Type to search

Stiri Diverse

Real Madrid Planifică o Nouă Ofensivă pentru Alphonso Davies După Copa America 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Alphonso Davies: Performanțe Remarcabile la Copa America 2024

  Real Madrid își îndreaptă din nou atenția către apărătorul de la Bayern Munchen, Alphonso Davies, imediat ce Copa America 2024 se va încheia. Davies, în vârstă de 23 de ani, a avut un impact semnificativ în echipa națională a Canadei, purtând banderola de căpitan și jucând fiecare minut din campania lor. 

  Performanțele sale remarcabile au fost evidente, contribuind decisiv la calificarea echipei în semifinale, unde vor înfrunta Argentina într-un meci ale cărui ponturi Copa America vor fi disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. În sezonul 2023-24, Davies a făcut 42 de apariții pentru Bayern Munchen, înscriind trei goluri și oferind șase pase decisive.

  Cu mai puțin de 12 luni rămase din contractul său la Allianz Arena, Davies a devenit o țintă majoră pentru Real Madrid. Se credea că Los Blancos și-au răcit interesul, fiind pregătiți să continue cu Ferland Mendy în apărare, dar ultimele rapoarte indică faptul că monitorizează îndeaproape evoluțiile lui Davies la Copa America și sunt gata să acționeze după turneu.

Planurile Real Madrid pentru Transferul lui Davies

  Conform publicației spaniole AS, Real Madrid își va intensifica eforturile pentru a semna cu Davies după finalizarea competiției Copa America. Carlo Ancelotti și echipa sa au făcut deja primele contacte cu Bayern Munchen la începutul acestui an. Dacă Bayern refuză să-l vândă în această fereastră de transferuri, madrilenii sunt dispuși să aștepte până anul viitor pentru a-l aduce printr-un transfer liber pe jucătorul care a deschis scorul pe Bernabeu în semifinala Ligii Campionilor.

  În luna iunie, s-a raportat că Real Madrid ar fi dispusă să plătească aproximativ 40 de milioane de euro pentru a-l achiziționa pe Davies în această vară. Davies a ajuns la Bayern Munchen de la Vancouver Whitecaps în 2018 și a devenit o piesă esențială în echipă, cu 195 de apariții, 11 goluri și 31 de pase decisive până acum, conform recentelor statistici fotbal germane.

Real Madrid Planifică o Nouă Ofensivă pentru Alphonso Davies După Copa America 2024
Alphonso Davies

Alte Mutări pe Piața de Transferuri a lui Real Madrid

  În această vară, Real Madrid a reușit să finalizeze transferul lui Kylian Mbappe, căpitanul naționalei Franței, care a venit la Bernabeu pe un transfer liber. Mbappe va fi acompaniat de brazilianul Endrick, a cărui mutare de la Palmeiras va fi oficializată pe 21 iulie.

  De asemenea, madrilenii sunt în cursa pentru semnătura fundașului central de la Lille, Leny Yoro. În vârstă de 18 ani, Yoro este preferat de Real Madrid în detrimentul altor echipe mari precum Manchester United și Liverpool. În plus, retragerea lui Toni Kroos din fotbalul profesionist nu va necesita un înlocuitor direct, deoarece Jude Bellingham este așteptat să preia rolul de mijlocaș central, după ce a jucat ca număr 10 sezonul trecut.

Real Madrid Planifică o Nouă Ofensivă pentru Alphonso Davies După Copa America 2024
Leny Yoro
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri