Type to search

Stiri Bundesliga

Bayer Leverkusen Câștigă Primul Său Titlu Bundesliga într-un Mod Glorios

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Leverkusen: Dominație Totală în Bundesliga

  Bayer Leverkusen, invincibil în acest sezon, și-a asigurat primul său titlu Bundesliga într-un mod senzațional, zdrobind Werder Bremen cu 5-0. Florian Wirtz și Victor Boniface au fost eroii zilei, marcând decisiv într-un meci în care Leverkusen și-a prelungit seria record de meciuri fără înfrângere la 43. Atmosfera explozivă de pe teren a fost reflectată de fani, care au invadat terenul pentru a sărbători succesul, ale cărui ponturi Bundesliga au fost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  „Am vrut să jucăm meciuri cu o mentalitate bună în acest sezon, iar jucătorii au început rapid să lucreze bine împreună. După primele meciuri am văzut că această echipă poate juca un fotbal foarte bun”, a declarat managerul Xabi Alonso pentru presa germană. „Dar pentru a realiza acest lucru într-un astfel de mod a fost o performanță de top. În cele din urmă, este o onoare să spun că Leverkusen este campioană. Este pe deplin meritat pentru echipă, fani și club”, a adăugat spaniolul.

Bayer Leverkusen Câștigă Primul Său Titlu Bundesliga într-un Mod Glorios
Victor Boniface a deschis scorul dintr-un penalty

Alonso: În Căutarea Altor Trofee

  Alonso nu și-a putut ascunde bucuria după ce Leverkusen a obținut meritatul său titlu Bundesliga. Cu o serie invincibilă impresionantă și un joc impecabil, echipa a demonstrat că este demnă de statutul de campioană, așa cum au arătat cele mai multe predicții fotbal din Germania. Alonso și echipa sa își pregătesc acum următoarele obiective, inclusizând finala Cupei Germaniei și sferturile Europa League, promițând mai multe momente de triumf pentru fanii lor devotați.

  „Nu am vorbit prea mult despre titlu în vestiar, dar a fost în capul nostru că anul acesta am putea fi campioni”, a mărturisit Alonso. „Acum trebuie să ne bucurăm de moment. A fost un sezon total intens până acum și nu s-a terminat încă. Nu-l putem uita. Acum acest lucru este în spatele nostru și încă mai avem obiective mari în acest sezon”, a precizat managerul spaniol înainte ca jucătorii să intre în cameră pentru a-și stropi antrenorul cu bere. Leverkusen se deplasează la West Ham United săptămâna viitoare pentru meciul retur din Europa League după victoria cu 2-0 din prima manșă.

Bayer Leverkusen Câștigă Primul Său Titlu Bundesliga într-un Mod Glorios
Florian Wirtz a reușit un hat-trick
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri