Type to search

Stiri Diverse

PSV Eindhoven, Pas Sigur către Titlu: Victorie cu 2-0 împotriva lui Heerenveen

Avatar of Xpert Bet
Share

Guus Til Deschide Scorul într-o Victorie Categorică a lui PSV Eindhoven

  PSV Eindhoven își menține cursul impecabil în Eredivisie cu o victorie clară cu 2-0 împotriva lui Heerenveen pe Philips Stadion. Deși jocul nu a fost întotdeauna spectaculos, gazdele au avut un control ferm asupra partidei.

  Guus Til a deschis scorul în minutul 33, dinamica sa fiind evidentă în momentul când a învins portarul oaspeților, Noppert. Cu toate că PSV a avut o posesie dominantă de 67%, eficiența în fața porții a lăsat de dorit.

  În prima repriză, gazdele au trimis 17 șuturi către poarta adversă, dar doar patru au fost pe spațiul acesteia. Hirving Lozano, atacantul mexican, nu a făcut parte din echipă din cauza unei leziuni musculare în curs de recuperare.

PSV Eindhoven, Pas Sigur către Titlu: Victorie cu 2-0 împotriva lui Heerenveen
Guus Til (20) felicitat de coechipieri

Ricardo Pepi Închide Meciul cu un Gol Magnific - PSV Continuă Marșul Victorios

  În repriza a doua, PSV a continuat să domine, dar golul a venit abia când Ricardo Pepi a intrat pe teren. Americanul a primit o pasă perfectă și a marcat al doilea gol, asigurând victoria pentru echipa antrenată de Peter Bosz. Echipa din Heerenveen a fost incapabilă să se opună, iar PSV a reușit a 15-a victorie consecutivă în Eredivisie. 

  Astfel, PSV ajunge la 45 de puncte din 15 meciuri, consolidându-și locul de lider în clasament. Cu 52 de goluri marcate și doar șase primite, Eindhoven arată o formă impresionantă. În schimb, Heerenveen rămâne în urmă, stagnând la 19 puncte.

Taguri

Lasa un comentariu