Type to search

Stiri Formula 1

Presiune Maximă pentru Sergio Perez la Red Bull: Eșecuri Consecutive și Viitor Nesigur

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanțe Slabe și Critici din partea Echipei

  Sergio Perez se confruntă cu o presiune tot mai mare la echipa campioană de Formula 1, Red Bull, după ce a eșuat să obțină puncte pentru a treia oară în ultimele cinci curse. Mexicanul, care anul trecut a fost vicecampion mondial, a acumulat doar 15 puncte în ultimele șase curse și a coborât pe locul șase în clasamentul general la jumătatea sezonului, conform recentelor statistici Formula 1.

  Directorul echipei, Christian Horner, a declarat că este normal să existe presiune în Formula 1, mai ales când performanțele sunt sub așteptări. După ce Perez a început cursa din Marele Premiu al Marii Britanii din „pitlane” și a terminat pe locul 17, Horner a recunoscut că nimic nu a mers bine pentru mexican la Silverstone, începând cu ieșirea în decor din calificări.

  Performanțele slabe ale lui Perez au permis echipei McLaren să depășească Red Bull pentru a cincea oară în șase curse, punând astfel în pericol poziția Red Bull în lupta pentru titlu. Zak Brown, șeful McLaren, a subliniat că performanțele sub așteptări ale lui Perez ar putea fi un factor decisiv în campionat. Horner a adăugat că Perez știe că situația actuală este nesustenabilă și că trebuie să revină la forma sa maximă pentru a aduce puncte echipei.

Presiune Maximă pentru Sergio Perez la Red Bull: Eșecuri Consecutive și Viitor Nesigur
Christian Horner

Decizii Controversate și Viitor Incert pentru Perez

  În cursa de la Silverstone, echipa a decis să riște, alegând ca Perez să înceapă pe pneuri dure, ceea ce părea promițător la începutul cursei, ale cărei ponturi Formula 1 au fost publicate de experți ponturi pariuri.

  Însă, când a început ploaia, decizia de a trece pe pneuri intermediare s-a dovedit a fi greșită, pierzând timp prețios pe un circuit care se usca rapid. Perez a avut încă o oprire suplimentară, ceea ce i-a redus șansele de a obține un rezultat bun. Horner a menționat că este nevoie de o analiză detaliată a cursei pentru a înțelege exact ce a mers prost.

  Contractul lui Perez, extins luna trecută, pare acum o decizie prematură, deși ar putea exista clauze de performanță care să fie activate. Horner și-a exprimat frustrarea față de lipsa de performanță colectivă a echipei, subliniind că este esențial ca ambii piloți să aducă puncte.

  În timp ce unii piloți au nevoie de încurajări, alții, cum ar fi Perez, ar putea avea nevoie de o abordare mai dură pentru a-și recăpăta forma. Perez știe că presiunea este mare și că trebuie să își îmbunătățească performanțele rapid. Cu Max Verstappen dominând campionatul, Perez trebuie să demonstreze că poate contribui la succesul echipei și că merită locul său la Red Bull.

Presiune Maximă pentru Sergio Perez la Red Bull: Eșecuri Consecutive și Viitor Nesigur
Max Verstappen
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri