Type to search

Stiri Ligue 1

Sărbători pe Teren: PSG și Nice Încheie Anul cu Victorii Importante în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share

Nice își Consolidează Poziția Secundă cu o Victorie Impresionantă

  În ultimele meciuri din Ligue 1 înainte de pauza de iarnă, OGC Nice și Paris Saint-Germain au obținut victorii importante, consolidându-și astfel pozițiile în clasament. Aceste rezultate încheie un an palpitant în Ligue 1, cu echipele de top consolidându-și pozițiile înainte de pauza de iarnă.

  Nice, găzduind meciul pe Allianz Riviera, a câștigat cu 2-0 împotriva lui RC Lens, ocupând locul secund în clasament, în urma lui PSG. Meciul a fost echilibrat în prima repriză, dar în a doua parte, Nice a accelerat ritmul și a forțat victoria.

  Moffi, proaspăt intrat în joc, a deschis scorul printr-un penalty, urmat de un al doilea gol rapid marcat tot de el. Această victorie îi asigură lui Nice un final de an pozitiv, menținându-se la distanță de urmăritorii săi direcți din clasament. 

PSG Își Menține Avansul în Fruntea Ligue 1 cu o Dublă a lui Mbappe

  Pe de altă parte, PSG a învins Metz cu 3-1 pe Parc des Princes, cu Kylian Mbappe marcând de două ori și Vitinha adăugând și el un gol. Deși prima repriză a fost lipsită de evenimente majore, PSG a dominat partea a doua a meciului.

  Golul lui Vitinha și dubla lui Mbappe, care a sărbătorit ziua sa de naștere, au demonstrat forța ofensivă a echipei pariziene. PSG își păstrează astfel un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului Ligue 1. 

  În alte meciuri din Ligue 1, AS Monaco a revenit după primirea unui gol și a învins Toulouse cu 2-1, chiar și după ce efectivul i-a fost redus la 10 jucători după eliminarea lui Aleksandr Golovin în min. 51. Patrick Vieira și echipa sa, Strasbourg, au pus capăt seriei de 10 meciuri fără înfrângere a lui Lille, învingându-i cu scorul de 2-1.

  Lille a coborât pe locul cinci în clasament, fiind depășită de Brest, care a urcat pe locul patru după o victorie clară cu 4-0 împotriva lui Lorient. Mijlocașul Kamory Doumbia a fost vedeta meciului, marcând toate cele patru goluri în prima repriză.

  PSG rămâne favorita la titlu, dar Nice și Monaco demonstrează că sunt competitoare serioase. Reînceperea ligii în luna ianuarie promite să aducă noi provocări și emoții în lupta pentru supremație în fotbalul francez.

Sărbători pe Teren: PSG și Nice Încheie Anul cu Victorii Importante în Ligue 1
Moffi (dreapta) a marcat o dublă pentru Nice
Taguri

Lasa un comentariu