Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Portugalia vs Cehia. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 18.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Marco Guida

Stadion
Stadion

Red Bull Arena

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
24.09.2022 Cehia 0-4 Portugalia 6-5 2-6 0-0 0-0
09.06.2022 Portugalia 2-0 Cehia 8-4 19-10 4-2 0-0
21.06.2012 Cehia 0-1 Portugalia 6-11 13-7 1-2 0-0
11.06.2008 Cehia 1-3 Portugalia 6-6 16-15 1-1 0-0
23.06.1996 Cehia 1-0 Portugalia --- --- 1-4 1-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Portugalia
Gazde Scor Oaspeți
Portugalia 3-0 Irlanda
Portugalia 1-2 Croaţia
Portugalia 4-2 Finlanda
Portugalia 0-2 Slovenia
Portugalia 5-2 Suedia
Logo
Cehia
Gazde Scor Oaspeți
Macedonia de N 1-2 Cehia
Malta 1-7 Cehia
Armenia 1-2 Cehia
Norvegia 1-2 Cehia
Moldova 0-3 Cehia

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Portugalia
Portar Costa
Fundași Silva, Dias, Inacio
Mijlocași Dalot, Fernandes, Vitinha, Cancelo
Silva, Leao
Atacanți Ronaldo
Logo
Cehia
Portar Stanek
Fundași Holes, Hranac, Krejci
Mijlocași Coufal, Soucek, Provod, Doudera
Barak
Atacanți Schick, Hlozek

pont

GG sau Peste 2.5 goluri @ 1.47

Cu 80% din meciurile directe având ambele echipe marcând, meciul dintre Portugalia și Cehia este probabil să urmeze acest trend, având în vedere puterea ofensivă a portughezilor și capacitatea cehilor de a exploata greșelile adversarilor. n meciurile directe dintre Portugalia și Cehia, 60% au avut peste 2.5 goluri, indicând un trend de meciuri cu multe goluri, susținut de performanțele recente ale ambelor echipe.

Bet Builder @18.00

Accidentare
Să înscrie
Cristiano Ronaldo
Accidentare
Să primească un cartonaş
João Palhinha
Accidentare
Faulturi comise +1.5
Ladislav Krejčí

ANALIZA MECI

Portugalia vs Cehia

     În data de 18 Iunie 2024, la ora 22:00, vom asista la unul dintre cele mai așteptate meciuri din prima etapă a Grupei F de la EURO 2024, când Portugalia va întâlni Cehia. Această confruntare va avea loc pe stadionul Red Bull Arena Leipzig și va fi transmisă pe Pro TV. Cu un palmares impresionant în competițiile europene și o echipă plină de talent, Portugalia este cotată ca una dintre favoritele turneului. De cealaltă parte, Cehia vine cu ambiții mari și o apărare solidă care a făcut minuni în calificări.


     Confruntările dintre Portugalia și Cehia au o istorie îndelungată la Campionatul European, cele două echipe întâlnindu-se de trei ori până acum în această competiție. În 1996, Cehia a reușit să câștige cu 1-0, dar Portugalia și-a luat revanșa în 2008 și 2012, câștigând cu 3-1 și respectiv 1-0. În ultimele patru meciuri directe, Portugalia a ieșit mereu învingătoare, marcând 10 goluri și primind doar unul. Statistica arată că Portugalia are un procent de 66.2% șanse de a câștiga acest meci, conform simulărilor Opta supercomputer. Aceasta face din Portugalia favorită certă pentru victorie, dar fotbalul rămâne imprevizibil, iar Cehia are un procent de 33.8% de a obține ceva din acest meci.


     Analizând performanțele recente, Portugalia a fost singura echipă care a câștigat 100% din meciurile de calificare, marcând 36 de goluri și primind doar 2. În schimb, Cehia a impresionat printr-o apărare robustă, permitând doar 5.1 xG și 20 de șuturi pe poartă în cele opt meciuri de calificare. În plus, Cristiano Ronaldo va fi la a șasea participare la Campionatul European, deținând recorduri pentru cele mai multe meciuri (25), cele mai multe goluri (14) și cele mai multe pase de gol (6).


     În meciurile directe, s-au înregistrat în medie 3.2 goluri pe meci, cu un procent de 60% dintre meciuri având peste 2.5 goluri și 80% dintre ele în care ambele echipe au marcat. Acest lucru sugerează un meci deschis, cu multe ocazii de gol. Statisticile arată și o medie de 9.5 cornere pe meci între cele două echipe, cu un procent de 65% dintre meciuri având peste 8.5 cornere.


     Portugalia
vine în acest meci cu o echipă experimentată și plină de talent. Antrenată de Roberto Martínez, echipa portugheză a demonstrat o formă impresionantă în calificări și în meciurile amicale recente. Cristiano Ronaldo, care a marcat 130 de goluri pentru națională, va conduce atacul, fiind susținut de jucători precum Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Rafael Leão și Diogo Jota. În meciurile de acasă, Portugalia a fost de neînvins, având o medie de 3 goluri pe meci și primind doar 0.5 goluri pe meci.


     Statistica meciurilor de acasă arată că Portugalia are o medie de 7.2 cornere pe meci și un procent de 70% de meciuri cu peste 8.5 cornere. De asemenea, echipa portugheză marchează cel mai frecvent în minutele 30-45 și 60-75, ceea ce arată o tendință de a fi foarte periculoasă la sfârșitul fiecărei reprize. În ultimele 5 meciuri de acasă, Portugalia a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu Irlanda, 4-0 cu Luxemburg, 2-1 cu Slovacia, 5-0 cu Liechtenstein și 1-0 cu Bosnia.


     Pepe
și Ruben Dias vor forma un duo solid în apărare, asigurând o structură defensivă puternică. Experiența lui Pepe, la 41 de ani, va fi crucială pentru echipa sa, fiind cel mai vârstnic jucător din istoria Campionatului European. Absențele sunt minime, echipa având un lot complet și pregătit pentru acest meci important.


     Cehia
, antrenată de Ivan Hasek, vine la acest meci cu o apărare care a impresionat în calificări. Deși au cea mai tânără și mai puțin experimentată echipă din turneu, cehii au demonstrat o disciplină defensivă remarcabilă. În meciurile din deplasare, Cehia are o medie de 1.5 goluri marcate pe meci și 0.8 goluri primite. Cu toate acestea, absența lui Michal Sadilek este o pierdere importantă, mijlocașul fiind un titular obișnuit.


     În ultimele 5 meciuri din deplasare, Cehia a obținut următoarele rezultate: 2-1 cu Macedonia de Nord, 3-0 cu Malta, 1-0 cu Norvegia, 2-0 cu Armenia și 1-1 cu Polonia. De remarcat este faptul că echipa cehă are un procent de 60% de meciuri cu peste 2.5 goluri în deplasare și un procent de 55% de meciuri în care ambele echipe au marcat. De asemenea, media de cornere este de 6.8 pe meci, cu un procent de 62% de meciuri având peste 8.5 cornere.


     Patrik Schick
va fi principalul pericol în atac pentru cehi, având 19 goluri pentru națională. La 28 de ani, Schick este într-o formă bună și va fi susținut în ofensivă de Adam Hlozek, un tânăr talent promițător. În apărare, Vladimir Coufal și Tomas Soucek vor asigura stabilitate și vor încerca să blocheze atacurile portugheze. Absențele în apărare nu sunt majore, astfel că cehii vor putea alinia o echipă competitivă.


     În concluzie, meciul dintre Portugalia și Cehia promite să fie o confruntare intensă, cu multe ocazii de gol și momente spectaculoase. Portugalia pornește ca favorită, dar Cehia are resursele necesare pentru a produce o surpriză. Pariorii ar trebui să urmărească cu atenție statisticile prezentate și să ia în considerare forma recentă a echipelor atunci când își plasează pariurile.

Portugalia: Formă, știri si statistici

     Portugalia vine în acest meci cu o echipă experimentată și plină de talent. Antrenată de Roberto Martínez, echipa portugheză a demonstrat o formă impresionantă în calificări și în meciurile amicale recente. Cristiano Ronaldo, care a marcat 130 de goluri pentru națională, va conduce atacul, fiind susținut de jucători precum Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Rafael Leão și Diogo Jota. În meciurile de acasă, Portugalia a fost de neînvins, având o medie de 3 goluri pe meci și primind doar 0.5 goluri pe meci.


     Statistica meciurilor de acasă arată că Portugalia are o medie de 7.2 cornere pe meci și un procent de 70% de meciuri cu peste 8.5 cornere. De asemenea, echipa portugheză marchează cel mai frecvent în minutele 30-45 și 60-75, ceea ce arată o tendință de a fi foarte periculoasă la sfârșitul fiecărei reprize. În ultimele 5 meciuri de acasă, Portugalia a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu Irlanda, 4-0 cu Luxemburg, 2-1 cu Slovacia, 5-0 cu Liechtenstein și 1-0 cu Bosnia.


     Pepe
și Ruben Dias vor forma un duo solid în apărare, asigurând o structură defensivă puternică. Experiența lui Pepe, la 41 de ani, va fi crucială pentru echipa sa, fiind cel mai vârstnic jucător din istoria Campionatului European. Absențele sunt minime, echipa având un lot complet și pregătit pentru acest meci important.


     În ceea ce privește stilul de joc, Portugalia se bazează pe posesia prelungită a mingii și pe construirea atacurilor prin pase scurte și rapide. Echipa portugheză este cunoscută pentru capacitatea sa de a controla jocul și de a crea numeroase ocazii de gol. Punctele forte includ viteza și tehnica individuală a jucătorilor ofensivi, în timp ce punctele slabe pot fi găsite în momentele de tranziție defensivă, când echipa poate fi vulnerabilă la contraatacuri rapide.


     Comparativ cu Cehia, Portugalia are o echipă mult mai experimentată și mai bine cotată din punct de vedere individual. Totuși, fotbalul este un sport de echipă, iar Cehia a demonstrat că poate face față adversarilor puternici printr-o organizare defensivă impecabilă și prin jocul colectiv. În ceea ce privește șirurile și secvențele, Portugalia are o serie impresionantă de meciuri fără înfrângere pe teren propriu, ceea ce le oferă un avantaj psihologic semnificativ.

Cehia: Formă, știri si statistici

     Cehia, antrenată de Ivan Hasek, vine la acest meci cu o apărare care a impresionat în calificări. Deși au cea mai tânără și mai puțin experimentată echipă din turneu, cehii au demonstrat o disciplină defensivă remarcabilă. În meciurile din deplasare, Cehia are o medie de 1.5 goluri marcate pe meci și 0.8 goluri primite. Cu toate acestea, absența lui Michal Sadilek este o pierdere importantă, mijlocașul fiind un titular obișnuit.


     În ultimele 5 meciuri din deplasare, Cehia a obținut următoarele rezultate: 2-1 cu Macedonia de Nord, 3-0 cu Malta, 1-0 cu Norvegia, 2-0 cu Armenia și 1-1 cu Polonia. De remarcat este faptul că echipa cehă are un procent de 60% de meciuri cu peste 2.5 goluri în deplasare și un procent de 55% de meciuri în care ambele echipe au marcat. De asemenea, media de cornere este de 6.8 pe meci, cu un procent de 62% de meciuri având peste 8.5 cornere.


     Patrik Schick
va fi principalul pericol în atac pentru cehi, având 19 goluri pentru națională. La 28 de ani, Schick este într-o formă bună și va fi susținut în ofensivă de Adam Hlozek, un tânăr talent promițător. În apărare, Vladimir Coufal și Tomas Soucek vor asigura stabilitate și vor încerca să blocheze atacurile portugheze. Absențele în apărare nu sunt majore, astfel că cehii vor putea alinia o echipă competitivă.


     Stilul de joc al Cehiei se bazează pe o organizare defensivă strictă și pe contraatacuri rapide. Echipa cehă este cunoscută pentru capacitatea sa de a se apăra eficient și de a profita de oportunitățile de contraatac. Punctele forte includ disciplina defensivă și capacitatea de a capitaliza pe greșelile adversarilor, în timp ce punctele slabe pot fi găsite în lipsa de experiență a unora dintre jucători și în dificultatea de a menține posesia mingii în fața echipelor puternice.


     Comparativ cu Portugalia, Cehia are o echipă mai tânără și mai puțin experimentată, dar cu un potențial mare de a surprinde. Organizarea defensivă și capacitatea de a exploata spațiile lăsate de adversari pot fi factori decisivi în acest meci. De asemenea, șirul de cinci victorii consecutive în toate competițiile oferă un moral ridicat echipei cehe înainte de această confruntare importantă.


     În concluzie, meciul dintre Portugalia și Cehia promite să fie o confruntare intensă și echilibrată. Portugalia pornește ca favorită datorită experienței și calității individuale a jucătorilor, dar Cehia are resursele necesare pentru a produce o surpriză. Pariorii ar trebui să urmărească cu atenție statisticile prezentate și să ia în considerare forma recentă a echipelor atunci când își plasează pariurile.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, platforma de încredere pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă ajuta să faceți cele mai informate decizii de pariere. Ne concentrăm pe furnizarea de ponturi pariuri detaliate și bine fundamentate, care să vă ofere un avantaj competitiv în lumea pariurilor sportive.

     Analizăm fiecare meci în profunzime, luând în considerare forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și tacticile antrenorilor. Aceste ponturi EURO 2024 sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe, astfel încât să puteți maximiza șansele de câștig. Echipa noastră de experți utilizează date statistice precise și cunoștințe aprofundate ale echipelor pentru a vă oferi ponturi pariuri care să reflecte cele mai recente evoluții din lumea sportului.

     Pentru fanii echipei naționale a României, suntem dedicați să oferim ponturi pariuri EURO 2024 specifice pentru Romania EURO 2024. Analizăm în detaliu fiecare aspect al meciurilor echipei României, inclusiv forma actuală, performanțele jucătorilor și strategia echipei, pentru a vă oferi ponturipariuri pro care să reflecte cele mai recente și relevante informații. Indiferent dacă sunteți un fan devotat sau un parior strategic, veți găsi ponturi care să vă ajute să luați cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, oferim și o gamă largă de ponturipariuri pro pentru diverse competiții și sporturi. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții din lumea sportului, asigurându-se că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe analize riguroase și date actualizate. Astfel, aveți la dispoziție ponturi pariuri care sunt bine fundamentate și de încredere.

     Un aspect important al platformei noastre este diversitatea și actualitatea ponturi pariuri pe care le oferim. Ne străduim să acoperim toate marile competiții sportive, de la fotbal și baschet până la tenis și alte sporturi populare. Indiferent de preferințele dumneavoastră, veți găsi întotdeauna ponturi care să se potrivească nevoilor și strategiilor dumneavoastră de pariere. Fiecare pont este verificat atent pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor, oferindu-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la analiza meciurilor și competițiilor. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Acestea includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 de cea mai înaltă calitate, bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu. Fiecare pont este atent verificat de echipa noastră de experți pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna la dispoziție ponturi care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive.

     În concluzie, XpertBet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturi pariuri, Romania EURO 2024 și ponturipariuri pro, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

     Pe măsură ce se apropie EURO 2024, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și ponturipariuri pro. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru fotbal și pariuri într-o sursă de câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a începe aventura parierii alături de cei mai buni experți din domeniu.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi EURO 2024 de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturi pariuri, Romania EURO 2024 și ponturipariuri pro, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri