Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Olanda vs Austria. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 25.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Ivan Kružliak

Stadion
Stadion

Olympiastadion

Icon
Transmis la TV

Pro Arena

ceas
Ora de incepere

19:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
17.06.2021 Olanda 2-0 Austria 2-5 13-9 1-2 0-0
04.06.2016 Austria 0-2 Olanda 5-2 11-16 0-1 0-0
09.02.2011 Olanda 3-1 Austria --- --- --- ---
26.03.2008 Austria 3-4 Olanda --- --- --- ---
06.09.2003 Olanda 3-1 Austria --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Olanda
Gazde Scor Oaspeți
Olanda 0-0 Franţa
Olanda 2-1 Polonia
Olanda 4-0 Islanda
Olanda 4-0 Canada
Olanda 1-2 Germania
Logo
Austria
Gazde Scor Oaspeți
Polonia 1-3 Austria
Franţa 1-0 Austria
Elveţia 1-1 Austria
Serbia 1-2 Austria
Turcia 1-6 Austria

ECHIPE PROBABILE

Logo
Olanda
Portar Verbruggen
Fundași Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake
Mijlocași Reijnders, Schouten
Frimpong, Simons, Gakpo
Atacanți Depay
Logo
Austria
Portar Pentz
Fundași Posch, Danso, Lienhart, Mwene
Mijlocași Seiwald, Laimer
Wimmer, Baumgartner, Sabitzer
Atacanți Gregoritsch

pont

Ambele Marchează @ 1.67

Olanda și Austria au demonstrat abilități ofensive impresionante, cu Olanda având o medie de 2.8 goluri pe meci acasă și Austria o medie de 1.6 goluri pe meci în deplasare. Aceasta sugerează un meci deschis, cu ambele echipe având șanse mari să înscrie.

ANALIZA MECI

Olanda vs Austria

     Meciul dintre Olanda și Austria, programat pentru 25 iunie 2024, la ora 19:00, în cadrul ultimei etape a Grupei D a EURO 2024, promite să fie unul captivant. Ambele echipe sunt hotărâte să obțină un rezultat pozitiv pentru a-și asigura calificarea în fazele eliminatorii. Partida va fi transmisă în direct pe Pro Arena, oferindu-le fanilor fotbalului și pariorilor șansa de a urmări evoluțiile celor două formații.


     Olanda
a demonstrat un parcurs solid în acest turneu, având nevoie doar de un punct pentru a-și asigura locul în primele două echipe din grupă. Echipa antrenată de Ronald Koeman a reușit să se califice în fazele eliminatorii ale Campionatului European de opt ori în ultimele nouă apariții, confirmând astfel statutul de favorită. În meciurile directe cu Austria, Olanda a înregistrat șapte victorii consecutive, un record impresionant care le oferă un moral ridicat înaintea acestei confruntări.


     Pe de altă parte, Austria vine după o victorie convingătoare cu 3-1 împotriva Poloniei, și speră să obțină un rezultat pozitiv pentru a-și asigura calificarea. Echipa antrenată de Ralf Rangnick a arătat determinare și consistență, fiind una dintre echipele cu cea mai bună poziție pentru a avansa din grupa lor.


     În meciurile directe dintre aceste două echipe, Olanda a marcat 20 de goluri, în timp ce Austria a reușit să înscrie doar 8. Procentul meciurilor în care s-au marcat peste 2.5 goluri este de 60%, iar în 50% dintre aceste confruntări, ambele echipe au reușit să înscrie. Aceasta sugerează un meci deschis, cu multe ocazii de gol.


     Statistici recente indică faptul că în meciurile de acasă ale Olandei, media de goluri înscrise este de 2.8 pe meci, cu 70% dintre meciuri având peste 1.5 goluri și 50% peste 2.5 goluri. În ceea ce privește cornerele, media este de 7.2 pe meci, iar procentul meciurilor cu peste 8.5 cornere este de 55%.


     De cealaltă parte, Austria, în deplasare, are o medie de 1.6 goluri pe meci, cu 60% dintre meciuri având peste 1.5 goluri și 40% peste 2.5 goluri. Media cornerelor în deplasare pentru Austria este de 4.8 pe meci, iar procentul meciurilor cu peste 8.5 cornere este de 45%.


     În ceea ce privește jucătorii cheie, Olanda se bazează pe Memphis Depay, care a înscris 5 goluri și a oferit 3 pase decisive în acest turneu. De asemenea, Denzel Dumfries a fost un factor important, atât defensiv cât și ofensiv, cu prestații consistente. Pentru Austria, Marko Arnautovic și Christoph Baumgartner au fost esențiali, ambii contribuind decisiv la victoriile echipei.


     În concluzie, meciul dintre Olanda și Austria se anunță a fi unul plin de spectaculozitate și dramatism, cu ambele echipe luptând pentru a-și asigura locul în fazele eliminatorii ale EURO 2024. Cu o istorie bogată de confruntări directe și statistici care favorizează un meci cu multe goluri și ocazii, această partidă este una de neratat pentru toți fanii fotbalului și pariorii pasionați.

Olanda: Formă, știri si statistici

     Olanda intră în această partidă cu un moral ridicat, având în vedere performanțele lor impresionante din faza grupelor EURO 2024. Echipa antrenată de Ronald Koeman a arătat consistență și determinare, reușind să își asigure calificarea în fazele eliminatorii pentru a opta oară în ultimele nouă turnee europene. Cu un punct necesar pentru a-și asigura un loc în primele două echipe din Grupa D, Olanda are toate motivele să abordeze acest meci cu încredere.


     În meciurile de acasă, Olanda a demonstrat o forță ofensivă remarcabilă, cu o medie de 2.8 goluri pe meci. Cu 70% dintre meciurile de acasă având peste 1.5 goluri și 50% având peste 2.5 goluri, este evident că echipa lui Koeman știe cum să își impună jocul și să creeze multe ocazii de gol. În plus, media de 7.2 cornere pe meci arată o echipă care atacă constant și pune presiune pe apărarea adversă.


     Unul dintre jucătorii cheie pentru Olanda este Memphis Depay, care a înscris 5 goluri și a oferit 3 pase decisive în acest turneu. Prestațiile sale au fost esențiale pentru succesul echipei, iar capacitatea sa de a crea și finaliza ocazii îl face un jucător de urmărit în această partidă. De asemenea, Denzel Dumfries a fost impresionant, contribuind atât defensiv cât și ofensiv, cu incursiunile sale pe banda dreaptă fiind o constantă amenințare pentru adversari.


     În apărare, Virgil van Dijk a fost un lider exemplar, având 8 deposedări reușite împotriva Franței, cel mai mare număr de deposedări pentru un jucător olandez într-un meci de grupă la Campionatul European din 2008. Prezența sa în centrul apărării oferă siguranță echipei și permite olandezilor să construiască atacuri din spate.


     Ronald Koeman are la dispoziție un lot complet pentru acest meci, după revenirea lui Brian Brobbey, care a fost pe banca de rezerve împotriva Franței. Acest lucru oferă multiple opțiuni tactice pentru antrenorul olandez, care ar putea opta pentru rotația jucătorilor pentru a menține prospețimea echipei, având în vedere că calificarea este aproape asigurată.


     Un alt jucător de urmărit este Tijjani Reijnders, care a impresionat în meciul împotriva Franței prin pasele sale precise și capacitatea de a deschide jocul. Cu o rată de completare a paselor sub presiune de 97%, Reijnders a arătat calm și eficiență în mijlocul terenului, contribuind semnificativ la tranzițiile ofensive ale echipei.


     În ceea ce privește stilul de joc, Olanda adoptă o abordare ofensivă, cu accent pe posesie și atacuri rapide pe benzi. Echipa lui Koeman preferă să controleze jocul printr-o posesie prelungită și să creeze ocazii prin combinații rapide și schimbări de direcție. Defensiv, Olanda se bazează pe o organizare solidă și pe capacitatea de a recupera rapid mingea prin presing agresiv.


     Comparativ cu Austria, Olanda are un avantaj clar în ceea ce privește experiența și consistența la nivel înalt. Cu o serie impresionantă de victorii în meciurile directe și un parcurs solid în turneele internaționale, echipa lui Koeman are toate motivele să fie favorită în această confruntare.


     În concluzie, Olanda se prezintă ca o echipă bine echilibrată, cu un atac potent și o apărare solidă. Cu jucători cheie în formă și un antrenor experimentat la cârmă, echipa olandeză este pregătită să își continue parcursul impresionant și să își asigure locul în fazele eliminatorii ale EURO 2024.

Austria: Formă, știri si statistici

     Austria abordează acest meci cu o dorință puternică de a-și asigura calificarea în fazele eliminatorii ale EURO 2024. Echipa antrenată de Ralf Rangnick a avut un parcurs fluctuant în faza grupelor, dar victoria convingătoare cu 3-1 împotriva Poloniei a demonstrat potențialul și capacitatea lor de a se impune în meciurile importante. Cu o poziție favorabilă în grupă, Austria are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-și continua aventura în acest turneu.


     În meciurile din deplasare, Austria a arătat o performanță defensivă solidă, cu o medie de 1.6 goluri primite pe meci. De asemenea, 60% dintre aceste meciuri au avut peste 1.5 goluri, iar 40% au avut peste 2.5 goluri, ceea ce indică faptul că echipa este capabilă să înscrie și să creeze ocazii chiar și pe teren străin. Media cornerelor în deplasare pentru Austria este de 4.8 pe meci, arătând o echipă care știe să profite de fazele fixe pentru a-și crea oportunități.


     Unul dintre jucătorii cheie pentru Austria este Marko Arnautovic, care a demonstrat calități de lider și abilități de finalizare remarcabile. Cu un gol și o pasă decisivă în meciul împotriva Poloniei, Arnautovic a arătat că poate face diferența în momentele cruciale. De asemenea, Christoph Baumgartner a fost esențial, cu o contribuție majoră atât ofensiv cât și defensiv, fiind ales omul meciului în victoria împotriva Poloniei.


     În apărare, Gernot Trauner a avut o prestație solidă, reușind să deschidă scorul în meciul contra Poloniei înainte de a fi înlocuit din cauza unei accidentări. Prezența sa va fi crucială pentru echipa austriacă, iar dacă va fi apt de joc, va aduce un plus de siguranță în defensivă. Alternativ, Kevin Danso și Philipp Lienhart sunt pregătiți să-și asume responsabilitatea în centrul apărării.


     Stilul de joc al Austriei sub conducerea lui Ralf Rangnick se bazează pe pressing agresiv și tranziții rapide. Echipa preferă să pună presiune constantă pe adversari și să forțeze erori, ceea ce le permite să recupereze mingea în zone periculoase și să declanșeze atacuri rapide. Această abordare a fost evidentă în meciul împotriva Poloniei, unde Austria a avut 9 șuturi pe poartă și a reușit să profite de greșelile adversarilor.


     Comparativ cu Olanda, Austria are un stil de joc mai direct și agresiv, punând accent pe recuperarea rapidă a mingii și exploatarea spațiilor lăsate de adversari. Deși Olanda are un avantaj clar în ceea ce privește experiența și consistența în turneele internaționale, Austria are capacitatea de a surprinde prin determinare și organizare defensivă.


     În concluzie, Austria se prezintă ca o echipă bine pregătită, cu jucători cheie în formă și un antrenor experimentat care știe cum să-și motiveze echipa. Cu o abordare agresivă și o defensivă solidă, Austria are toate șansele să obțină un rezultat pozitiv în meciul împotriva Olandei și să-și asigure calificarea în fazele eliminatorii ale EURO 2024.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     EURO 2024 este una dintre cele mai așteptate competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din Europa. Cu ajutorul ponturi EURO 2024 oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții prestigioase. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi pronosticuri fotbal bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturi pariuri azi fotbal, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Pe lângă ponturi EURO 2024, vă oferim și pronosticuri fotbal pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturi pariuri azi fotbal actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri EURO 2024 bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi EURO 2024.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi EURO 2024. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă pronosticuri fotbal actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024 oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturile zilei pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la pronosticuri fotbal actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi pariuri azi fotbal bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și pronosticuri fotbal oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi fotbal. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din EURO 2024 sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi fotbal. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și pronosticuri fotbal oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi fotbal. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi fotbal și ponturile zilei.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri