Type to search

Stiri Euro 2024

Rüdiger Revine în Apărarea Germaniei Împotriva Danemarcei, pentru Meciul din Optimile Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Revenirea Crucială a lui Antonio Rüdiger

  Germania primește o veste bună înaintea meciului din optimile Euro 2024 împotriva Danemarcei: Antonio Rüdiger, fundașul central, a participat la ultima sesiune de antrenament a echipei, ceea ce indică o posibilă titularizare. Rüdiger a fost incert după ce a suferit o accidentare la coapsă în ultimul meci din grupă împotriva Elveției.

  Absența sa ar fi fost o lovitură grea pentru echipă, mai ales că partenerul său din centrul apărării, Jonathan Tah, este suspendat după ce a primit al doilea cartonaș galben în meciul contra Elveției.î, cconfruntare ale cărei ponturi Euro 2024 au fost disponibile pe site-urile acelorași excelenți experți ponturi pariuri.

  Cu Tah indisponibil, Rüdiger va fi cel mai probabil însoțit în apărare de Nico Schlotterbeck, care l-a înlocuit pe Tah după ce acesta a fost avertizat. Schlotterbeck a demonstrat că poate face față presiunii, iar coeziunea dintre el și Rüdiger va fi esențială pentru a ține în frâu atacurile daneze. Meciul de sâmbătă este crucial, câștigătoarea urmând să întâlnească fie Spania, fie Georgia în sferturile de finală.

Rüdiger Revine în Apărarea Germaniei Împotriva Danemarcei, pentru Meciul din Optimile Euro 2024
Nico Schlotterbeck

Pregătirile Danemarcei pentru Loviturile de Departajare

  Danemarca și-a asigurat un loc în optimile Euro 2024 după trei egaluri consecutive în faza grupelor. Dacă meciul de sâmbătă împotriva Germaniei se va termina la egalitate, echipa este bine pregătită pentru o eventuală serie de lovituri de departajare. De luni de zile, antrenorul Kasper Hjulmand și-a pus jucătorii să exerseze penalty-urile pentru a face față oricărei situații de presiune maximă la turneu.

  Atacantul Jonas Wind, care joacă la VfL Wolfsburg în Germania, a dezvăluit că știe deja unde va trimite mingea dacă va fi chemat să execute un penalty. „Pentru mine, este mai bine să iau o decizie în avans”, a spus Wind, adăugând că nu folosește acele statistici fotbal ale portarilor pentru a alege unde să lovească, preferând să se concentreze pe propriul său stil de execuție. Antrenorul Hjulmand și-a încurajat jucătorii să se pregătească mental pentru astfel de momente cruciale, știind că presiunea unui penalty în fața unui stadion plin, în fața gazdelor, va fi imensă.

  Wind a subliniat că, deși se simulează presiunea în antrenamente, aceasta nu va fi niciodată la fel de intensă ca în meciul real. „Poți simți că inima bate mai repede înainte de un penalty”, a spus el. Capacitatea de a gestiona această presiune și de a găsi calmul necesar pentru a înscrie va fi decisivă. O calificare daneză ar fi un moment important în istoria lor fotbalistică, aproape la fel de semnificativă ca triumful din 1992, și le-ar aduce o confruntare cu Spania sau Georgia în sferturile de finală.

Rüdiger Revine în Apărarea Germaniei Împotriva Danemarcei, pentru Meciul din Optimile Euro 2024
Jonas Wind (roșu) în acțiune
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri