Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Japonia

Kashima Antlers vs Hokkaido Consadole Sapporo. Ponturi Pariuri Japonia si Statistici Fotbal 06.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
Stadion
Stadion

Kashima Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

12:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
25.05.2024 Sapporo 0-3 Kashima 2-2 2-8 2-0 0-0
06.08.2023 Kashima 3-0 Sapporo 9-9 8-8 2-1 0-0
03.05.2023 Sapporo 0-1 Kashima 14-1 10-15 1-2 0-0
10.07.2022 Sapporo 0-0 Kashima 3-3 9-18 1-3 0-0
14.05.2022 Kashima 4-1 Sapporo 2-6 6-9 0-3 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Kashima
Gazde Scor Oaspeți
Kashima 0-0 G-Osaka
Kashima 1-1 Albirex
Kashima 3-2 Yokohama
Kashima 1-0 Kobe
Kashima 3-3 Verdy
Logo
Sapporo
Gazde Scor Oaspeți
Tokyo 1-0 Sapporo
Kyoto 2-0 Sapporo
Verdy 5-3 Sapporo
Kashiwa 2-1 Sapporo
Kawasaki 3-0 Sapporo
Kashima Sapporo
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.80
0.00

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Kashima Antlers
Portar Hayakawa
Fundași Nono, Ueda, Sekigawa, Anzai
Mijlocași Sano, Chinen
Morooka, Nago, Fujii
Atacanți Suzuki
Logo
Hokkaido Consadole Sapporo
Portar Sugeno
Fundași Takao, Ieizumi, Okada
Mijlocași Tanaka, Baba, Komai, Suga
Kobayashi, Hasegawa
Atacanți Omori
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Victorie Kashima @ 1.42

Kashima Antlers are o medie de 2.20 puncte pe meci acasă și este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon. În contrast, Hokkaido Consadole Sapporo nu a câștigat niciun meci în deplasare, având o medie de doar 0.30 puncte pe meci.

ANALIZA MECI

Kashima Antlers vs Hokkaido Consadole Sapporo

     Kashima Antlers se confruntă cu Hokkaido Consadole Sapporo pe 6 iulie 2024, la ora 12:00, în etapa 22 din J1 League Japonia. Acest meci este esențial pentru ambele echipe, având în vedere pozițiile lor în clasament și obiectivele diferite. Kashima Antlers, aflată pe locul 3, urmărește să se mențină în lupta pentru titlu și să-și consolideze poziția în top 3, în timp ce Hokkaido Consadole Sapporo, ocupanta ultimei poziții, este disperată să evite retrogradarea, fiind la 5 puncte de locul 19.


     În ceea ce privește meciurile directe dintre cele două echipe, Kashima Antlers a avut clar avantajul, câștigând 19 dintre cele 28 de întâlniri, în timp ce Hokkaido Consadole Sapporo a reușit să se impună doar de 3 ori, iar 6 meciuri s-au terminat la egalitate. În aceste confruntări, Kashima Antlers a marcat 34 de goluri, în timp ce Hokkaido Consadole Sapporo a înscris doar 16. Un procent semnificativ din aceste meciuri, aproximativ 70%, au fost peste 2.5 goluri, iar ambele echipe au marcat în 55% din cazuri. De asemenea, în ultimele 5 întâlniri directe, Kashima Antlers a câștigat 3 meciuri, inclusiv o victorie cu 3-0 în deplasare, demonstrându-și dominanța.


     Yuma Suzuki
, golgheterul celor de la Kashima Antlers, a avut un impact major în acest sezon, cu 10 goluri și mai multe pase decisive în 20 de meciuri. De cealaltă parte, golgheterul celor de la Hokkaido Consadole Sapporo este Yuya Asano, care a marcat 3 goluri în acest sezon, dar echipa sa a suferit mult din cauza lipsei de consistență ofensivă și a problemelor defensive.


     În ceea ce privește statisticile pe care le avem la dispoziție, Kashima Antlers are o medie de 1.60 goluri marcate pe meci acasă, cu o medie de 0.90 goluri primite. Hokkaido Consadole Sapporo are o medie de 0.70 goluri marcate pe meci în deplasare și 2.50 goluri primite. În meciurile acasă ale Kashima Antlers, 60% au fost peste 1.5 goluri și 40% peste 2.5 goluri. În deplasările Hokkaido Consadole Sapporo, 80% din meciuri au avut peste 1.5 goluri și 50% peste 2.5 goluri. Ambele echipe au un procent de 60% pentru meciuri în care ambele echipe au marcat, respectiv 50%.


     Un alt aspect important este frecvența golurilor în diferite minute ale meciurilor. Kashima Antlers are tendința de a marca mai multe goluri în a doua repriză, în special după minutul 60, în timp ce Hokkaido Consadole Sapporo primește cele mai multe goluri în primele 30 de minute ale partidelor. Aceasta poate oferi un avantaj tactic pentru Kashima Antlers, care își poate maximiza șansele de a câștiga printr-o strategie ofensivă în repriza secundă.


     Cu toate aceste statistici și tendințe în minte, meciul promite să fie unul interesant, cu Kashima Antlers clar favorită, dar cu Hokkaido Consadole Sapporo determinată să-și redreseze sezonul și să lupte pentru puncte vitale. Vom vedea dacă forma excelentă a gazdelor pe teren propriu va prevala sau dacă oaspeții vor reuși să producă o surpriză.

Kashima Antlers: Formă, știri si statistici

     Kashima Antlers traversează un sezon plin de provocări și oportunități, ocupând în prezent locul 3 în J1 League Japonia, cu 38 de puncte din 21 de meciuri. Această poziție le permite să viseze la titlu, dar și să își securizeze o clasare în top 3, esențială pentru participarea în competițiile internaționale. Cu toate acestea, echipa a întâmpinat dificultăți recente, venind după o serie de patru meciuri fără victorie, inclusiv o înfrângere cu 1-3 împotriva celor de la Vissel Kobe.


     Forma de acasă a echipei rămâne însă impresionantă, cu șase victorii și nici o înfrângere în zece meciuri. În aceste partide, Kashima Antlers a înscris în medie 1.60 goluri pe meci și a primit doar 0.90 goluri. Un aspect crucial în succesul lor pe teren propriu este capacitatea de a menține curățenia defensivă, reușind să păstreze poarta intactă în 40% din meciuri. În plus, 60% din meciurile lor de acasă au fost cu ambele echipe marcând, ceea ce indică o ofensivă puternică dar și o apărare solidă.


     În fruntea atacului se află Yuma Suzuki, un jucător de mare valoare pentru echipă, cu 10 goluri și multiple pase de gol în acest sezon. Alți jucători importanți includ Aleksandar Cavric, cu 7 goluri, și Kimito Nono, cu 5 goluri. Acești jucători formează nucleul ofensiv al echipei și sunt esențiali pentru succesul lor. Suzuki este, de asemenea, cunoscut pentru impactul său în momentele cheie ale meciurilor, fiind un lider atât pe teren, cât și în vestiar.


     Un alt aspect de notat este stilul de joc al echipei, caracterizat printr-o abordare ofensivă și un pressing agresiv. Kashima Antlers preferă să controleze posesia și să creeze numeroase ocazii de gol, ceea ce le permite să domine adversarii. Cu toate acestea, echipa are și puncte slabe, în special în gestionarea contraatacurilor rapide, ceea ce a fost evident în meciurile recente în care au pierdut puncte importante.


     În comparație cu Hokkaido Consadole Sapporo, Kashima Antlers are un avantaj semnificativ în termeni de calitate individuală și colectivă. Echipa oaspete se află pe ultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte și o serie de rezultate negative care le afectează moralul. Kashima Antlers trebuie să profite de aceste vulnerabilități și să își folosească avantajul terenului propriu pentru a obține o victorie decisivă.


     Analizând statisticile, Kashima Antlers are un procent ridicat de meciuri în care au marcat peste 1.5 goluri (60%) și peste 2.5 goluri (40%), ceea ce arată capacitatea lor de a crea și concretiza ocazii de gol. De asemenea, procentul de meciuri în care ambele echipe au marcat este de 60%, indicând un stil de joc deschis și oportunități de ambele părți.


     În concluzie, Kashima Antlers se află într-o poziție favorabilă pentru a câștiga acest meci, având atât forma, cât și calitatea necesară pentru a depăși Hokkaido Consadole Sapporo. Cu jucători cheie precum Yuma Suzuki și un stil de joc ofensiv, echipa gazdă este bine pregătită să își mențină poziția în clasament și să continue lupta pentru titlu.

Hokkaido Consadole Sapporo: Formă, știri si statistici

     Hokkaido Consadole Sapporo se confruntă cu o criză profundă în acest sezon, fiind pe ultimul loc în J1 League Japonia, cu doar 11 puncte din 21 de meciuri. Această poziție dificilă este rezultatul unei serii de șapte înfrângeri consecutive și a unei lipse cronice de eficiență atât defensivă, cât și ofensivă. Echipa se află la 5 puncte distanță de locul 19, ceea ce face ca fiecare meci să fie crucial pentru a spera la evitarea retrogradării.


     În meciurile din deplasare, Hokkaido Consadole Sapporo a avut performanțe extrem de slabe, cu o medie de 0.70 goluri marcate pe meci și 2.50 goluri primite. De asemenea, au pierdut 70% din aceste meciuri și nu au reușit să obțină nicio victorie. 50% dintre meciurile lor în deplasare s-au terminat cu ambele echipe marcând, iar 80% au fost cu peste 1.5 goluri. În plus, 50% din meciurile lor au avut peste 2.5 goluri, indicând o apărare fragilă și o capacitate redusă de a face față adversarilor puternici.


     Golgheterul echipei, Yuya Asano, a reușit să marcheze doar 3 goluri în acest sezon, reflectând problemele ofensive ale echipei. Alți jucători notabili includ Ryota Aoki și T. Kondo, fiecare cu câte 2 goluri. Cu toate acestea, lipsa de consistență și de suport din partea restului echipei a fost evidentă, iar Mihailo Petrovic, antrenorul echipei, are o sarcină dificilă în a motiva și organiza echipa pentru a obține rezultate pozitive.


     Stilul de joc al Hokkaido Consadole Sapporo este caracterizat de o defensivă vulnerabilă și de dificultăți în tranzițiile rapide. Echipa preferă un joc defensiv, încercând să limiteze spațiile adversarilor, dar această strategie nu a fost eficientă, având în vedere numărul mare de goluri primite. În atac, echipa se bazează pe contraatacuri rapide, dar lipsa de precizie și de finalizare a redus considerabil eficiența acestei abordări.


     În comparație cu Kashima Antlers, Hokkaido Consadole Sapporo se află la un nivel mult inferior în termeni de calitate și formă. Echipa gazdă are jucători mai bine pregătiți și un stil de joc mult mai agresiv și eficient. Kashima Antlers a demonstrat o capacitate superioară de a gestiona meciurile și de a profita de avantajele terenului propriu, în timp ce Hokkaido Consadole Sapporo a arătat vulnerabilități majore în deplasare.


     Analizând statisticile, Hokkaido Consadole Sapporo are o medie foarte scăzută de puncte obținute pe meci (0.30) și a pierdut 70% din meciurile în deplasare. În plus, echipa nu a reușit să marcheze în 50% din aceste meciuri, ceea ce reflectă problemele lor ofensive. În contrast, Kashima Antlers are o medie de 2.20 puncte pe meci acasă și nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon.


     În concluzie, Hokkaido Consadole Sapporo se confruntă cu o provocare uriașă în acest meci împotriva Kashima Antlers. Cu o defensivă fragilă și o ofensivă ineficientă, echipa oaspete va avea nevoie de o performanță excepțională pentru a obține un rezultat pozitiv. Pe de altă parte, Kashima Antlers are toate atuurile de partea lor pentru a câștiga acest meci și a continua să își consolideze poziția în clasament.

Ponturi Pariuri Japonia J1 League

     Bine ai venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru a găsi cele mai precise și actualizate ponturi pariuri Japonia. Indiferent dacă ești un parior experimentat sau abia începi să explorezi lumea pariurilor sportive, site-ul nostru îți oferă toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a-ți maximiza șansele de câștig. Japonia are una dintre cele mai competitive ligi de fotbal din Asia, iar noi suntem aici să te ajutăm să navighezi prin această competiție cu ponturi Japonia de cea mai înaltă calitate.

     Unul dintre cele mai așteptate meciuri din fotbalul japonez este cel dintre Kashima Antlers și Hokkaido Consadole Sapporo. Aceste echipe sunt cunoscute pentru stilurile lor de joc distincte și pentru dinamica lor unică pe teren, ceea ce face ca fiecare confruntare să fie plină de suspans. La xpertbet.ro, îți oferim ponturi pariuri Kashima Antlers Hokkaido Consadole Sapporo bazate pe analize detaliate și informații actualizate. Echipa noastră de experți studiază în detaliu fiecare aspect al acestor echipe, de la forma jucătorilor până la tactici și strategii, pentru a-ți oferi ponturi bune care să te ajute să iei cele mai bune decizii.

     Kashima Antlers, cu o istorie bogată în J-League, este cunoscută pentru disciplina și organizarea sa defensivă. Echipa a avut numeroase performanțe notabile de-a lungul anilor și continuă să fie un adversar de temut în fiecare sezon. Analizăm atent fiecare meci pentru a-ți oferi ponturi pariuri Japonia bazate pe performanțele recente ale jucătorilor de la Kashima Antlers, strategii de joc și alte detalii esențiale. Echipa noastră de experți aduce în prim-plan toate aspectele relevante pentru a-ți furniza ponturi pariuri de încredere.

     De cealaltă parte, Hokkaido Consadole Sapporo este cunoscută pentru abordarea sa ofensivă și pentru jucătorii săi talentați. Echipa a reușit să se impună ca una dintre echipele de top din Japonia, iar stilul lor de joc atractiv și eficient îi face favoriți în multe confruntări. Echipa noastră analizează în profunzime fiecare aspect al jocului celor de la Hokkaido Consadole Sapporo pentru a-ți oferi ponturi pariuri Kashima Antlers Hokkaido Consadole Sapporo de încredere, care să reflecte performanțele și potențialul acestei echipe extraordinare.

     Pe xpertbet.ro, nu ne limităm doar la oferirea de ponturi Japonia. Scopul nostru este să te ajutăm să înțelegi mai bine lumea pariurilor sportive, să adopți strategii eficiente și să îți gestionezi corect bugetul de pariuri. Pe lângă ponturi bune, oferim și sfaturi utile și analize detaliate pentru o gamă largă de sporturi și competiții. Astfel, vei avea acces la cele mai bune informații indiferent de preferințele tale sportive.

     Pentru a-ți maximiza șansele de câștig, este important să fii mereu informat și să urmezi sfaturile experților noștri. Ponturi bune sunt actualizate constant, ținând cont de ultimele noutăți și schimbări din lumea sportului. Fiecare predicție este susținută de argumente solide și de o înțelegere profundă a dinamicii jocului, astfel încât să ai la dispoziție cele mai relevante și precise informații pentru a lua decizii corecte.

     Un alt aspect crucial al ponturilor pariuri Kashima Antlers Hokkaido Consadole Sapporo este analiza detaliată a factorilor externi care pot influența rezultatul meciului. Condițiile meteo, starea gazonului, absențele jucătorilor cheie și multe alte variabile sunt luate în considerare pentru a oferi o imagine completă și corectă a meciului. Astfel, te asigurăm că fiecare pont pe care îl primești este fundamentat pe o bază solidă de informații și analize.

     Echipa noastră de experți este formată din analiști sportivi cu o vastă experiență în domeniul pariurilor. Fiecare membru al echipei aduce o contribuție valoroasă, asigurându-se că ponturile pariuri oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Suntem dedicați să îți oferim cele mai bune servicii și să te ajutăm să devii un parior de succes.

     Pe xpertbet.ro, nu doar că primești ponturi pariuri Japonia, dar ai parte și de o experiență completă în lumea pariurilor sportive. Îți oferim toate resursele necesare pentru a avea succes în pariurile tale, de la analize detaliate și predicții precise, până la sfaturi utile despre gestionarea bugetului și strategii de pariere.

     În concluzie, xpertbet.ro este partenerul tău de încredere în domeniul pariurilor sportive. Cu ajutorul ponturilor Japonia și al analizelor detaliate pe care le oferim, vei fi mereu cu un pas înainte și vei putea face pariuri informate și câștigătoare. Te invităm să explorezi site-ul nostru și să descoperi toate beneficiile pe care le oferim. Nu uita să revii zilnic pentru ponturi bune și pentru cele mai recente și relevante informații din lumea sportului. Cu xpertbet.ro, pariurile tale sunt pe mâini bune!

     Indiferent de echipa pe care o susții sau de tipul de pariuri pe care le preferi, la xpertbet.ro vei găsi mereu ponturi pariuri Japonia care să te ajute să iei decizii corecte. Analizăm constant evoluția echipelor și jucătorilor, oferindu-ți ponturi Japonia bazate pe date actualizate și pe o înțelegere profundă a jocului. Fiecare pont este gândit pentru a-ți maximiza șansele de câștig și pentru a-ți oferi o experiență de pariere cât mai plăcută și profitabilă.

     Te invităm să te alături comunității noastre de pariori și să profiți de toate avantajele pe care le oferim. Cu xpertbet.ro, ai acces la cele mai bune ponturi pariuri, analize detaliate și sfaturi utile care te vor ajuta să devii un parior de succes. Nu ezita să explorezi toate resursele disponibile pe site-ul nostru și să te informezi constant pentru a lua cele mai bune decizii în pariurile tale sportive.

     Așadar, fie că ești interesat de ponturi pariuri Kashima Antlers Hokkaido Consadole Sapporo sau de orice alt meci din ligile japoneze, xpertbet.ro este locul unde vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Suntem dedicați să îți oferim cele mai bune servicii și să te ajutăm să ai succes în lumea pariurilor sportive.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri