Type to search

Stiri Serie A

Serie A: Juventus Scapă de Înfrângere Printr-un Autogol Târziu, Lazio Învinge Genoa

Avatar of Xpert Bet
Share

Juventus Luptă pentru Revenire După ce Cagliari Conduce Cu 2 Goluri

  Într-un meci tensionat din Serie A, Juventus revine spectaculos după ce Cagliari deschide scorul în prima repriză cu două penalty-uri transformate de Gianluca Gaetano (min.30) și Yerry Mina (min.36). Desfășurând un joc sub așteptări, Juventus este condusă în mod surprinzător de gazde, dar antrenorul Allegri reușește să-și motiveze echipa pentru o revenire de senzație în partea a doua. Alberto Dossena, fundașul lui Cagliari, salvează Juventus printr-un autogol marcat în ultimele minute ale meciului, ale cărui ponturi Serie A au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  În prima repriză, Juventus părea complet depășită, lăsându-i pe adversari să se distanțeze cu două goluri, ambele marcate din penalty-uri. Cu toate acestea, Allegri și-a regândit strategia la pauză și a transmis echipei sale importanța revenirii în forță în a doua jumătate a meciului. Eforturile lor sunt răsplătite de golul lui Dusan Vlahovic (min.61) și în minutul 87, când Dossena împinge mingea în propria poartă.

Serie A: Juventus Scapă de Înfrângere Printr-un Autogol Târziu, Lazio Învinge Genoa
Dusan Vlahovic

Luis Alberto Salvează Lazio în Lupta pentru Europa

  În altă parte a Italiei, Lazio obține o victorie importantă împotriva lui Genoa, iar Luis Alberto, care recent a cerut rezilierea contractului, marchează unicul gol al meciului. Cu toate absențele din echipă, Lazio demonstrează caracter și determinare în cursa lor pentru un loc în competițiile europene. Performanța lui Alberto oferă o rază de speranță fanilor Lazio și clarifică poziția sa în echipă, în ciuda recentelor predicții fotbal legate de viitorul său.

  Juventus și Lazio continuă să lupte pentru poziționarea lor în topul clasamentului Serie A, pe măsură ce se apropie finalul sezonului. Ambele echipe își mențin speranțele pentru viitor, dar trebuie să depună eforturi suplimentare pentru a-și atinge obiectivele propuse pentru acest sezon.

Serie A: Juventus Scapă de Înfrângere Printr-un Autogol Târziu, Lazio Învinge Genoa
Luis Alberto înscrie unicul gol al partidei
Taguri