Type to search

Stiri Premier League

Premier League: Liverpool Și Arsenal Suferă Înfrângeri Cruciale în Lupta pentru Titlu

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lovitură Devastatoare pentru Liverpool

  Liverpool își vede șansele la titlul Premier League în pericol după ce a fost învinsă cu 1-0 de Crystal Palace pe Anfield. Golul marcat de Eberechi Eze în minutul 14 îi lasă pe „Cormorani” pe locul trei în clasament. Managerul Jurgen Klopp este dezamăgit de rezultatele din ce în ce mai slabe ale echipei sale, în timp ce suporterii înfocați ai lui Liverpool își șterg lacrimile de pe obraz după fluierul final al unui meci ale cărui ponturi Anglia au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  Echipa lui Klopp rămâne pe locul trei în clasament, iar șansele lor la titlu sunt acum extrem de reduse. Cu un joc dezamăgitor și o rată scăzută de conversie a ocaziilor de gol, Liverpool simte presiunea crescând pe măsură ce se apropie finalul sezonului. „Atât de frustrant astăzi. Atât de multe șanse. În prima repriză am crezut că suntem slabi și ei (Palace) au fost mai buni și ar fi putut avea mai mult de 1-0. A doua repriză am avut destule ocazii cât să câștigăm două-trei meciuri”, a declarat după meci Andrew Robertson celor de la Sky Sports.

Premier League: Liverpool Și Arsenal Suferă Înfrângeri Cruciale în Lupta pentru Titlu
Eberechi Eze în acțiune

Arsenal Își Primește Doza de Realitate

  Infirmând cele mai multe pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri, Arsenal suferă o înfrângere surprinzătoare pe teren propriu, 0-2 împotriva lui Aston Villa, oferindu-i lui Manchester City un avantaj nesperat în lupta pentru titlul Premier League. Golurile marcate de Leon Bailey și Ollie Watkins adâncesc frustrarea fanilor lui Arsenal, în timp ce managerul Mikel Arteta caută soluții pentru a reveni pe drumul victoriilor.

  Arsenal își vede ambițiile la câștigarea titlului zdruncinate după eșecul nefericit în fața lui Aston Villa pe teren propriu. Înfrângerea, prima după 12 meciuri în campionat, îi lasă pe „Tunari” la mâna lui Manchester City în lupta pentru primul loc. Cu o rezistență puternică din partea lui Villa și o lipsă de eficiență în atac din partea lui Arsenal, echipa lui Arteta trebuie să găsească rapid soluții pentru a-și recâștiga forma.

Premier League: Liverpool Și Arsenal Suferă Înfrângeri Cruciale în Lupta pentru Titlu
Leon Bailey a deschis scorul pe Etihad
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri