Type to search

Stiri Diverse

Saarbrucken vs. Eintracht Frankfurt: Duel Incendiar în Cupa Germaniei

Avatar of Xpert Bet
Share

Saarbrucken, eroii care au învins Bayern, pun la încercare Eintracht Frankfurt

  Seara de miercuri, 6 decembrie, aduce o partidă explozivă în Cupa Germaniei între Saarbrucken și Eintracht Frankfurt pe Ludwigsparkstadion. Saarbrucken, echipa din liga a treia germană, va încerca să dea o nouă lovitură, după ce a eliminat Bayern Munchen în runda anterioară. 

  Victoria istorică cu 2-1 împotriva lui Bayern i-a propulsat pe Saarbrucken în ultimele 16, iar acum își doresc să treacă și de Eintracht Frankfurt, echipă antrenată de Dino Toppmoller. Cu o serie bună de rezultate în ultimele meciuri de ligă, Saarbrucken vine cu încredere la acest duel.

Saarbrucken vs. Eintracht Frankfurt: Duel Incendiar în Cupa Germaniei
Dino Toppmoller

Eintracht Frankfurt în căutarea revanșei în fața unui Saarbrucken dornic de surprize

  Pe de altă parte, Eintracht Frankfurt traversează o perioadă dificilă, cu trei înfrângeri consecutive în Bundesliga și Europa League. Cu toate acestea, vor vedea meciul cu Saarbrucken ca o oportunitate de revenire și vor dori să evite capcana în care a căzut Bayern în runda anterioară.

  Cu absențe notabile în ambele tabere, Saarbrucken și Eintracht Frankfurt vor trimite cele mai bune echipe posibile pentru a lupta pentru un loc în sferturile de finală. Surprinzătoarea echipă condusă de antrenorul Rudiger Ziehl va încerca să profite de absențele lui Skhiri și Chandler de la Eintracht Frankfurt.

Formații probabile

  Saarbrucken:

Schreiber; Boeder, Zeitz, Uaferro; Sontheimer; Rizzuto, Gaus, Naifi, Rabihic; Brunker, Sanchez

  Eintracht Frankfurt:

Trapp; Buta, Tuta, Pacho, Max; Ebimbe, Skhiri, Larsson; Knauff, Marmoush, Chaibi

Saarbrucken vs. Eintracht Frankfurt: Duel Incendiar în Cupa Germaniei
Rudiger Ziehl
Taguri

Lasa un comentariu