Type to search

Stiri Euro 2024

Dan Ndoye, Revelația Elveției la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ascensiunea Surprinzătoare a lui Ndoye

  Dan Ndoye, cu viteza sa remarcabilă și capacitatea de a depăși adversarii, a devenit o surpriză la Euro 2024, punându-se în centrul atenției și fiind un jucător cheie pentru Elveția în drumul lor spre sferturile de finală. Deși înainte de turneu Ndoye a început doar un meci competitiv pentru țara sa, el a profitat de ocazie și este aproape sigur că va începe titular împotriva Italiei în meciul de sâmbătă, ale cărui ponturi Euro 2024 sunt expuse online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Jucătorul de la Bologna a fost un adevărat dinam în atacul elvețian, impresionând împotriva Ungariei, Scoției și Germaniei, cu driblinguri rapide și incursiuni periculoase pe ambele flancuri. Antrenorul elvețian Murat Yakin l-a ținut mai mult pe margine în timpul calificărilor, dar pariul său la Euro 2024 s-a dovedit a fi câștigător. Ndoye a fost unul dintre cei mai buni jucători în egalul Elveției cu Germania, marcând primul gol al meciului, dereglând astfel recordul perfect al gazdelor din Grupa A.

Dan Ndoye, Revelația Elveției la Euro 2024
Ndoye a creat panică în defensiva germană

Calități Impresionante și Viitor Promițător

  Pentru un tânăr de 23 de ani care a început doar o dată ca titular în calificări și a avut o medie de 21 de minute pe meci ca rezervă, Ndoye a arătat multă încredere, contribuind la aproape o treime din încercările de gol ale Elveției. La doar trei zile după ce a marcat primul său gol pentru Elveția împotriva Germaniei, Ndoye a afirmat că știa că acest moment va veni, arătându-și încrederea și determinarea.

  Conform recentelor statistici fotbal europene, Ndoye poate alerga cu o viteză maximă de 35,6 km/h, fiind al treilea cel mai rapid jucător de la Euro 2024, depășindu-l pe Kylian Mbappe. De asemenea, se alătură lui Ousmane Dembele și Jeremy Doku în topul jucătorilor cu cele mai multe driblinguri. Este al șaptelea în clasamentul tentativelor de gol, la egalitate cu Kevin De Bruyne și la doar trei tentative de Cristiano Ronaldo. Performanțele sale nu au trecut neobservate, cu mențiunea că Inter Milano și Manchester United sunt interesate de el.

  Dan Ndoye, un jucător senegalezo-elvețian care a jucat pentru Nice și Basel înainte de a se muta la Bologna, a fost un obișnuit al naționalei U21 a Elveției, exprimându-și la un moment dat interesul de a juca pentru Senegal. Echipa Elveției a avut avantajul că tânărul jucător a rămas alături de ea, tocmai când urmărește un nou loc în sferturile de finală ale Euro 2024, stadiu la care a ajuns și la Euro 2020 după eliminarea Franței.

Dan Ndoye, Revelația Elveției la Euro 2024
Ndoye are calități atletice deosebite
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri