Type to search

Stiri Champions League

Real Sociedad Încearcă să Surprindă Paris Saint-Germain în Liga Campionilor

Avatar of Xpert Bet
Share

Real Sociedad: Lupta cu Forma Slabă din La Liga

  Pentru Real Sociedad, meciul reprezintă o șansă de a se revanșa după o serie de rezultate dezamăgitoare, incluzând trei eșecuri în ultimele patru meciuri din La Liga. Cu o formă scăzută în ultimele meciuri și o lipsă de eficiență în fața porții, echipa lui Imanol Alguacil se confruntă cu o provocare uriașă.

  După un debut promițător în prima manșă împotriva lui PSG, în care au avut o primă repriză bună, Real Sociedad trebuie să-și găsească din nou inspirația și să-și maximizeze șansele de a reveni în acest meci crucial, ale cărui ponturi Liga Campionilor sunt accesibile online, pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Real Sociedad Încearcă să Surprindă Paris Saint-Germain în Liga Campionilor
Imanol Alguacil

Paris Saint-Germain: În Căutarea Primei Coroane Europene

  Pentru Paris Saint-Germain, obiectivul este clar: să păstreze avantajul obținut în prima manșă și să avanseze în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cu o formație puternică și o conducere de două goluri, echipa condusă de Luis Enrique trebuie să fie concentrată și să-și demonstreze superioritatea pe terenul adversarului, conform recentelor pronosticuri fotbal din cupele europene. 

  Cu toate că lipsesc câțiva jucători cheie din cauza accidentărilor, Paris Saint-Germain are profunzime în lot și poate compensa cu succes absențele. Kylian Mbappe va experimenta acum gustul climatului spaniol, unde PSG va intra pentru a 10-a oară în manșa secundă a unui meci eliminatoriu din Liga Campionilor, în care a reușit să avanseze doar în cinci din cele nouă ocazii anterioare.

Real Sociedad Încearcă să Surprindă Paris Saint-Germain în Liga Campionilor
Luis Enrique

Formații probabile

  Real Sociedad:

Remiro; Traore, Zubeldia, Le Normand, Galan; Mendez, Zubimendi, Merino; Kubo, Silva, Oyarzabal

  Paris Saint-Germain:

Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Hernandez, Mendes; Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha; Dembele, Mbappe, Barcola

Taguri

Lasa un comentariu