Type to search

Stiri Ligue 1

PSG Domină într-un Meci Perfect Controlat: Victorie cu 2-0 împotriva lui RC Lens

Avatar of Xpert Bet
Share

PSG Continuă Supremația în Ligue 1

  Paris St Germain își menține forma excelentă în Ligue 1 cu o victorie clară cu 2-0 împotriva lui RC Lens, extinzându-și seria de meciuri fără înfrângere la 13. Kylian Mbappe și Bradley Barcola au fost eroii echipei pariziene, contribuind la consolidarea poziției de lider.

  Antrenorul spaniol al PSG, Luis Enrique, a subliniat controlul echipei sale drept cheia victoriei, apreciind intensitatea și progresul constant al echipei într-un meci dificil. Cu această victorie, PSG ajunge la 43 de puncte și își mărește avansul față de locul secund ocupat de Nice la opt puncte.

PSG Domină într-un Meci Perfect Controlat: Victorie cu 2-0 împotriva lui RC Lens
Mbappe în acțiune

Barcola și Mbappe Strălucesc în Atac

  Prima repriză a adus un gol superb pentru PSG, într-o acțiune colectivă excelentă în care Mbappe a pregătit terenul pentru Barcola, care a înscris ușor în jurul jumătății meciului. Barcola, la finalul meciului, a subliniat încrederea tot mai mare primită de la antrenor și colegi, evidențiindu-și confortul crescut pe teren.

  RC Lens a suferit o lovitură importantă chiar înainte de pauză, când Jonathan Gradit a primit cartonașul roșu pentru faultul asupra lui Barcola într-o situație clară de gol. Lens a ratat șansa de a deschide scorul în prima repriză, când Frankowski a ratat lovitura de pedeapsă, trimițând mingea direct în portarul Gianluigi Donnarumma.

  Mbappe și-a pus amprenta asupra partidei în minutul 89, marcând al doilea gol pentru PSG într-o acțiune rapidă de contraatac. O pasă precisă de la Ousmane Dembele l-a găsit pe Mbappe, care și-a mărit totalul de goluri din această stagiune la 19 în Ligue 1. 

  Această victorie solidă pregătește terenul pentru următoarea confruntare a campioanei en-titre PSG în Cupa Franței cu US Orleans, meci ale cărui ponturi bune vor fi accesibile curând pe site-urile experților în pariuri sportive.

PSG Domină într-un Meci Perfect Controlat: Victorie cu 2-0 împotriva lui RC Lens
Barcola în acțiune
Taguri

Lasa un comentariu