Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Scotia vs Ungaria. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 23.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Facundo Tello

Stadion
Stadion

MHPArena

Icon
Transmis la TV

Pro Arena

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
27.03.2018 Ungaria 0-1 Scotia 8-1 25-18 3-3 0-0
18.08.2004 Scotia 0-3 Ungaria --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Scotia
Gazde Scor Oaspeți
Scotia 1-1 Elvetia
Scotia 1-5 Germania
Scotia 2-2 Finlanda
Scotia 2-0 Gibraltar
Scotia 0-1 Irlanda de N
Logo
Ungaria
Gazde Scor Oaspeți
Germania 2-0 Ungaria
Elvetia 3-1 Ungaria
Israel 0-3 Ungaria
Irlanda 2-1 Ungaria
Kosovo 0-2 Ungaria

ECHIPE PROBABILE

Logo
Scotia
Portar Gunn
Fundași Hendry, Hanley, McKenna
Mijlocași Ralston, Gilmour, McGregor, Robertson
McTominay
Atacanți Adams, McGinn
Logo
Ungaria
Portar Gulacsi
Fundași Fiola, Orban, Szalai
Mijlocași Bolla, Nagy, Shafer, Kerkez
Szoboszlai, Sallai
Atacanți Varga

pont

Ambele Marchează sau Peste 2.5 Goluri
Ambele Marchează sau Peste 2.5 Goluri@1.45
Read More
Cu 1 punct pentru Scoția și 0 puncte pentru Ungaria, ambele echipe sunt obligate să atace pentru a avea șanse de calificare, ceea ce va duce la un meci deschis și cu multe goluri.
Peste 4.5 Cartonașe
Peste 4.5 Cartonașe@1.72
Read More
Într-un meci cu miză mare, cum este acesta, tensiunea și presiunea pot duce la un număr ridicat de faulturi și cartonașe. Ungaria are un stil de joc agresiv și direct, iar Scoția va încerca să compenseze absențele defensive cu un joc mai dur. Aceste stiluri de joc pot duce la acumularea unui număr mare de cartonașe.
Previous
Next

Recomandări Bet Builder

Accidentare
Șuturi pe poartă +0.5
Barnabás Varga
Accidentare
Șuturi +1.5
Scott McTominay
Accidentare
Șuturi +1.5
Roland Sallai
Accidentare
Șuturi +0.5
Billy Gilmour
Accidentare
Faulturi comise+ 0.5
Callum McGregor
Accidentare
Faulturi comise+ 0.5
András Schäfer
Accidentare
Faulturi comise+ 0.5
Kerkez Milos

ANALIZA MECI

Scotia vs Ungaria

     Meciul dintre Scoția și Ungaria, programat pe 23 iunie 2024, la ora 22:00, se desfășoară în ultima etapă a Grupei A a EURO 2024 și este unul decisiv pentru ambele echipe. Transmis în direct pe Pro Arena, acest meci reprezintă ultima șansă pentru Scoția de a avansa în optimile de finală ale turneului, în timp ce Ungaria se află într-o situație disperată, având nevoie de o victorie categorică pentru a mai spera la calificare.


     Scoția
ocupă în prezent locul 3 în clasamentul Grupei A cu un singur punct, obținut în urma remizei dramatice 1-1 împotriva Elveției. De cealaltă parte, Ungaria se află pe locul 4, fără niciun punct, după înfrângerile în fața Germaniei și Elveției. În meciurile directe anterioare, Scoția a reușit să câștige două din ultimele trei întâlniri cu Ungaria (L1), ceea ce le conferă un mic avantaj psihologic înainte de acest duel crucial.


     În ceea ce privește performanțele anterioare, Scoția a înregistrat o medie de 2,4 goluri pe meci în ultimele cinci meciuri de acasă, iar Ungaria a avut o medie de 1,8 goluri pe meci în deplasare. În 67% din aceste meciuri directe, ambele echipe au reușit să marcheze, iar 60% dintre ele au avut peste 2.5 goluri. Aceste statistici sugerează un meci deschis, cu potențial de multe goluri.


     Pe plan individual, Scoția se bazează pe forma excelentă a lui Scott McTominay, care a marcat opt goluri în ultimele zece meciuri internaționale competitive. De asemenea, McTominay a fost crucial în meciurile de la EURO 2024, având patru din cele 13 șuturi ale echipei sale și opt din cele 27 de atingeri în careul advers. În absența lui Kieran Tierney și Ryan Porteous, Scoția va trebui să își ajusteze apărarea, iar antrenorul Steve Clarke va trebui să găsească soluții pentru a acoperi aceste absențe importante.


     În ceea ce privește stilul de joc și punctele forte, Scoția preferă un joc bazat pe posesie și construcție lentă, utilizând adesea pase lungi pentru a exploata spațiile din apărarea adversă. Ungaria, pe de altă parte, adoptă un stil mai direct și agresiv, căutând să profite de greșelile adversarilor prin contraatacuri rapide. Această diferență de stiluri va adăuga un element interesant meciului, fiecare echipă încercând să își impună ritmul și strategia.


     În concluzie, meciul dintre Scoția și Ungaria promite să fie unul plin de dramatism și tensiune, având în vedere contextul și importanța sa în cadrul EURO 2024. Atât Scoția, cât și Ungaria sunt conștiente că doar o victorie le poate oferi șansa de a avansa în fazele eliminatorii, ceea ce va transforma acest duel într-o luptă acerbă pe terenul de joc.

Scotia: Formă, știri si statistici

     Scoția, condusă de antrenorul Steve Clarke, se află într-o situație complicată înaintea meciului decisiv împotriva Ungariei. Cu un singur punct obținut din două meciuri, scoțienii trebuie să câștige pentru a spera la calificarea în optimile de finală. Performanțele recente ale echipei pe teren propriu au fost mixte, cu o victorie, două remize și două înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Totuși, aceste rezultate nu reflectă pe deplin potențialul echipei și capacitatea de a performa în momentele critice.


     În meciurile de acasă, Scoția a arătat o medie de 6,8 cornere pe meci, indicând o abordare ofensivă constantă. În plus, media de goluri în aceste meciuri este de 2,4, ceea ce sugerează o capacitate ofensivă solidă, dar și vulnerabilități în apărare. În contextul meciului împotriva Ungariei, aceste statistici ar putea fi esențiale, mai ales având în vedere absențele notabile ale lui Kieran Tierney și Ryan Porteous.


     În ceea ce privește performanțele individuale, Scott McTominay a fost omul-cheie pentru Scoția, marcând opt goluri în ultimele zece meciuri internaționale. El a demonstrat nu doar o eficiență în fața porții, ci și o capacitate de a crea ocazii pentru colegii săi. De asemenea, prezența sa în careul advers a fost semnificativă, având opt atingeri în careul advers la acest turneu.


     În meciurile de acasă, Scoția a avut o tendință de a marca goluri în ultimele 15 minute ale jocului, indicând o capacitate de a menține presiunea și de a găsi soluții în momentele decisive. Această caracteristică ar putea fi crucială împotriva unei echipe ungare care a demonstrat vulnerabilități în apărare în repriza secundă.


     La capitolul puncte forte, Scoția se bazează pe o defensivă compactă și pe o tranziție rapidă de la apărare la atac. Formația scoțiană utilizează adesea flancurile pentru a crea spații și a exploata slăbiciunile adversarului. Pe de altă parte, una dintre slăbiciunile majore ale echipei este lipsa de consistență în finalizarea ocaziilor create, ceea ce a fost evident în meciurile anterioare de la acest turneu.


     În absența lui Kieran Tierney, responsabilitățile defensive vor cădea pe umerii lui Scott McKenna, care va trebui să facă față presiunii și să coordoneze linia defensivă. Lawrence Shankland ar putea fi soluția ofensivă necesară, având șansa de a începe meciul în locul lui Che Adams. Este esențial ca Scoția să își păstreze calmul și să își execute planul de joc cu precizie pentru a obține victoria de care are atâta nevoie.


     În concluzie, Scoția intră în acest meci cu o misiune clară: să câștige și să își asigure locul în optimile de finală ale EURO 2024. Cu un mix de jucători experimentați și tineri talentați, echipa are toate resursele necesare pentru a obține un rezultat pozitiv. Totuși, succesul va depinde de capacitatea echipei de a gestiona presiunea și de a exploata slăbiciunile adversarului.

Ungaria: Formă, știri si statistici

     Ungaria, condusă de antrenorul Marco Rossi, se află într-o poziție extrem de dificilă înaintea meciului împotriva Scoției. Cu zero puncte obținute din primele două meciuri, ungurii sunt obligați să câștige acest meci pentru a mai spera la o calificare miraculoasă în optimile de finală. Performanțele echipei în deplasare nu au fost convingătoare, având doar o victorie în ultimele cinci meciuri, alături de două remize și două înfrângeri.


     În meciurile din deplasare, Ungaria a arătat o medie de 4,6 cornere pe meci și o medie de goluri de 1,8. Aceste cifre indică o echipă care preferă un stil de joc direct și care încearcă să profite de fiecare oportunitate de atac. Totuși, vulnerabilitățile defensive au fost evidente, mai ales în repriza secundă a meciurilor, unde au primit majoritatea golurilor.


     La nivel individual, căpitanul Dominik Szoboszlai a fost liderul echipei, conducând la capitolul pase reușite și dueluri câștigate. Prezența sa pe teren este vitală pentru organizarea jocului și pentru crearea ocaziilor de gol. De asemenea, Willi Orbán a fost solid în apărare, fiind liderul echipei la capitolele intercepții, pase reușite și tackle-uri.


     În ciuda acestor puncte forte individuale, Ungaria se confruntă cu probleme majore în ceea ce privește coeziunea echipei și capacitatea de a gestiona presiunea. Seria de opt meciuri fără victorie la Campionatul European reflectă dificultățile întâmpinate de echipă în competițiile majore. Această lipsă de rezultate pozitive poate afecta moralul jucătorilor și capacitatea lor de a performa în momentele cruciale.


     Un alt aspect important este stilul de joc al Ungariei, care se bazează pe contraatacuri rapide și pe exploatarea greșelilor adversarului. În meciurile din deplasare, această strategie a dat rezultate mixte, echipa reușind să creeze ocazii, dar având dificultăți în a le transforma în goluri. În meciul împotriva Scoției, ungurii vor trebui să fie mai eficienți în fața porții și să evite erorile defensive care i-au costat puncte în meciurile anterioare.


     Comparând cele două echipe, Scoția pare să aibă un avantaj în ceea ce privește consistența și organizarea defensivă, în timp ce Ungaria poate fi mai periculoasă pe contraatac. Totuși, absențele importante din lotul scoțian ar putea nivela balanța, oferind un plus de încredere ungurilor.


     În concluzie, Ungaria se află în fața unui meci crucial, în care trebuie să demonstreze că poate face față presiunii și că poate obține un rezultat pozitiv în fața Scoției. Cu jucători experimentați și talentați în echipă, ungurii au șansa de a surprinde și de a încheia grupa cu o victorie. Totuși, succesul va depinde de capacitatea echipei de a-și menține concentrarea și de a exploata fiecare oportunitate de gol.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bun venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și analize detaliate pentru a face cele mai informate decizii. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau un începător, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     EURO 2024 este una dintre cele mai așteptate competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din Europa. Cu ajutorul ponturi EURO 2024 oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții prestigioase. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi pariuri cote mari bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturile zilei, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare bilet este rezultatul unei analize amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Pe lângă ponturi EURO 2024, vă oferim și pronosticuri fotbal maine pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturi pariuri cote mari actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri EURO 2024 bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi EURO 2024.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi EURO 2024. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă pronosticuri fotbal maine actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024 oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturile zilei pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi pariuri cote mari actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim pronosticuri fotbal maine bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri fotbal maine oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri cote mari. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din EURO 2024 sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi fotbal azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri fotbal maine oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri cote mari. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi fotbal azi și ponturile zilei.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri