Type to search

Stiri Champions League

Real Madrid Strălucește în Finala Champions League: Victorie cu 2-0 împotriva Borussiei Dortmund

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Revenirea Spectaculoasă a lui Real Madrid

  Borussia Dortmund a avut un start de meci excelent, dominând prima parte a jocului și creându-și numeroase ocazii de gol. Karim Adeyemi a avut prima mare șansă după 21 de minute, dar a trimis pe lângă poartă. Niclas Fuellkrug a lovit bara, iar Thibaut Courtois a avut intervenții decisive la șuturile lui Julian Brandt și Marcel Sabitzer într-un meci spectaculos, ale cărui ponturi  Champions League au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Cu toate acestea, jucătorii lui Real Madrid au rămas calmi și au reușit să preia inițiativa în repriza a doua. Daniel Carvajal a deschis scorul cu o lovitură de cap după un corner executat de Toni Kroos, care a sărbătorit astfel ultimul său meci pentru clubul madrilen. Apoi, Vinicius Jr. a asigurat victoria spaniolilor cu un gol marcat după o greșeală a apărării lui Dortmund.

Real Madrid Strălucește în Finala Champions League: Victorie cu 2-0 împotriva Borussiei Dortmund
Vinicius Jr. a stabilit scorul final, Real Madrid - Borussia Dortmund 2-0

Triumful și Moștenirea Real Madrid

  Victoria de sâmbătă reprezintă un nou capitol în istoria glorioasă a lui Real Madrid, consolidându-i poziția de cel mai de succes club din Europa. Conform recentelor statistici fotbal din cupele europene, antrenorul Carlo Ancelotti a sărbătorit cel de-al cincilea trofeu european din cariera sa de antrenor, un record impresionant.

https://www.youtube.com/watch?v=sr8agMbD1jA

  „Nu mă obișnuiesc niciodată cu acest sentiment, pentru că a fost dificil, foarte dificil, mai mult decât ne așteptam,” a declarat Ancelotti. „În a doua repriză am fost mai buni – acest vis continuă. Real Madrid a demonstrat încă o dată de ce este un club legendar, capabil să își păstreze calmul și să își impună jocul în momentele cruciale,” a adăugat el

  Deși dezamăgiți de rezultat, jucătorii Borussiei Dortmund pot fi mândri de performanța lor. „Astăzi am văzut echipa Dortmund pe care ne dorim să o vedem,” a spus antrenorul Edin Terzic. „Am jucat un meci fantastic și poate că meritam mai mult decât să pierdem cu 2-0. Am făcut multe lucruri bine, dar Real Madrid a avut acest instinct de ucigaș. Au fost reci ca gheața și sunt campioni merituoși,” a adăugat el.

Real Madrid Strălucește în Finala Champions League: Victorie cu 2-0 împotriva Borussiei Dortmund
Daniel Carvajal a deschis scorul pe Wembley
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri