Type to search

Stiri Serie A

Planuri de Reconfigurare a Lotului la Juventus: Cine sunt Jucătorii care Ar Putea Pleca în Vară?

Avatar of Xpert Bet
Share

Reducerea Bugetului Salarial la Juventus

  Într-o mișcare strategică, Juventus intenționează să reducă semnificativ bugetul său salarial în vara aceasta, pentru a se adapta la noile cerințe financiare și pentru a îmbunătăți sustenabilitatea clubului în Serie A. Potrivit recentelor statistici fotbal realizate de finanțiștii clubului, această decizie vine în urma haosului din sezonul precedent și necesității de a remedia situația financiară delicată a clubului, după plecarea lui Andrea Agnelli și a consiliului său în noiembrie 2022.

  Sub conducerea directorului sportiv Cristiano Giuntoli, Juventus a adoptat o abordare mai precaută în ultimele două ferestre de transfer dar se așteaptă să facă modificări semnificative în lotul său în această vară, confirmând ultimele predicții fotbal din Italia. Cu intenția de a consolida echipa pentru revenirea în Liga Campionilor, clubul pregătește terenul pentru noi achiziții, dar și pentru plecarea unor jucători cheie.

Planuri de Reconfigurare a Lotului la Juventus: Cine sunt Jucătorii care Ar Putea Pleca în Vară?
Cristiano Giuntoli

Schimbări Iminente în Echipa Bianconerilor

  Primul jucător consemnat pentru plecare este Paul Pogba, care nu a mai jucat din septembrie din cauza suspendării sale de patru ani pentru dopaj. Plecarea sa va aduce o economie de opt milioane euro net pe sezon, deși acesta a fost plătit doar cu salariul minim pe timpul suspendării sale, așa cum relatează unele ponturi fotbal din Serie A dezvăluite online.   

  Alți jucători care se află pe listă pentru plecare sunt Arkadiusz Milik, cu un salariu de 3,5 milioane euro, Alex Sandro, cu un salariu de 6 milioane euro, și Daniele Rugani, care câștigă 3,5 milioane euronet. Aceste mișcări sunt parte a eforturilor Juventus de a reduce bugetul său salarial cu aproximativ 30-35 de milioane euro, având în vedere că clubul plătește în prezent 126 de milioane euro brut pe an numai în salarii.

Planuri de Reconfigurare a Lotului la Juventus: Cine sunt Jucătorii care Ar Putea Pleca în Vară?
Paul Pogba
Taguri