Type to search

Stiri Ligue 1

Paris St Germain Ratează Șansa de a-și Mări Avantajul în Ligue 1: Remiză 2-2 cu Brest

Avatar of Xpert Bet
Share

Două Reprize Complet Diferite

  Paris St Germain, aflat în fruntea clasamentului cu 44 de puncte, a ratat șansa de a-și extinde avansul în Ligue 1, remizând acasă 2-2 cu Brest. După o primă repriză dominantă, în care Marco Asensio și Randal Kolo Muani au marcat, echipa lui Luis Enrique a pierdut controlul în partea a doua. Antrenorul a recunoscut că au subestimat adversarul și că rezultatul putea fi și mai nefavorabil.

  Prima repriză a fost un spectacol al lui PSG, cu Asensio deschizând scorul în minutul 38, iar Kolo Muani dublând avantajul chiar înainte de pauză. Cu toate acestea, a doua repriză a fost una dezamăgitoare, iar Brest a revenit în joc. Mahdi Camara și Mathias Pereira Lage au marcat golurile echipei oaspete, anulând avantajul inițial al parizienilor. Echipa lui Enrique a avut șanse reduse de victorie în final, după ce Bradley Barcola a primit al doilea cartonaș galben.

Paris St Germain Ratează Șansa de a-și Mări Avantajul în Ligue 1: Remiză 2-2 cu Brest
Marco Asensio a deschis scorul

Pereira Lage, Eroul Serii pentru Brest

  Mathias Pereira Lage, intrat în repriza a doua, a adus egalarea pentru Brest cu o execuție elegantă, marcând al treilea său gol al sezonului. Performanța sa a evidențiat spiritul de echipă al lui Brest, care acum ocupă locul trei în Ligue 1 cu 35 de puncte. Echipa a demonstrat că poate face față și celor mai puternice echipe din campionat.  

  Paris St Germain se pregătește pentru un nou duel cu Brest în Cupa Franței, după ce vor întâlni Strasbourg vineri, meciuri ale căror ponturi fotbal vor fi accesibile curând, pe site-urile experților în pariuri sportive. Luis Enrique avertizează că partida va fi dificilă și își exprimă frustrarea față de evoluția echipei. Cu Brest pe locul trei în Ligue 1, competitivitatea din campionat devine tot mai intensă.

Paris St Germain Ratează Șansa de a-și Mări Avantajul în Ligue 1: Remiză 2-2 cu Brest
Mathias Pereira Lage
Taguri

Lasa un comentariu