Type to search

Stiri Euro 2024

Slovacia Își Încalzește Motoarele pentru Euro 2024 cu San Marino

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Slovacia în Pregătiri pentru Euro 2024

  După ce a ratat Cupa Mondială din 2022, Slovacia revine pe scena marilor competiții grație unei campanii de calificare reușite. Potrivit recentelor statistici fotbal europene, slovacii au obținut șapte victorii și o remiză în cele 10 meciuri din preliminarii, asigurându-și locul doi, singurele înfrângeri venind împotriva câștigătoarei grupei J, Portugalia.

  Principala țintă a Slovaciei este depășirea grupei care le cuprinde pe Belgia, România și Ucraina, însă în prelabil își doresc victorii cu San Marino și Țara Galilor în meciurile de pregătire, ale căror ponturi bune vor fi devoalate online de experți ponturi pariuri. Selecționerul Francesco Calzona ar putea profita de acest meci cu San Marino pentru a testa jucători noi, având în vedere că în ultimele luni a împărțit rolul de manager al Slovaciei cu cel de antrenor principal la Napoli.

Slovacia Își Încalzește Motoarele pentru Euro 2024 cu San Marino
Francesco Calzona

San Marino, în Căutarea Unei Surprize

  Deși ocupă ultima poziție în clasamentul FIFA, San Marino a dat semne de progres recent. Naționala micuțului stat, antrenată de Roberto Cevoli, a marcat în ultimele trei meciuri din preliminarii și a reușit o remiză dramatică împotriva lui St. Kitts și Nevis, încheind astfel o serie de 12 înfrângeri consecutive.

  Un alt aspect pozitiv este faptul că portarul Edoardo Colombo a debutat cu succes la națională. Va reuși San Marino să ofere din nou rezistență Slovaciei după umilința de 0-7 din 2009? Aflăm miercuri, 5 iunie!

Slovacia Își Încalzește Motoarele pentru Euro 2024 cu San Marino
Roberto Cevoli

Formații probabile

  Slovacia:

Rodak; Tomic, Gyomber, Obert, De Marco; Bero, Hrosovsky, Benes; Duris, Haraslin, Bozenik

  San Marino:

Colombo; D’Addario, Cevoli, Fabbri, Rossi, Tosi; Berardi, Capicchioni, Golinucci, Contadini; Nanni

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri