Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Argentina vs Canada. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 09.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Argentina vs Canada meci din semifinalele Copa America
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Piero Maza

Stadion
Stadion

MetLife Stadium

ceas
Ora de incepere

03:00

Argentina Canada Ponturi Pariuri

Ponturi Argentina Canada – Pe 10 iulie 2024, la ora 03:00, Argentina și Canada se întâlnesc în semifinalele Copa America, oferind un meci plin de adrenalină și spectaculozitate. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV, oferind fanilor și pariorilor oportunitatea de a vedea un duel intens. Înaintea acestei confruntări importante, vom analiza contextul, importanța și șansele celor două echipe. Găsiți mai jos Ponturi Argentina Canada de la experții XperBet.

ultimele meciuri directe Argentina Canada

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
21.06.2024 Argentina 2-0 Canada 7-4 15-9 2-2 0-0
24.05.2010 Argentina 5-0 Canada --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE Argentina Canada

Logo
Argentina
Gazde Scor Oaspeți
Argentina 1-1 Ecuador
Argentina 2-0 Peru
Argentina 1-0 Chile
Argentina 2-0 Canada
Argentina 4-1 Guatemala
Logo
Canada
Gazde Scor Oaspeți
Venezuela 1-1 Canada
Chile 0-0 Canada
Peru 0-1 Canada
Argentina 2-0 Canada
Franţa 0-0 Canada

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT Argentina Canada

ECHIPE PROBABILE Argentina Canada

Logo
Argentina
Portar E. Martinez
Fundași Molina, Romero, Li. Martinez, Tagliafico
Mijlocași De Paul, Mac Allister, Lo Celso, Gonzalez
Atacanți Messi, La. Martinez
Logo
Canada
Portar Crepeau
Fundași Johnston, Bombito, Cornelius, Davies
Mijlocași Osorio, Eustaquio
Laryea, David, Shaffelburg
Atacanți Larin

pont

Victorie Argentina si Peste 1.5 Goluri in Meci @ 1.70

Argentina a dominat în meciurile directe cu Canada, câștigând ambele întâlniri anterioare și marcând de șapte ori fără a primi vreun gol. Cu o apărare solidă și atacanți de top precum Lautaro Martínez, Argentina este favorită să câștige acest meci crucial din semifinalele Copa America.

ANALIZA MECI Argentina Canada

Ponturi Argentina vs Canada

     Meciul dintre Argentina și Canada, programat pentru data de 10 iulie 2024, la ora 03:00, promite să fie unul dintre cele mai captivante din semifinalele Copa America. Această confruntare nu doar că aduce în față două echipe cu stiluri de joc diferite, dar și cu ambiții mari pentru a ajunge în finala competiției. Argentina, câștigătoarea Cupei Mondiale și deținătoarea titlului Copa America, se confruntă cu o echipă canadiană determinată să-și facă un nume pe scena internațională.

     Din punct de vedere al clasamentului și al performanțelor recente, Argentina se află într-o formă excelentă, cu un istoric impresionant în competițiile majore. La Albiceleste au ajuns în semifinalele a șapte din ultimele opt turnee majore, excepția fiind Cupa Mondială din 2018. În plus, Argentina a câștigat ultimele 10 meciuri împotriva echipelor din CONCACAF în competiții oficiale, fără a primi gol în ultimele șase astfel de meciuri. În schimb, Canada, deși este doar a patra echipă din CONCACAF care ajunge în semifinalele Copa America, a demonstrat o creștere semnificativă, eliminând Venezuela la penalty-uri în sferturi.

     Meciurile directe între aceste două echipe au fost puține, dar relevante. Argentina a câștigat ambele confruntări anterioare, marcând un total de șapte goluri fără a primi vreunul. În ultimul lor meci din faza grupelor, Argentina a învins Canada cu 2-0, cu goluri marcate de Julián Álvarez și Lautaro Martínez. De asemenea, Argentina a avut un xG (expected goals) de 3.02 în acel meci, comparativ cu 1.16 pentru Canada. Aceste statistici subliniază dominarea argentiniană în întâlnirile directe și capacitatea lor de a crea numeroase ocazii de gol.

     Analizând mai detaliat statisticile echipelor, Argentina a demonstrat o medie de goluri impresionante în meciurile de acasă, cu un procent ridicat de meciuri în care s-au marcat peste 2.5 goluri și ambele echipe au marcat. De exemplu, în ultimele cinci meciuri de acasă, Argentina a înregistrat scoruri care evidențiază forța lor ofensivă și stabilitatea defensivă. În ceea ce privește cornerele, Argentina are o medie ridicată, depășind frecvent pragul de 8.5 cornere per meci, ceea ce indică un stil de joc ofensiv și presiune constantă asupra adversarilor.

     Pe de altă parte, Canada a avut un parcurs remarcabil în deplasare, cu rezultate care reflectă atât provocările cât și succesele lor. În ultimele cinci meciuri din deplasare, Canada a arătat o tendință de a marca mai puține goluri și de a se concentra pe apărare. Statistica arată că în aceste meciuri, procentul de meciuri cu peste 2.5 goluri și ambele echipe marcând a fost mai scăzut, iar media cornerelor a fost mai mică decât cea a Argentinei. Totuși, performanțele individuale ale unor jucători precum Alphonso Davies și Maxime Crepeau au jucat un rol crucial în menținerea echipei în competiție.

Argentina: Formă, știri si statistici

     Argentina, condusă de Lionel Scaloni, intră în această semifinală cu un statut de favorit datorită performanțelor lor constante și a talentului individual excepțional. Cu o echipă plină de vedete, Argentina a demonstrat o capacitate de a domina meciurile atât ofensiv cât și defensiv. La Albiceleste au reușit să ajungă în semifinalele a șapte din ultimele opt turnee majore, iar seria lor impresionantă de 10 victorii împotriva echipelor din CONCACAF fără a primi gol este un testament al forței lor.


     Un factor cheie în succesul Argentinei este coeziunea echipei și adaptabilitatea tacticii lor. Lionel Scaloni a reușit să creeze un echilibru între tinerii talentați și jucătorii experimentați, permițând echipei să se adapteze la diverse stiluri de joc și să răspundă eficient la provocările adversarilor. Stilul de joc al Argentinei este caracterizat prin posesie prelungită, presiune constantă și tranziții rapide, toate acestea susținute de o defensivă solidă.


     Jucători precum Lautaro Martínez și Julián Álvarez au fost esențiali în atac, ambii contribuind semnificativ în meciurile anterioare. Lautaro Martínez, golgheterul turneului, a demonstrat o eficiență remarcabilă, marcând patru goluri și creând multiple ocazii pentru colegii săi. În spatele atacanților, Alexis Mac Allister a jucat un rol crucial în mijlocul terenului, contribuind atât defensiv cât și ofensiv cu pase precise și asisturi importante.


     Defensiva Argentinei, condusă de Emiliano Martínez în poartă, a fost aproape impenetrabilă. Cu doar un gol primit în turneu, apărarea argentiniană a fost organizată și disciplinată, minimizând șansele adversarilor. Emiliano Martínez a fost un erou în meciul împotriva Ecuadorului, apărând două lovituri de departajare și demonstrându-și din nou calitățile de portar de clasă mondială.


     Comparativ cu Canada, Argentina are un avantaj clar în ceea ce privește experiența și calitatea individuală a jucătorilor. De asemenea, statisticile meciurilor de acasă evidențiază capacitatea lor de a controla jocul și de a crea numeroase ocazii de gol. Media de goluri marcate de Argentina în meciurile de acasă este impresionantă, iar procentul de meciuri cu peste 2.5 goluri și ambele echipe marcând este ridicat. Acest lucru sugerează că Argentina nu doar că domină meciurile, dar și că adversarii lor găsesc dificil să îi oprească.


     Un alt aspect important este capacitatea Argentinei de a obține cornere, cu o medie ridicată în meciurile de acasă. Acest lucru reflectă presiunea constantă pe care o exercită asupra apărării adverse și abilitatea lor de a crea ocazii din diverse situații de joc. În plus, minutele în care Argentina marchează cele mai multe goluri sunt adesea în a doua jumătate a meciului, ceea ce indică o echipă capabilă să mențină intensitatea și să capitalizeze pe oboseala adversarilor.


     În concluzie, Argentina intră în această semifinală cu o formă excelentă și o încredere justificată în capacitățile lor. Plusurile lor includ un atac prolific, o apărare solidă și o echipă bine organizată, în timp ce minusurile sunt greu de identificat datorită performanțelor lor constante. Stilul lor de joc bazat pe posesie și presiune constantă îi face o echipă dificil de învins. Comparativ cu Canada, Argentina are avantajul experienței și al talentului individual, ceea ce îi plasează în postura de favoriți pentru a ajunge în finala Copa America.

Canada: Formă, știri si statistici

     Canada, sub conducerea lui Jesse Marsch, se află într-o poziție inedită și excitantă în semifinalele Copa America, fiind doar a patra echipă din CONCACAF care reușește această performanță. Performanța lor de a ajunge în această fază a competiției este cu atât mai impresionantă având în vedere că este prima lor participare la Copa America. După un parcurs plin de provocări, culminând cu victoria la penalty-uri împotriva Venezuelei în sferturi, Canada se pregătește să înfrunte una dintre cele mai puternice echipe din lume.


     Echipa canadiană a demonstrat o defensivă solidă și o capacitate de a se adapta la adversari puternici. De la înfrângerea cu 2-0 în fața Argentinei în faza grupelor, Canada a reușit să crească în performanță, primind doar un gol în ultimele trei meciuri. Performanțele lor defensive au fost susținute de portarul Maxime Crepeau, care a avut intervenții cruciale, inclusiv două salvări decisive în meciul împotriva Venezuelei.


     Alphonso Davies, căpitanul echipei, a jucat un rol crucial atât defensiv cât și ofensiv. Rapiditatea și abilitatea lui de a crea ocazii din flancuri au fost esențiale pentru echipă. Totuși, Canada va trebui să facă față absenței unor jucători cheie precum Tajon Buchanan, accidentat înainte de sferturile de finală. În ciuda acestor absențe, echipa a demonstrat coeziune și determinare, elemente esențiale pentru a face față provocărilor aduse de adversari puternici.


     În ceea ce privește statisticile din meciurile din deplasare, Canada a avut rezultate mixte. Deși defensiva lor a fost solidă, marcând doar două goluri în ultimele cinci meciuri, echipa a arătat o capacitate limitată de a crea ocazii clare de gol. Aceasta este o preocupare majoră pentru Jesse Marsch, care va trebui să găsească soluții tactice pentru a sparge apărarea bine organizată a Argentinei.


     Stilul de joc al Canadei se bazează pe apărare solidă și contraatacuri rapide. Comparativ cu Argentina, Canada are un stil de joc mai reținut, concentrându-se pe a închide spațiile și a exploata erorile adversarilor. În meciul din faza grupelor împotriva Argentinei, Canada a demonstrat capacitatea de a rezista presiunii și de a crea ocazii sporadice, dar nu a reușit să convertească aceste ocazii în goluri. Aceasta va fi o provocare majoră în semifinale, unde orice ocazie ratată poate fi decisivă.


     Un alt aspect important în meciurile Canadei este numărul de cornere. În meciurile din deplasare, Canada a avut o medie mai mică de cornere comparativ cu Argentina, ceea ce reflectă stilul lor de joc defensiv. Totuși, această statistică poate fi influențată de tactica adoptată împotriva adversarilor puternici, unde accentul este pus pe apărare și contraatacuri.


     În concluzie, Canada se confruntă cu o provocare uriașă în semifinale, dar performanțele lor din acest turneu au demonstrat că sunt capabili de surprize. Plusurile echipei includ o defensivă solidă, coeziunea echipei și performanțele remarcabile ale unor jucători cheie. Pe de altă parte, minusurile includ capacitatea limitată de a crea și finaliza ocazii de gol, precum și absența unor jucători importanți. Comparativ cu Argentina, Canada trebuie să îmbunătățească aspectele ofensive și să găsească modalități de a sparge apărarea adversă pentru a avea șanse reale de a ajunge în finala Copa America.

Ponturi Pariuri Argentina Canada

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul unde puteți găsi cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau abia ați început, suntem aici să vă oferim cele mai precise și actualizate ponturi Copa America. Echipa noastră de experți analizează fiecare meci în detaliu pentru a vă ajuta să luați cele mai informate decizii de pariere.

     Copa America este una dintre cele mai vechi și prestigioase competiții internaționale de fotbal, aducând laolaltă cele mai bune echipe din America de Sud și, uneori, invitați speciali din alte părți ale lumii. Pentru a maximiza șansele de câștig, este esențial să aveți acces la ponturi pariuri Copa America de încredere. Fiecare meci este unic și necesită o analiză amănunțită pentru a identifica cele mai bune opțiuni de pariere.

     Unul dintre cele mai așteptate meciuri din acest turneu este cel dintre Argentina și Canada. Echipa noastră a studiat în detaliu forma ambelor echipe, tacticile folosite și jucătorii cheie pentru a vă oferi ponturi Argentina Canada de calitate. Această analiză detaliată vă va ajuta să înțelegeți mai bine dinamica meciului și să faceți pariuri mai informate.

     Pe lângă Copa America, xpertbet.ro vă oferă și ponturile zilei pentru o varietate de competiții și evenimente sportive. Indiferent de sportul sau liga care vă interesează, echipa noastră este aici să vă ofere cele mai bune predicții și analize. Fiecare ponturile zilei este bazat pe o analiză amănunțită a meciurilor și a statisticilor relevante, asigurându-vă că aveți toate informațiile necesare pentru a paria cu succes.

     Pentru cei care doresc să parieze pe meciurile de astăzi, secțiunea noastră dedicată predictiilor fotbal astazi este exact ceea ce aveți nevoie. Fiecare predicție este bazată pe o analiză detaliată a meciurilor viitoare, oferindu-vă cele mai bune oportunități de pariere. Indiferent de echipele implicate, ne străduim să vă oferim cele mai precise predictii fotbal astazi pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii.

     La xpertbet.ro, ne mândrim cu echipa noastră de experți în ponturi pariuri Copa America, care folosesc cele mai avansate tehnici de analiză pentru a vă oferi predicții de calitate. Fiecare meci este analizat în detaliu, ținând cont de forma echipelor, performanțele anterioare și multe alte variabile care pot influența rezultatul. Astfel, puteți fi sigur că aveți acces la cele mai bune ponturi Copa America disponibile.

     Meciul dintre Argentina și Canada este doar unul dintre multele pe care le acoperim cu atenție. Ponturile Argentina Canada includ recomandări pentru diverse tipuri de pariuri, de la scor corect până la numărul total de goluri și jucători care ar putea marca. Prin analizarea fiecărui detaliu, ne asigurăm că aveți toate informațiile necesare pentru a face pariuri de succes.

     Pe lângă Copa America, oferim ponturile zilei pentru o gamă largă de competiții, inclusiv ligile naționale și internaționale. Indiferent de meciurile care vă interesează, echipa noastră de experți vă oferă predicții bazate pe date concrete și analize aprofundate. Fiecare predictii fotbal astazi este gândit să vă ofere un avantaj competitiv, ajutându-vă să luați cele mai bune decizii la pariuri.

     Parierea pe fotbal nu este doar o chestiune de noroc, ci și de cunoaștere și strategie. De aceea, xpertbet.ro se angajează să vă ofere cele mai bune ponturi pariuri Copa America și predictii fotbal astazi, astfel încât să aveți toate informațiile necesare pentru a paria inteligent. Fiecare predicție vine cu o explicație detaliată, pentru a vă ajuta să înțelegeți raționamentul din spatele ei și să o utilizați în avantajul vostru.

     Pentru a vă asigura că sunteți mereu la curent cu cele mai noi informații, site-ul nostru este actualizat constant cu ponturi Copa America și predictii fotbal astazi. Indiferent unde vă aflați, puteți accesa xpertbet.ro de pe orice dispozitiv pentru a consulta cele mai recente analize și predicții. Suntem aici să vă ghidăm prin fiecare etapă a parierii, asigurându-ne că aveți cele mai bune informații la îndemână.

     Meciul dintre Argentina și Canada este un exemplu perfect de cum ponturile Argentina Canada vă pot ajuta să faceți pariuri câștigătoare. Analizăm forma echipelor, absențele importante, tacticile folosite și multe alte aspecte pentru a vă oferi predicții de încredere. Fiecare detaliu contează și suntem dedicați să vă oferim cele mai precise ponturi pariuri Copa America.

     Nu uitați să verificați secțiunea noastră dedicată ponturile zilei pentru a găsi cele mai bune oportunități de pariere. Fiecare predicție este susținută de o analiză amănunțită și de expertiza noastră vastă în domeniul pariurilor sportive. Indiferent de competiție, suntem aici să vă oferim cele mai bune predictii fotbal astazi, astfel încât să puteți paria cu încredere.

     La xpertbet.ro, ne străduim să fim partenerul vostru de încredere în lumea pariurilor sportive. Fie că sunteți interesat de Copa America sau de alte competiții, echipa noastră de experți este aici să vă ofere ponturi pariuri Copa America și predictii fotbal astazi de calitate. Vă încurajăm să reveniți zilnic pentru cele mai recente predicții și să profitați de cunoștințele noastre pentru a câștiga la pariuri.

     Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune ponturi pariuri Copa America, ponturi Copa America, ponturi Argentina Canada, ponturile zilei și predictii fotbal astazi, xpertbet.ro este locul potrivit pentru voi. Alăturați-vă comunității noastre de pariori și începeți să câștigați cu ajutorul analizelor și predicțiilor noastre de top. Vă mulțumim că ați ales xpertbet.ro și vă dorim mult succes la pariuri!

     Prin oferirea de ponturi fotbal de calitate, ne străduim să devenim partenerul vostru de încredere în lumea pariurilor sportive. Fie că sunteți interesat de meciuri internaționale sau competiții naționale, echipa noastră de experți este aici să vă ghideze prin fiecare pariu. Vă încurajăm să reveniți zilnic pentru cele mai recente predictii fotbal astazi și să profitați de cunoștințele și experiența noastră.

     Nu ratați ocazia de a paria inteligent și de a vă maximiza câștigurile cu ajutorul ponturilor pariuri Copa America oferite de xpertbet.ro. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune analize și predicții pentru a vă ajuta să luați cele mai informate decizii la pariuri.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri