Type to search

Stiri Diverse

Reviriment Spectaculos pentru AS Roma în Cupa Italiei!

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Partidă Câștigată Greu de AS Roma

  Echipa AS Roma a avut parte de un meci intens împotriva lui Cremonese, un duel care s-a dovedit a fi o adevărată provocare. Roma s-a confruntat nu doar cu presiunea unui adversar redutabil, care i-a eliminat în sezonul precedent din Coppa Italia și i-a învins în Serie A, dar și cu absențe importante în echipă.

  Jucători cheie ai formației din capitala Italiei, precum Houssem Aouar, Chris Smalling, Tammy Abraham și Marash Kumbulla erau accidentați, ceea ce a adus un plus de dificultate. Cremonese, de asemenea, a avut absențe notabile.

  În primele minute ale meciului, patru jucători de la Cremonese au fost avertizați cu cartonașe galbene, iar Roma a ratat câteva ocazii semnificative. O dublă oportunitate haotică a avut loc când Andreas Jungdal a salvat incredibil un șut al lui Belotti, iar apoi Pellegrini a lovit bara transversală.

Reviriment Spectaculos pentru AS Roma în Cupa Italiei!
Tsadjou a deschis scorul pentru Cremonese

Revenirea lui AS Roma și Momentul Decisiv

  Cremonese a preluat conducerea după o serie de erori defensive ale Romei, cu Paolo Ghiglione care a pregătit perfect golul pentru Frank Tsadjout. Gazdele, simțind presiunea crescută, au făcut schimbări strategice sub conducerea lui Jose Mourinho, introducându-l pe Paulo Dybala. 

  Strategia a început să dea roade, iar Roma a egalat printr-un joc de echipă bine orchestrat. Lukaku a deschis drumul pentru o pasă de la Dybala, permițând lui Sardar Azmoun să i-o retrimită înapoi pentru ca atacantul belgian să înscrie.

  Meciul a luat o întorsătură neașteptată când Roma a primit un penalty controversat pentru un fault al lui Leonardo Sernicola asupra lui Leonardo Spinazzola. Dybala a transformat cu putere, întorcând scorul în favoarea Romei. Chiar și portarul lui Cremonese a participat la ultimul corner al meciului, însă El Shaarawy a ratat șansa de a marca în poarta goală.

  În concluzie, inspirația lui Lukaku și Dybala i-au permis Romei să elimine Cremonese și să programeze un sfert de finală al Cupei Italiei împotriva eternilor rivali Lazio, meci în care experții se pregătesc să dezvăluie ponturi bune pentru pariori.

Reviriment Spectaculos pentru AS Roma în Cupa Italiei!
Lukaku și Dybala au contribuit decisiv la revenirea Romei
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu