Type to search

Stiri MLS

Atlanta United vs. Charlotte FC: Duel Crucial în MLS pentru Redresare și Continuitate

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Revitalizarea Atlanta United: O Nouă Speranță după Victoria Surpriză

  Atlanta United a reușit să obțină o victorie impresionantă cu 3-1 împotriva lui Inter Miami, întrerupând o serie de două luni fără succes în MLS și infirmând numeroase pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. Gonzalo Pineda și echipa sa nu mai câștigaseră un meci de la finalul lunii martie, când au învins Chicago Fire, și au avut parte de o perioadă dificilă cu nouă meciuri fără victorie, dintre care cinci au fost înfrângeri.

  Această victorie surprinzătoare a venit în ciuda prezenței lui Messi, oferind speranță echipei pentru un posibil reviriment. Cu toate acestea, provocarea de a obține victorii consecutive nu este deloc ușoară, având în vedere că Atlanta nu a mai câștigat pe teren propriu în ultimele cinci meciuri din MLS, inclusiv patru înfrângeri consecutive acasă. Seria negativă pe teren propriu a fost neașteptată, având în vedere startul puternic de sezon cu trei victorii consecutive și o serie invincibilă de opt meciuri acasă.

Atlanta United vs. Charlotte FC: Duel Crucial în MLS pentru Redresare și Continuitate
Gonzalo Pineda

Charlotte FC: Provocări și Ambiții în Fața unui Adversar Motivat

  Charlotte FC vine la acest meci cu intenția de a împiedica Atlanta să-și continue ascensiunea în clasament, dorind să-și îmbunătățească propria formă și să urce în topul celor nouă echipe din Conferința de Est. Totuși, forma recentă a echipei conduse de Dean Smith a fost variabilă, fără victorie în ultimele trei meciuri din MLS. Lipsa golurilor a fost o problemă evidentă, echipa nereușind să marcheze în două remize albe împotriva lui LA Galaxy și Philadelphia Union, urmate de o înfrângere, 1-3 în fața New York Red Bulls.

  Această scădere a eficacității ofensive a fost evidentă și în victoriile anterioare cu 1-0 împotriva Nashville și Chicago Fire, Charlotte nefiind capabilă să marcheze mai mult de un gol de la începutul lunii mai. Deplasările au fost, de asemenea, o provocare majoră pentru echipă, cu cinci înfrângeri în ultimele șase meciuri de MLS jucate în deplasare, conform recentelor statistici fotbal din MLS. Rămâne de văzut dacă această serie negativă va continua împotriva unei echipe motivate, dar Smith speră ca echipa sa să schimbe situația în acest meci ale cărui ponturi fotbal sut publicate online de experți ponturi pariuri.

  Saba Lobjanidze, autor a două goluri în meciul împotriva lui Inter Miami, ar trebui să fie titular pentru Atlanta, în timp ce Bartosz Slisz este absent din cauza convocării la naționala Poloniei pentru Euro 2024. Tyler Wolff (genunchi) și Noah Cobb (gleznă) sunt, de asemenea, incerți pentru acest meci. De cealaltă parte, Charlotte se bazează pe Patrick Agyemang, dar golgheterul echipei nu a marcat în ultimele patru meciuri de MLS.

Atlanta United vs. Charlotte FC: Duel Crucial în MLS pentru Redresare și Continuitate
Dean Smith

Formații probabile

  Atlanta United:

Guzan; Gregersen, Williams, Abram; Lennon, McCarty, Muyumba, Wiley; Lobjanidze, Thiare, Almada

  Charlotte FC:

Kahlina; Lindsey, Malanda, Privett, Byrne; Petkovic, Westwood, Diani; Abada, Agyemang, Vargas

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri