Type to search

Stiri Diverse

PSG Îl Vrea pe Marcus Rashford de la Manchester United: Viitorul Îl Poate Aduce la Paris?

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Planurile PSG pentru Înlocuirea lui Kylian Mbappe

  Paris Saint-Germain se confruntă cu o provocare majoră în această vară: găsirea unui înlocuitor pentru Kylian Mbappe, care va pleca la Real Madrid. În această căutare, Marcus Rashford de la Manchester United apare ca o țintă principală, conform recentelor ponturi fotbal dezvăluite de presa franceză.

  Campioana Franței a arătat interes pentru Rashford și în trecut, dar Manchester United a refuzat să-l lase să plece, considerându-l esențial pentru echipă sub conducerea lui Erik ten Hag. În sezonul 2022-23, Rashford a avut o performanță remarcabilă, cu 30 de goluri și 10 pase decisive în 56 de meciuri. Totuși, forma sa a scăzut în sezonul următor, reușind doar opt goluri și cinci pase decisive în 43 de apariții, potrivit ultimelor statistici fotbal din Anglia.

  Aceste fluctuații de performanță fac ca clubul francez să fie atent la situația lui Rashford, mai ales că plecarea lui Mbappe lasă un gol imens în atacul echipei. Potrivit unor surse din interior, Manchester United ar putea fi dispusă să-l vândă pe Rashford pentru a face loc unei achiziții importante. În plus, transferul său ar reprezenta un profit curat conform regulilor Premier League privind profitabilitatea și sustenabilitatea.

PSG Îl Vrea pe Marcus Rashford de la Manchester United: Viitorul Îl Poate Aduce la Paris?
Rashford a avut un ultim sezon dezamăgitor

Controverse și Decădere în Cariera lui Rashford

  În afara terenului, Marcus Rashford a fost implicat în câteva controverse. La începutul anului, a fost surprins la un club de noapte din Dublin în două seri consecutive și a lipsit de la antrenamente, invocând motive de sănătate, chiar înaintea unui meci important din Cupa Angliei împotriva lui Newport County. Aceste incidente, împreună cu forma slabă arătată în ultima perioadă, au dus la excluderea sa din echipa Angliei pentru Campionatul European din această vară.

  Cu toate acestea, clubul francez continuă să fie interesat de el, iar dacă Rashford își arată dorința de a se alătura clubului francez, transferul ar putea deveni o realitate. Luis Enrique, managerul lui PSG, ar putea accelera negocierile dacă jucătorul manifestă interes. În total, Rashford a marcat 131 de goluri și a oferit 66 de pase decisive în 402 meciuri pentru Manchester United de la debutul său în prima echipă în 2015.

PSG Îl Vrea pe Marcus Rashford de la Manchester United: Viitorul Îl Poate Aduce la Paris?
Luis Enrique îl vrea pe Rashford la PSG

Viitorul lui Rashford: Plecare sau Rămânere la Manchester United?

  Decizia de a-l vinde pe Rashford este una complicată pentru Manchester United. Deși poate fi unul dintre cei mai periculoși atacanți din lume la capacitate maximă, sezonul recent a fost dezamăgitor pentru el. O schimbare de peisaj ar putea fi benefică pentru cariera sa, oferindu-i oportunitatea de a-și regăsi forma.

  Totuși, transferul depinde în mare măsură de suma oferită de PSG. Manchester United nu ar refuza o ofertă substanțială, dar rămâne de văzut dacă clubul parizian este dispus să plătească prețul cerut. În acest moment, este dificil de imaginat că Rashford va părăsi Old Trafford, dar dacă toate condițiile sunt îndeplinite – inclusiv un înlocuitor adecvat, dorința jucătorului și o ofertă financiară corespunzătoare – transferul către PSG ar putea fi realizat rapid.

PSG Îl Vrea pe Marcus Rashford de la Manchester United: Viitorul Îl Poate Aduce la Paris?
Rashford și actualul său antrenor, Erik ten Hag
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri