Type to search

Ponturi pariuri Ponturi China Stiri

Shanghai Shenhua Shandong Taishan Ponturi Pariuri China 06.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Shanghai Shenhua vs Shandong Taishan meci din Superliga Chinei
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
Stadion
Stadion

Shanghai Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

14:35

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
31.03.2024 Shandong 0-3 Shanghai 7-2 10-20 1-4 0-0
11.07.2023 Shandong 3-0 Shanghai 4-1 17-8 1-1 0-0
16.04.2023 Shanghai 1-0 Shandong 4-8 10-15 1-2 0-0
07.11.2022 Shandong 2-0 Shanghai 5-4 13-10 2-3 0-0
31.08.2022 Shanghai 2-1 Shandong 6-6 9-19 1-0 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Shanghai Shenhua
Gazde Scor Oaspeți
Shanghai 3-0 Meizhou Hakka
Shanghai 1-1 Chengdu
Shanghai 2-0 Qingdao
Shanghai 4-0 Zhejiang
Shanghai 4-0 Cangzhou
Logo
Shandong Taishan
Gazde Scor Oaspeți
Beijing 2-0 Shandong
Changchun 2-2 Shandong
Meizhou Hakka 0-0 Shandong
Tianjin Jinmen 1-1 Shandong
Wuhan 1-2 Shandong
Shanghai Shenhua Shandong Taishan
Medie puncte ultimele 5 meciuri
2.60
1.20

ECHIPE PROBABILE

Logo
Shanghai Shenhua
Portar Yaxiong
Fundași Manafa, Shenglong, Chenjie, Haoyang
Mijlocași Amadou, Xi
Tianyi, Luis, Teixeira
Atacanți Malele
Logo
Shandong Taishan
Portar Dalei
Fundași Xinghan, Zheng, Jadson, Yang
Mijlocași Zhengyu, Lisheng, Yuanyi, Xie
Atacanți Crysan, Qazaishvili
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Pauză sau Final Shanghai Shenhua @ 1.50

Shanghai Shenhua este neînvinsă în ultimele 17 meciuri, cu 13 victorii și 4 egaluri. Forma lor excelentă, alături de defensiva solidă care a primit doar 6 goluri în acest sezon, îi face favoriți împotriva lui Shandong Taishan.

ANALIZA MECI

Shanghai Shenhua vs Shandong Taishan

     Meciul dintre Shanghai Shenhua și Shandong Taishan din etapa a 18-a a Campionatului Chinei se anunță a fi unul plin de tensiune și spectacol, având loc pe data de 6 iulie 2024, la ora 14:35. Ambele echipe se află în partea superioară a clasamentului, cu Shanghai Shenhua ocupând locul 2, cu 43 de puncte, iar Shandong Taishan pe locul 5, cu 30 de puncte. Acest meci este esențial pentru ambițiile fiecărei echipe de a-și consolida pozițiile și de a-și continua seria pozitivă în campionat.


     Istoricul confruntărilor directe dintre cele două echipe arată o ușoară superioritate a echipei Shandong Taishan, care a câștigat 15 din cele 36 de întâlniri directe. Shanghai Shenhua a reușit să se impună de 13 ori, iar 8 meciuri s-au încheiat la egalitate. În aceste confruntări, Shandong Taishan a marcat 50 de goluri, în timp ce Shanghai Shenhua a înscris de 40 de ori. Procentul meciurilor care s-au încheiat cu peste 2.5 goluri este destul de ridicat, iar ambele echipe au marcat în majoritatea acestor întâlniri.


     În ultimul meci direct, desfășurat pe 31 martie 2024 la Jinan Olympic Sports Center, Shanghai Shenhua a obținut o victorie clară cu 3-0, Andre Luis fiind eroul partidei cu două goluri și o pasă decisivă. În sezonul trecut, Shanghai Shenhua a câștigat cu 1-0 acasă și a pierdut cu 0-3 în deplasare împotriva Shandong Taishan.


     Shanghai Shenhua
vine în acest meci cu un moral excelent, fiind neînvinsă în ultimele 17 partide din toate competițiile și având 13 puncte din ultimele 5 meciuri, cu o medie de 2.6 puncte pe meci. În aceste meciuri, au înscris 8 goluri și au primit doar 2. La capitolul defensivei, echipa a reușit să păstreze poarta intactă în 3 din ultimele 5 meciuri. În ceea ce privește meciurile de acasă, Shanghai Shenhua are o serie impresionantă de 8 meciuri fără înfrângere și a marcat în toate partidele disputate pe teren propriu în acest sezon.


     Pe de altă parte, Shandong Taishan a obținut 6 puncte din ultimele 5 meciuri, cu o medie de 1.2 puncte pe meci, și a marcat de 6 ori. În meciurile din deplasare, au o serie de 7 meciuri fără înfrângere și au pierdut doar un singur meci din ultimele 11 disputate. Totuși, echipa a avut dificultăți în fața porții adverse, nereușind să înscrie în 2 din ultimele 5 meciuri.


     Statisticile de goluri și cornere arată că Shanghai Shenhua are o medie de 2.63 goluri marcate pe meci acasă, în timp ce Shandong Taishan are o medie de 1.11 goluri marcate în deplasare. Procentul meciurilor cu peste 1.5 goluri este de 100% pentru Shanghai Shenhua și 56% pentru Shandong Taishan. În ceea ce privește cornerele, media meciurilor cu peste 8.5 cornere este de 62% pentru Shanghai Shenhua și 44% pentru Shandong Taishan.


     Aceste echipe au demonstrat un stil de joc diferit: Shanghai Shenhua se bazează pe o apărare solidă și atacuri rapide, în timp ce Shandong Taishan preferă să controleze mijlocul terenului și să creeze ocazii prin combinații elaborate. Comparând forțele, Shanghai Shenhua se evidențiază prin consistența defensivă și eficiența în atac, în timp ce Shandong Taishan trebuie să își îmbunătățească eficiența ofensivă pentru a spera la un rezultat pozitiv.

Shanghai Shenhua: Formă, știri si statistici

     Shanghai Shenhua are un sezon excepțional până acum, fiind neînvinsă în 17 meciuri, cu 13 victorii și 4 egaluri. Echipa lui Leonid Slutskiy a impresionat printr-o apărare de fier, având doar 6 goluri primite, cea mai bună performanță defensivă din campionat. Pe teren propriu, Shanghai Shenhua a demonstrat o dominare clară, cu 6 victorii și 2 egaluri, marcând 21 de goluri și primind doar 3.


     Formația gazdelor se bazează pe o defensivă solidă, dar și pe un atac eficient. Golgheterul echipei, Andre Luis, a marcat 9 goluri în acest sezon și a oferit mai multe pase decisive, fiind un jucător esențial pentru echipă. Alături de el, Joao Carlos Teixeira și Cephas Malele contribuie semnificativ la jocul ofensiv al echipei, formând un trio de temut în atac.


     Shanghai Shenhua
are o medie de 2.63 goluri marcate pe meci acasă și 0.38 goluri primite, demonstrând atât eficiență în atac cât și soliditate defensivă. Procentul meciurilor cu peste 1.5 goluri este de 100%, iar cele cu peste 2.5 goluri sunt de 50%. În ceea ce privește meciurile cu ambele echipe marcând, procentul este de 38%.


     La capitolul stil de joc, Shanghai Shenhua se remarcă printr-o apărare organizată și un joc rapid pe contraatac. Forța echipei constă în capacitatea de a se apăra compact și de a exploata spațiile lăsate de adversari în tranzițiile rapide. De asemenea, echipa are o excelentă capacitate de a păstra avantajul atunci când conduce, cu o rată de succes de 86% în meciurile în care a marcat prima.


     Slăbiciunile echipei sunt puține, dar se pot observa în momentele în care sunt puși sub presiune timp îndelungat. În cazurile rare în care adversarii reușesc să deschidă scorul, Shanghai Shenhua întâmpină dificultăți în a reveni, având o rată de succes de doar 10% în astfel de situații.


     Momentum-ul este de partea Shanghai Shenhua, care vine după o serie impresionantă de rezultate pozitive. Echipa este motivată să își continue seria de invincibilitate și să își consolideze poziția în clasament, având în vedere că o victorie în acest meci ar putea reduce distanța față de liderul Shanghai Port.


     În concluzie, Shanghai Shenhua abordează acest meci cu un moral ridicat și cu o strategie bine pusă la punct. Cu o apărare solidă și un atac eficient, echipa gazdă are toate atuurile necesare pentru a obține un rezultat pozitiv în această confruntare crucială.

Shandong Taishan: Formă, știri si statistici

     Shandong Taishan vine în acest meci după o serie de rezultate mixte, având 6 puncte din ultimele 5 meciuri. Echipa se află pe locul 5 în clasament, cu 30 de puncte, și are nevoie de o victorie pentru a rămâne în lupta pentru locurile de top. În meciurile din deplasare, Shandong Taishan a avut o prestație decentă, cu 3 victorii, 4 egaluri și o singură înfrângere, având o medie de 1.11 goluri marcate pe meci și 1.11 goluri primite.


     Golgheterul echipei, Cryzan, a marcat 7 goluri în acest sezon și a oferit mai multe pase decisive, fiind principalul pericol ofensiv al echipei. Alături de el, Valeri Qazaisvhili și Xie Wenneng sunt jucători cheie în atacul echipei, contribuind semnificativ la fazele ofensive.


     Statisticile arată că Shandong Taishan are un procent de 56% dintre meciurile în deplasare cu peste 1.5 goluri și 33% cu peste 2.5 goluri. În ceea ce privește meciurile cu ambele echipe marcând, procentul este de 44%, ceea ce indică un potențial pentru un meci deschis și cu multe goluri.


     La capitolul stil de joc, Shandong Taishan se remarcă printr-un joc bazat pe posesie și combinații rapide. Echipa preferă să controleze mijlocul terenului și să creeze ocazii prin pase precise și mișcări inteligente ale jucătorilor. Punctele forte ale echipei includ abilitatea de a recupera rapid mingea și de a lansa atacuri rapide, dar și capacitatea de a menține posesia și de a dicta ritmul jocului.


     Slăbiciunile echipei se manifestă în momentele de finalizare, unde adesea ratează ocazii clare de gol. De asemenea, apărarea poate fi vulnerabilă în fața atacurilor rapide ale adversarilor, iar echipa a avut dificultăți în a menține avantajul în deplasare, cu o rată de succes mai scăzută în protejarea scorului față de meciurile de acasă.


     În concluzie, Shandong Taishan are nevoie de o performanță solidă pentru a obține un rezultat pozitiv în acest meci dificil. Echipa trebuie să fie eficientă în fața porții și să își mențină concentrarea defensivă pe tot parcursul meciului. Cu jucători cheie în formă și o strategie bine pusă la punct, Shandong Taishan poate spera la un rezultat favorabil în această confruntare crucială.

Ponturi Pariuri China

     Bine ai venit pe xpertbet.ro, locul unde găsești cele mai precise și actualizate ponturi pariuri China. Dacă ești pasionat de pariuri și cauți informații relevante pentru a-ți crește șansele de câștig, atunci ești în locul potrivit. Fie că ești un parior experimentat sau un începător entuziast, pe xpertbet.ro îți oferim toate resursele necesare pentru a face pariuri informate și profitabile. Analizăm constant meciurile din Superliga Chineză și alte competiții din această țară, pentru a-ți furniza ponturi China de cea mai bună calitate.

     În lumea pariurilor sportive, este esențial să ai acces la ponturi pariuri cote mari. Pe xpertbet.ro, echipa noastră de experți se dedică zilnic analizării celor mai interesante meciuri, pentru a-ți oferi cele mai avantajoase oportunități de pariere. Fiecare pont este gândit pentru a-ți maximiza câștigurile, având la bază o analiză detaliată a echipelor, jucătorilor și altor factori relevanți. Ponturi bune azi sunt actualizate constant, astfel încât să poți profita de cele mai recente și relevante informații.

     Analiza noastră detaliată include diverse aspecte, de la forma actuală a echipelor, până la condițiile meteo care ar putea influența rezultatul unui meci. Astfel, fiecare pont pe care îl primești este fundamentat pe o bază solidă de informații. Ponturi pariuri China nu se referă doar la meciurile din prima ligă, ci acoperă și alte competiții interne, pentru a-ți oferi o imagine completă și corectă a fotbalului din această țară.

     Un alt aspect important al ponturilor China pe care le oferim este că acestea sunt gândite pentru a se potrivi cu diverse strategii de pariere. Indiferent dacă preferi pariurile pe scoruri exacte, pe numărul total de goluri sau alte tipuri de pariuri, echipa noastră de experți se asigură că vei găsi mereu ponturi bune care să se potrivească stilului tău de pariere. Prin analiza aprofundată a statisticilor și tendințelor, ne asigurăm că fiecare pont este cât mai precis și avantajos.

     Pe xpertbet.ro, ne dedicăm să îți oferim ponturi bune azi, actualizate în timp real, astfel încât să nu ratezi niciodată o oportunitate bună de pariere. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluția echipelor și jucătorilor, pentru a-ți oferi cele mai relevante informații. Fiecare pont este analizat cu atenție, luând în considerare toate variabilele care ar putea influența rezultatul unui meci. Astfel, te asigurăm că primești doar ponturi bune, care îți vor spori șansele de câștig.

     Pe lângă ponturi pariuri cote mari, xpertbet.ro îți oferă și sfaturi utile despre gestionarea bugetului de pariuri și strategii eficiente de pariere. Ne dorim să îți oferim o experiență completă în lumea pariurilor sportive, astfel încât să poți paria cu încredere și să obții rezultate cât mai bune. Indiferent de tipul de pariuri pe care le preferi, la noi vei găsi mereu ponturi bune care să te ajute să iei decizii corecte și să îți maximizezi câștigurile.

     Echipa noastră de analiști sportivi are o vastă experiență în domeniul pariurilor, iar fiecare membru aduce o contribuție valoroasă pentru a-ți oferi cele mai bune ponturi pariuri China. Suntem dedicați să îți oferim servicii de calitate și să te ajutăm să devii un parior de succes. Pe xpertbet.ro, nu doar că primești ponturi China, dar ai parte și de o experiență completă în lumea pariurilor sportive. Îți oferim toate resursele necesare pentru a avea succes în pariurile tale, de la analize detaliate și predicții precise, până la sfaturi utile despre gestionarea bugetului și strategii de pariere.

     În concluzie, xpertbet.ro este partenerul tău de încredere în domeniul pariurilor sportive. Cu ajutorul ponturilor pariuri China și al analizelor detaliate pe care le oferim, vei fi mereu cu un pas înainte și vei putea face pariuri informate și câștigătoare. Te invităm să explorezi site-ul nostru și să descoperi toate beneficiile pe care le oferim. Nu uita să revii zilnic pentru ponturi bune azi și pentru cele mai recente și relevante informații din lumea sportului. Cu xpertbet.ro, pariurile tale sunt pe mâini bune!

     Indiferent de echipa pe care o susții sau de tipul de pariuri pe care le preferi, la xpertbet.ro vei găsi mereu ponturi pariuri China care să te ajute să iei decizii corecte. Analizăm constant evoluția echipelor și jucătorilor, oferindu-ți ponturi China bazate pe date actualizate și pe o înțelegere profundă a jocului. Fiecare pont este gândit pentru a-ți maximiza șansele de câștig și pentru a-ți oferi o experiență de pariere cât mai plăcută și profitabilă.

     Te invităm să te alături comunității noastre de pariori și să profiți de toate avantajele pe care le oferim. Cu xpertbet.ro, ai acces la cele mai bune ponturi bune, analize detaliate și sfaturi utile care te vor ajuta să devii un parior de succes. Nu ezita să explorezi toate resursele disponibile pe site-ul nostru și să te informezi constant pentru a lua cele mai bune decizii în pariurile tale sportive.

     Așadar, fie că ești interesat de ponturi pariuri cote mari sau de orice alt tip de pariu, xpertbet.ro este locul unde vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Suntem dedicați să îți oferim cele mai bune servicii și să te ajutăm să ai succes în lumea pariurilor sportive.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri