează și la fazele fixe, având un procent semnificativ de goluri marcate din astfel de situații.


     Stilul de joc al Danemarcei este caracterizat de o posesie prelungită și o construcție elaborată a atacurilor, deseori încercând să atragă adversarul pentru a crea spații în care să pătrundă. Punctele slabe ale echipei includ lipsa de rapiditate în tranzițiile defensive și vulnerabilitatea la contraatacuri rapide.


     În comparație cu Anglia, Danemarca are un joc mai elaborat și mai puțin direct, ceea ce poate fi un avantaj sau un dezavantaj, în funcție de cum reușesc să gestioneze presiunea și să își păstreze ritmul de joc. Anglia, pe de altă parte, este cunoscută pentru stilul său de joc direct și pentru capacitatea de a exploata rapid spațiile lăsate de adversar.


     Absențele nu reprezintă o problemă majoră pentru Danemarca, ceea ce înseamnă că Hjulmand va putea alinia cea mai bună echipă posibilă. Totuși, este esențial ca jucătorii cheie să fie în formă maximă și să evite erorile defensive care ar putea costa scump.

Anglia: Formă, știri si statistici

     Anglia vine la acest meci cu un moral ridicat după victoria obținută cu Serbia, deși prestația lor nu a fost una impresionantă. Golul marcat de Jude Bellingham a fost suficient pentru a obține cele trei puncte, însă echipa lui Gareth Southgate va trebui să își îmbunătățească jocul pentru a trece de Danemarca. Cu o medie de 1.6 goluri pe meci în meciurile din deplasare, Anglia are potențialul de a marca, însă eficiența în fața porții va fi crucială.


     Unul dintre principalele puncte forte ale Angliei este soliditatea defensivă. Echipa a reușit să păstreze poarta intactă în ultimele cinci meciuri de grupă la EURO, ceea ce arată o organizare defensivă de excepție. Declan Rice și John Stones sunt esențiali în acest sistem defensiv, oferind stabilitate și siguranță în fața porții.


     Harry Kane
, deși nu a avut multe ocazii în meciul cu Serbia, rămâne principala amenințare ofensivă pentru Anglia. Cu abilitatea sa de a finaliza atât din poziții statice cât și din acțiuni dinamice, Kane poate face diferența în orice moment. În plus, Jude Bellingham a arătat că poate fi decisiv în momentele cheie, contribuind atât la construcția jocului cât și la finalizare.


     Stilul de joc al Angliei este caracterizat de o combinație de posesie și atacuri rapide, echipa încercând să profite de orice eroare a adversarului. Punctele slabe includ uneori o lipsă de creativitate în fața echipelor bine organizate defensiv și dependența de jucătorii cheie pentru a face diferența. În comparație cu Danemarca, Anglia are un stil de joc mai direct și mai agresiv, ceea ce poate fi un avantaj în cazul în care reușesc să își impună ritmul de joc.


     Absența lui Luke Shaw este singura problemă de lot pentru Anglia, însă Gareth Southgate are suficiente opțiuni pentru a compensa această pierdere. Configurația echipei și adaptabilitatea tacticii vor fi esențiale pentru a obține un rezultat pozitiv în fața unei echipe daneze care va lupta cu toate resursele pentru a obține un rezultat pozitiv.


     În concluzie, meciul dintre Danemarca și Anglia promite să fie unul echilibrat, cu ambele echipe având puncte forte și slabe care ar putea influența rezultatul final. Danemarca va căuta să profite de avantajul terenului propriu și să își îmbunătățească performanța defensivă, în timp ce Anglia va încerca să își impună stilul de joc și să obțină o victorie care să le asigure calificarea în fazele eliminatorii.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, locul ideal pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024 și analize detaliate pentru a lua decizii informate. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă maximiza șansele de câștig. Ne concentrăm pe furnizarea de ponturi fotbal azi care sunt bazate pe analize detaliate și date actualizate, astfel încât să puteți paria inteligent și cu încredere.

     Pe XpertBet.ro, oferim o gamă largă de predicții fotbal pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este atent analizat de experții noștri, care iau în considerare toate variabilele care pot influența rezultatul unui meci, inclusiv forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și tacticile antrenorilor. Aceste ponturi pariuri EURO 2024 sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe din lumea fotbalului.

     Un aspect important al platformei noastre este acuratețea și relevanța ponturi EURO 2024 pe care le oferim. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din fotbal, asigurându-se că fiecare pont este bazat pe date precise și analize detaliate. Ne străduim să vă oferim ponturi fotbal azi care sunt bine fundamentate și de încredere, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi EURO 2024. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Acestea includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturi fotbal azi care sunt bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

     Pe XpertBet.ro, ne dedicăm să oferim cele mai bune predicții fotbal pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată a datelor disponibile, asigurându-vă că veți beneficia de cele mai bune sfaturi și predicții. Echipa noastră de experți lucrează neobosit pentru a vă oferi ponturi de încredere, astfel încât să puteți paria cu încredere pe meciurile preferate.

     Pe XpertBet.ro, acoperim o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la campionatele internaționale. Oferim ponturi pariuri EURO 2024 care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și predicții fotbal. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, oferim și biletul zilei fotbal, un serviciu special care vă oferă cele mai bune pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletul zilei fotbal este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletul zilei fotbal care să vă maximizeze șansele de profit. Fiecare biletul zilei fotbal este conceput pentru a oferi cele mai bune oportunități de câștig, luând în considerare toate variabilele importante care pot influența rezultatele meciurilor.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi EURO 2024 de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturi fotbal azi, predicții fotbal și biletul zilei fotbal, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri